题目内容
【题目】阅读理解B
A presenter in radio wanted |
Swimming coaches needed |
A summer camp |
A cleaner wanted |
根据材料内容,选择最佳答案
(1)Mr Zhang,34,can speak Chinese and English well. He may get the job
A.as a swimming coach
B.as a cleaner
C.at the summer camp
D.as a presenter
(2)If you have time in summer and you are an excellent swimmer, you can call to get a job.
A.77665388
B.66773439
C.54279686
D.63360022
(3)If a cleaner works for Mr Huang for a month, he or she will be givenyuan.
A.640
B.480
C.320
D.160
(4)David is a college student and his English is very poor, he can
A.call the SUN HOUSE
B.send an e-mail to brsyswim@163.com
C.send an e-mail to ssumcamp@hotmail.com
D.visit Mr. Huang at No.5 Chaoyang Street
(5)The four ads above are probably from
A.a newspaper
B.a novel
C.a science magazine
D.a textbook
【答案】
(1)D
(2)B
(3)A
(4)C
(5)A
【解析】本文是四个广告,第一个是广播电台招聘播音员,第二个是招聘游泳教练的广告,第三个是夏令营的广告,第四个是招聘清洁工的广告。分别介绍了需要的人的条件和联系方式。
- 细节理解题。根据第一个招聘广告里所要求的性别,年龄Sex:male Age:25-35 和句子You should speak standard Chinese and English.可知Mr Zhang 符合广播员的要求,他有可能得到这份工作。所以答案是D。
- 细节理解题。根据的第二个招聘游泳教练的广告里的电话Call:66773439可知,可以拨打66773439这个号码去找这份工作。所以答案是B。
- 细节理解题。根据第四个广告中的句子We need a cleaner once a week. If you hope to get the job paid at 160 yuan once, call us this evening at 18:00-20:00.可知一周工作一次,一次报酬是160元,一个月四次,故一个月薪水是640元,所以答案是A。
- 细节理解题。根据第三个广告中的句子Want to make more friends and take part in all kinds of activities, such as painting, mountain climbing and sailing? And do you want to improve your English at the same time? Come and join us.可知David可以加入提高他的英语,又根据联系方式Telephone number: 54279686 E-mail:ssumcamp@hotmail.com,所以答案是C。
(5)综合判断题。根据本文的四个广告可知,他们不可能来自小说,科技杂志和教科书,所以答案是A。
【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确的形式填空,使短文通顺、意思完整。请每空限填一词,每词限用一次。方框中有两项多余的。
so, room, be, we, meet, through, have, stop, soon, early, wonderful, but. |
Dear Dennis,
We just want to say thank you for having us before we caught the plane last week. It was a nice evening, and we enjoyed Pete and Sarah. With your help we were able to get to the airport with plenty of time. We often tried to get an flight than usual, but it wasn't possible.
We had holiday in Spain. We just loved driving the countryside, and we often to walk round a mountain village. We met friends, Bill and Sue, and they invited us to have a meal with them. They wanted us to stay with them, we couldn't, as we had already booked two in a hotel.
The weather was nice. There so much beautiful sunshine all the time we were there. Leaving Spain was very sad. It made me want to cry.
Anyway, we're looking forward to hearing from you, and hope to see you . Let me know if you're ever in the area. You must call in.
Yours,
Ray