题目内容

This river is ____ than that one.

A. deep and clean B. deeper and cleaner C. deeper and clean D. deep and cleaner

B 【解析】句意:这条河比那条河深而且干净。考查形容词比较级。than比,用于比较级,“比较级+and+比较级”表示“既……又……”;根据句意和语境,可知选B。
练习册系列答案
相关题目

Dealing with sleep-away Camp

I have never been away from home, at least not for more than three days, much less two whole weeks. When I got the chance to go to Journalism Camp, I was afraid. Of the 19 other students there, I Knew no one.

What if I had to go home during camp time because I wouldn't be able to get used to the new situation? What if my roommate and I don't get along? How do I even use a washing machine?

Well, after the first night, nearly all of my problems were solved. The students were amazing, and my roommate was perfect. She knew how to do crazy braids(辫子) with my long hair and she loved to listen to me talk loudly! I couldn't have asked for more.

The two weeks nearly flew by, and I learned to take responsibility for myself: washing clothes, cleaning and other things like that.

However, in the process I didn’t realize how tied I had become to the usual order of waking up early, running to get to the newsroom in time, and coming back to a large room full of friends who shared similar feelings as I did.

On the last day, I couldn’t get myself to turn in my room keys. It couldn't be over. I become emotionally tied really easily, so it was hard for me to pull away. I couldn't push away my tears. Leaving camp Just left me empty.

I wasn't having the “blues”, but I felt really sad about leaving. Returning home, I was in the state of disappointment for a few days. I kept to myself, sleeping through most of the day so I wouldn’t have time to look back.

I needed to get used to life at home again. This was my challenge. I was lucky to have the two-week experience, but I had to learn to accept that not all things last forever.

I could still keep in touch with my new friends while continuing on with the rest of my summer. I know I will go through the same experience when I leave high school after senior year. High school life will never return after graduation, but I can still keep in touch with my friends and look forward to other experiences I will have.

1.How did the writer feel when she got the chance to go to Journalism Camp?

___________________________________________________________

2.After the first night, what did the writer think of the students and her roommate?

___________________________________________________________

3.How long did the camp last?

___________________________________________________________

4.What was her challenge?

___________________________________________________________

5.What did the writer learn from the experience?

_________________________________________________________

1.She was afraid. 2.The students were amazing and her roommate was perfect. 3.Two weeks. 4.She needed to get used to life at home again. 5.She learned to take responsibility for herself an...

Kyle lives in London. His father has a shop there and his mother is a shop assistant. He's six years old now and begins to go to school this autumn(秋天). It's a little far from their shop and his father drives a car to take him to school every day. So he's not late for class and his teachers like him.

It's Monday today. Miss Hunt is teaching them to count from one to ten. Kyle is studying hard. Soon he can count them. Miss Hunt is happy and asks, “How many people are there in your family, Kyle?” Kyle is standing and begins to count with his fingers(手指). Then he says “Two, Miss Hunt.”

“who are they?”

“My father and mother.”

“Oh?” Miss Hunt is surprise(惊奇) and says, “There’re 3 people in your family.”

“But now I’m not at home, but at school, you know!”

1.Kyle is in Grade _____ now.

A. One B. Two C. Three D. Four

2.Kyle is _____ .

A. an American girl B. an American boy C. an English girl D. an English boy

3.Kyle usually goes to school _____ .

A. on foot B. by bike C. by car D. by: bus

4.The teachers like Kyle because_____

A. he helps his classmates. B. he always goes to school on time. (准时)

C. he's the youngest in his class. D. he often does something for his classmates.

5.Which is not true in the following? _____

A. Kyle can count from 1 to 10. B. Kyle isn't late for class.

C. Kyle is studying hard. D. Kyle knows the difference between "home" and" family ".

1.A 2.D 3.C 4.B 5.D 【解析】试题分析:这篇小故事通过凯尔学数数,表现了他的活泼可爱。 1.题意:凯尔现在是_____年级。考查细节理解题。根据He's six years old now and begins to go to school this autumn.,可知是一年级,故选A。 2.题意:凯尔是_____。考查细节理解题。根...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网