题目内容

翻译句子

1.你喜欢踢足球吗?

________________________________________________________________________

2.我的朋友会弹钢琴。

___________________________________________________________________________

3.他的朋友会不会拉小提琴?

__________________________________________________________________________

4.他数学学得好。

________________________________________________________________________

5.她帮我学英语。

_______________________________________________________________________

1.Do you like playing soccer? 2.My friend can play the piano. 3.Can his friend play the violin? 4.He is good at math. 5.She helps me with English. 【解析】 1.喜欢踢足球like playing soccer;you...
练习册系列答案
相关题目

Bees live in little houses made of wood . Each house has a very small door for them to come in and out . We call their houses hives(蜂箱). When the flowers of plants in the fields begin to come out , the bees fly away very early in the morning to get the sweet juice of the flowers .

A bee has a long tongue. It goes into the flower to suck up the juice . Then it carries the juice to the hive , and turns it into honey. When the bee flies out to look for flowers it may go to places very far , but it never loses its way . When the rain comes down , the bee will hide in some little hole in a wall or among the leaves of a tree . When the sun comes out again , it will fly home .

Bees collect not only the juice but also the pollen(花粉)from inside the flowers . They carry the pollen home to make beebread for the young bees .

1.We may guess the houses of the bees are like _____ .

A. small building B. big bags C. balls D. boxes

2.Bees come out to _________ .

A. get the flower of plants B. get only the juice of the flowers

C. get both the juice and the pollen D. look for their hives

3.The bee gets the juice out of the flowers with its ________ .

A. mouth B. tongue C. nose D. legs

4.Which of the following sentences is true ?

A. Although bees fly far away from their hives , they can find their way home .

B. If the bee flies too far away , it can’t find its home .

C. Bees do their collecting work only in the fields near their hives .

D. Bees must go very far to find the flowers .

5.The word “beebread” means “_______ ”.

A. food for bees B. bread for bees C. the living place of bees D. sweet juice

1.D 2.C 3.B 4.A 5.A 【解析】试题分析:本文较详细地描述了小蜜蜂采蜜的基本过程,表现了小蜜蜂的辛勤。 1.题意:我们可以猜想蜜蜂的房子像_____。考查细节理解题。根据第一句Bees live in little houses made of wood .可知蜜蜂的房子像小建筑,故选D。 2.题意:蜜蜂出来采果汁和花粉。考查细节理解题。根...

I enjoy short holidays very much. It can bring me a lot of happiness.

Last Sunday, I went on a trip to East Zoo with my mother. We had a great time there.

We didn’t leave until 10 o’clock on Sunday morning because I had my piano lesson. It was around noon when we finally got to the zoo by bicycle. We saw lots of animals from different places. Among them, I liked a lovely kangaroo best. My mother who teaches geography at school told me a lot about kangaroos, “There are forty-seven kinds of kangaroos in the world. Most of them live in Australia. Kangaroos have very long, strong back legs used for jumping. They also have long, strong tails used for resting on. They only eat fruit and grass. Kangaroos can run at fifty kilometres an hour. The biggest kangaroos stand more than two metres tall.” Later, we also saw one panda. Two tigers and some other animals.

I learned much knowledge about animals from this short holiday.

根据短文内容,完成下列表格。

Information Card

The day I played at East Zoo

1.1. .

The thing I did before 10 o’clock on Sunday morning

2.2. .

The job that my mother does

3.3. .

The things that kangaroos eat

4.4. .

The way we went to East Zoo

5.5..

1.Last Sunday 2.I had my piano lesson 3.A geography teacher 4.Fruit and grass 5.By bicycle 【解析】上周日,作者和他的妈妈一起去了动物园,他们在动物园里看到了袋鼠,他的妈妈是地理老师,给他讲了很多关于袋鼠的知识。 1.根据短文的开头Last Sunday,I went on...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网