题目内容
【题目】Dear Mom and Dad,
I hope you're well. We've arrived in Europe. We're really excited about our school trip. Here's our travel plan:
Germany(Days1-2): On the first day, we're going to walk through the town of Lubeck to see the old houses and streets. We hear it's a really beautiful place. The next day, we were taking a boat trip on the Kiel Canal. The boat leaves at eight in the morning, so we have to get up really early.
Netherlands(Days3-4):We're going to Amsterdam by train. In the morning, we are going to take a walking tour around the city. We were also going to the Anne Frank House. Many people from all over the world visit the museum every day.
Belgium(Days 5-8): In Bruges, we re visiting some interesting buildings with lots of stores right in front of them. We will go shopping and have lunch. We're planning to eat lots of desserts, because the chocolate in Belgium is really delicious. We're staying two days in Bruge's to look around the city.
France(Days 9-10): Our first stop in France is the beautiful Mont Saint-Michel. We're going to climb the tallest building there to see the amazing view. Finally, we're going to Paris on the last day. Then, we fly home in the evening.
Love,
Dave
【1】What will Dave do in Lubeck on his first day there?
A.See old houses and streetsB.Eat desserts
C.Climb the tallest buildingD.Go shopping
【2】What can we learn about the Anne Frank House?
A.It's quietB.It's oldC.It's popularD.It's big
【3】Dave will stay in Belgium for about days.
A.eightB.fourC.sixD.two
【4】What's the last stop of Dave's school trip?
A.Paris.B.The Kiel Canal.C.Bruges.D.Mont Saint-Michel
【5】How will Dave go back home?
A.By ship.B.By train.C.By plane.D.By bus
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】A
【5】C
【解析】
本文是戴夫写给父母的一封信。在信中戴夫给父母介绍了自己学校旅游的计划及行程。
【1】细节理解题。根据信中第二段“On the first day, we're going to walk through the town of Lubeck to see the old houses and streets.”可知,第一天,戴夫要穿过卢贝克镇,看看旧房子和街道。故选A。
【2】推理判断题。根据信中第三段“We were also going to the Anne Frank House. Many people from all over the world visit the museum every day. ”可知,作者还要去安妮·弗兰克之家,世界各地的许多人每天参观安妮·弗兰克博物馆。所以安妮·弗兰克之家是受欢迎的。故选C。
【3】细节理解题。根据信中第四段“Belgium(Days 5-8)”,可知第5-8天会在比利时,所以是在那儿呆4天。故选B。
【4】细节理解题。根据最后一段“Finally, we're going to Paris on the last day”可知,最后一天要去巴黎。故选A。
【5】细节理解题。根据最后一段“Then, we fly home in the evening.”可知,作者晚上要乘飞机回家。故选C。