题目内容

【题目】根据句意及汉语提示填写单词。

1The police want to _______________(采访) you about the accident.

2You'd better look up the ___________________(背景) of the author on the Internet if you want to have a better understanding of the movie.

3How __________() you say this word in public!

4The crops ____________(需要) watering every day.

5There were two _____________(警卫) on duty outside the building.

【答案】

1 interview

2 background

3 dare

4 require

5 guards

【解析】

1句意:警方想采访你有关这起事故的情况。want to do sth.想做某事,to后跟动词原形,根据汉语提示可知,答案为interview。

2句意:如果你想更好地理解这部电影,最好在网上查一下作者的背景资料。根据句意及汉语提示可知,答案为background。

3句意:你怎么敢在公共场合说这个词!根据句意及汉语提示可知,答案为dare。

4句意:这些庄稼每天都需要浇水。此句缺少谓语动词,根据every day判断,句子的时态为一般现在时,主语为名词复数,谓语动词用原形,故答案为require。填写need也可以,此时need为实义动词。

5句意:大楼外有两名警卫值班。基数词two后跟可数名词复数形式,故答案为guards。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Even if you shop with plastic bags,always remember to recycle them. Most families don't realize the importance of eco-friendly living—especially children. So how can you help children start seeing green?Well,here are a few suggestions.

1). Don't buy toys—borrow instead. If kids are concerned,most toys start to lose their shine (光彩).Don't let the unloved toys gather dust around the house—instead,join a local toy library,give them to the library. And if you do buy new toys,try to buy toys made from wood and other eco-friendly materials.

2). Spend time outside. Make sure your child spends time learning to be outside. Let him / her get involved in nature by planting a tree,building a birdhouse,or taking a bike ride in a nearby park.

3). Teach green. Even if your child doesn't receive an environmental education in the classroom,there's no reason that you can't spread the word at home. Let your kid help out with separating your recyclables.

4). Stick with eco-friendly entertainment. Most kids may not seem like interested in the subject on the environment,but put it in a TV show and they'll change their minds. Give them a taste of the online cartoon show,and you'll finally find the children learn it happily and relaxingly.

1The phrase “help children start seeing green” can be replaced by “________”.

A. help children see the green color

B. tell children they should like green

C. help children understand the importance of eco-friendly living

D. teach children how to recycle rubbish

2How many suggestions does the writer mention in the passage?

A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.

3The Chinese meaning of the underlined word “recyclables” is “________”.

A. 可回收利用物 B. 再生能源 C. 化学药剂 D. 电缆线

4According to the passage,which of the following is NOT true?

A. We can buy toys made from wood.

B. Parents shouldn't teach children environmental subject at home.

C. Most kids don't like to learn subjects on the environment.

D. Parents should teach their children to build a birdhouse.

5The writer doesn't think that ________.

A. parents should buy lots of toys for their children

B. parents should give unloved toys to the library

C. parents can teach children environmental subjects on TV

D. parents should spend time in nature with their children

【题目】An old man walked slowly into a restaurant with his cane (拐杖). His old jacket and worn-out shoes made him very different from others. _______ talked to him except a young waitress. Mary watched him move towards a seat by the window. She ran over to him and helped him _______. Then she put his cane against the table _______ he could reach it. Without saying a word, he smiled and nodded a thank-you.

After the old man finished a good meal, Mary brought him the _______. After he put the money in his pocket, she handed him his cane and the old man walked to the front door_______ with the help of the girl. Holding the door open for him, Mary said, “Come back and see us, sir!” The old man _________her with a smile and agreed.

When Mary went to clean his table, she was_______ . Under the plate, she found a business card, a 100—dollar bill and a _______which read, “Dear Mary, I respect you very much, and you respect yourself, too. It is shown by the way you treat others. You have _______the secret of happiness.”

In fact, the old man was the owner of the restaurant. That was the ________time that Mary or any of his workers had seen him.

1A. Everybody B. Nobody C. Anybody D. Somebody

2A. sit down B. stand up C. walk around D. order the food

3A. as if B. so that C. even though D. since then

4A. food B. bill C. change D. chance

5A. quickly B. sadly C. luckily D. slowly

6A. looked at B. get away from C. run after D. wait for

7A. excited B. worried C. bored D. surprised

8A. notice B. note C. book D. mail

9A. developed B. lost C. found D. forgotten

10A. first B. second C. third D. last

【题目】Millions of people across China will crowd onto trains and buses next February, hurrying home to be with their families for the country’s most important holidays, Lunar New Year, or the Spring Festival. February 15 marks the end of the Year of the Rooster and the beginning of the Year of the Dog.

History of the Holiday

According to an ancient legend, Buddha(佛祖)asked all the animals to meet him on Lunar New Year. Twelve animals came, and Buddha named a year after each one.

The Year of Good Luck

Buddha announced that people born in each animal’s year would have some of that animal’s personality. If you were born in 1970, 1982, 1994 or 2006, you were born in the year of the Dog. In ancient times, the dog is considered the best symbol for honesty and loyalty(忠诚). People who were born in these years are believed to be honest, brave and filled with good luck and strength. They are said to get along best with people born under the year of the Tiger, Rat or Horse.

Festivals, Lions and Feasts(筵席)

On Lunar New Year’s Eve, the Chinese celebrate with fireworks, family gatherings and festivals. One of the most popular ways to celebrate the holiday is with the lion dance. During celebrations, dancers dressed as lions perform. The dancers are supposed to bring good luck to people. People often wear red. Legend has it that red can drive away bad luck.

The 15-day New Year season is celebrated with firecrackers, dragon dances and visits to friends and family. The celebrations end with the Lantern Festival, when brightly colored lamps are hung in parks around China.

根据短文内容,判断句子正(T)、误(F)。

1Uncle Li was born in 1970, so his animal zodiac(属相)is Dog.

2January 1st, 2018 marks the beginning of the Year of the Dog.

3People who were born in the year of the Tiger are believed to be brave and honest.

4During the Spring Festival, people wear red in China because they think red can drive away bad luck.

5People can play firecrackers in the 15-dayNew Year season according to the passage.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网