题目内容

【题目】

Kobe Bryant, one of________famous basketball players in NBA of America. He was born in the USA. He is 1.98 meters tall. He can speak English, Italian and ________ French. Kobe is the only son in his family. He started _______basketball when he was only a child, because his father ________was once a basketball player influenced his life deeply. His good playing skills brought ________a lucky life.

Kobe Bryant became a professional player at the ________of 18. Ever since then, he has been a top player in Los Angeles Lakes( 洛杉矶湖人队)in the USA. _______the leader of his team, he played an important ________in NBA championships. In the 2007-2008 season,he received the prize of the most valuable player — the highest honor for the basketball players. At the same time, he led his team and won the basketball gold medals in Beijing.

Kobe is a superstar in many people’s hearts. Almost every basketball lover________ him. He has a lot of fans all over the world. Kobe’s life is ________of success and challenges. He retired from Los Angeles Lakes in April this year. But there is no doubt that he is an excellent basketball player in history.

1A. more B. the most C. much

2A. a few B. a lot C. a little

3A. playing B. played C. was playing

4A. where B. why C. who

5A. his B. him C. her

6A. age B. year C. number

7A. So B. As C. But

8A. game B. basketball C. role

9A. knows B. know C. known

10A. fill B. fall C. full

【答案】

1B

2C

3A

4C

5B

6A

7B

8C

9A

10C

【解析】本文介绍了NBA篮球明星科比。

1One of后跟形容词的最高级表示“------中最-----一个”。故选B。

2French是不可数名词,用a little修饰。故选C。

3开始做某事用start doing sth。故选A。

4定语从句的先行词指人,故引导词用who。故选C。

5Brought后跟人称代词的宾格,科比是男人。故选B。

6本题考查介词短语at the age of---(在某人多大时)。故选A。

7本题考查as the leader of---(作为------的领袖)。故选B。

8本题考查play an important role(起重要的作用)。故选C。

9Every修饰的名词看成单数,动词用第三人称单数。故选A。

10本题考查be full of(装满------)。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】用括号里所给动词的适当形式填空。将答案填在短文后的横线上。

The world needs love and many people need our help. Several years ago, my teacher asked me 1 ( take ) part in a program that helps those who are disabled. Each week, I spend an hour in the classroom 2( help ) with schoolwork, art project, games and other activities, including eating. My mother is a teacher, so I am used to 3 (help) children; however, I found that working with children with special needs would change my life forever.

At first, I thought it would be nervous 4(be) with the children who are so different, but gradually I found there’s something special about these students. So there was no need to worry about it. Each Thursday I 5(welcome) by the smiling faces of Thomas, Joey and Missy. Thomas has to sit on the wheelchair. He communicates with simple words like yes or no. Joey, a deaf girl, always welcomed me with a big smile. Missy 6(bear) with a kind of illness and it makes her really small for her age. In a normal classroom, it would be common to hear a teacher comfort a child who is tapping his pencil, speaking loudly, or making unnecessary noises.

However, here, shouts, cries, and other noises are encouraged. They’re signs of excitement and different ways of communicating.

Working with children with special need has changed my life. It has made me7(notice) other’s need. One of my teachers 8(believe) that we should be part of something bigger than ourselves. I never realized how true this was until I worked with these children. I believe everyone should get out and do something that makes a difference.

【题目】

Anna was excited about starting her first day in the new school. However, when she first walked past the students in the school, her excitement turned to fear, and then to loneliness over the next few days. “Why didn’t anyone say ‘hi’ to me or invite me to his or her lunch table? Is it because of my clothes or my hair?” she wondered. Almost every day during the first week, Anna stayed alone, thinking that there must have been something wrong with her or that nobody saw her at all!

What caused Anna’s problem? The reason was that nobody knew her. Most people don’t like talking with strangers. So it’s your job to volunteer to make contact with people who you want to know. The easiest way to catch their attention is to notice them first. Make eye contact with them and smile at them. When you smile at them, you are doing your best to show your kindness to them, and they are sure to understand that you are saying, “Hey, how’s everything going?” In this way, you are taking the first step towards the road to friendship.

When Anna realized this, she started talking to her classmates. Guess what happened? It really worked. She had made two friends by the end of the month.

In fact, saying “hi” or making friends with strangers is not hard. And the joy it brings you is really great. So try to open your heart to strangers!

1What was Anna’s problem?

A. She was afraid of entering a new school. B. She had no friends in her new school.

C. She didn't like making friends with strangers. D. Her classmates didn't like her clothes or hair.

2Which of the following shows the change in Anna’s feelings?

A. afraid→relaxed→nervous→happy B. happy→lonely→sad→proud

C. nervous→angry→happy →sad D. excited→afraid→lonely→happy

3According to the writer, what is the easiest way to catch others’ attention?

A. Noticing them first B. Talking to them

C. Doing something for them. D. Making yourself cool.

4What can you learn from the passage?

A. Teenagers can't get along well with each other.

B. Loneliness is a common problem these days.

C. Opening our heart to strangers can help us get friends.

D. It’s hard to take the first step towards the road to friendship.

5What is the best title of the passage?

A. Anna’s new school life B. Anna’s problems with the new school

C. Anna’s new classmates D. How to make new friends

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网