题目内容

I graduated from college recently and moved to Washington by myself. While I was in college, it was really easy to meet new people. But "out in the real world", I was finding it really hard. I live in a big city, and it seems like everyone around me is busy or already has all the friends they want. I was feeling so discouraged(沮丧的)and I didn't know what to do, so I called my sister for some advice.

My sister is five years older than I am, so she's been through all this already. She's been helping me with my problems all my life. When I explained my problem, she understood completely. She said, "Why don't you try meeting people online?"

"Online? Are you kidding?" I asked. "A friend of mine chatted with a guy online, and when she finally met him face to face, he was nothing like what he said."

My sister laughed. "You don't have to look for dates online," she said. "But you can find other people like you—people who have just moved to town and want to make some new friends. When I first moved to New York after college, I found a book club and a football team online. I met a lot of people that way."

"But you don't even like football!" I said.

"I know," she replied. "But that didn't matter. I still bad a lot of fun. You played volleyball in college. Why don't you look for a volleyball team to join? Or an art class?"

"Yeah! I saw a website about volunteering the other day." I said. "I could volunteer for an organization here in Washington. I bet I could meet a lot of really nice people that way."

"Good idea!" my sister answered excitedly. "Hey, you might even meet the perfect guy."

"OK, now you're starting to sound like Mom," I said. "Thanks a lot for the advice. I'm going online right now. I'll let you know what happens. Will you be home tonight?"

"No, but I'll be here all day tomorrow, so give me a call," my sister replied. "Good luck!"

1.What was the writer's problem?

A. She was cheated by her friend online.

B. She was refused by a volleyball team.

C. She couldn't meet people in her new city.

D. She felt discouraged in her college.

2.The writer's sister

A. lives in the same city as the writer

B. doesn't have any advice for the writer

C. had the same problem when she finished college

D. didn't go to college, but understands the writer's problem

3.The writer is probably going to

A. become a member of a football team

B. look for dates online

C. join a book club like her sister did

D. volunteer for an organization

4.What's the best title for this passage?

A. Looking for Fun Online

B. Volunteering in a New City

C. Chatting with Friends Online

D. Making Friends in a New City

1.C 2.C 3.D 4.D 【解析】这篇文章讲了“我”毕业后的一个实际问题——无法在新城市结识朋友,“我”向姐姐求助,姐姐为我提出了十分实用可行的建议。 1.句意:作者的问题是什么?A.她在网上被她的朋友骗了。B.她被排球队拒绝了。 C.她无法在新的城市遇见他人。D.她在大学时感到气馁。原文“But "out in the real world", I wa...
练习册系列答案
相关题目

阅读短文及文后选项,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

Human’s Greatest Achievements

The Earth is 4.5 billion years old, but the human race has lived on it for just 200,000 years. In that short time, we have achieved some amazing things.

1. The list is almost endless. The invention of the airplane has changed our lives. The discovery of antibiotics(抗生素) has saved the lives of millions of people. Can you imagine living without electricity? What about the printing press? Without the printing press, you wouldn’t be reading this. In the last 50 years, there have been great achievements in communication, such as radio, TV, computers, the Internet, and smartphones. 2.

What about arts? The arts have brought pleasure to many people, but are the Beatles and Bach more important than antibiotics? 3.

Finally, we must not forget humans’ early achievements. 4. We can’t imagine modern life without cooked food and cars.

What are humans’ greatest achievements? To answer the question, we need to decide what we mean by “great”. 5. Or is it just something that makes us say “Wow,” like the Great Wall? What do you think?

A. We could probably live without them, but life wouldn’t be as interesting.

B. Is it something that makes us rich or happy or save lives?

C. And is Mickey Mouse as important an achievement as going to space?

D. They used fire for cooking and heating and invented the wheel.

E. Many of humans’ great achievements are in science and technology.

1.E 2.A 3.C 4.D 5.B 【解析】本文介绍了人类的伟大成就。没有这些伟大的发现和成就,人类生活将会没有意思。 1.E 根据In that short time, we have achieved some amazing things.可知此处介绍了人类取得的成就,故选E。 2.A 根据Can you imagine living...

阅读下面特料,从方框中所给的A一D四个选项中选择正确的小标题,将其序号填入71一74题,并回答

Are You Ready For High School?

If you can do these things by the time you go to high school, you'll get on well with others in higihool

71

A little respect (尊重)goes a long way. don' t help yourself to her personal things in the room, and lether know if you plan to treat friends there. If you don't feel like you’re being treated fairly, have a talk face .

72

The first meeting with someone really does matter. To make an immediate connection, look a personthe eye and give a firm handshake. Keep eye contact while you're chatting and mention the persorwhen saying goodbye.

73

One study found that holding something in can make you feel lonely and sad. So for your healthfriendships, write down the secret in a safe place instead of talking about others in public.

74

If someone did something nice for you-a gift, some help, nows the time to take out your pen! Sendingthe person a handwritten note card within 48 hours afterward is a sign that you really have it together.A.

A.Keep a Secret

B.Be the Best Roommate

C.Make a Great First Impression

D.Write a Fantastic Thank You Note.

1._______

2._______

3._______

4._______

5.Please give one more suggestion on how to get on well with others.(回答不多于5个单词)

__________________________________

1.B 2.C 3.A 4.D 5.Keep smiling. /Be ready to help others. /Be a good listener. 【解析】初中毕业,同学们马上就要进入高中了,在新的学校里,我们会遇到很多新的人,那么如何与新同学们友好相处呢?这篇短文给我们提出了一些有用的建议。 1.根据这一段A little respect (尊重)g...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网