题目内容

—Li Na is good at tennis. She is my favourite player.

—Yes.Everyone in China is proud her.

A. of B. for C. with

A 【解析】 试题考查固定搭配。句意: ——李娜擅长网球。她是我最喜爱的运动员。——是的, 中国的每一个人都为她而骄傲。be proud of表示“为……而骄傲”是固定搭配。故选A。
练习册系列答案
相关题目

Cat cafés to open in Toronto & Montreal

THESTAR,TORONTO

Soon,people in Toronto may be able to enjoy a hot chocolate or a coffee in a“cat café”.Two groups of people in the city are trying to raise enough money to open cat cafés.

The idea is simple:a café for humans—with lots of cats around.People will be able to pet the cats while they're sipping their coffee.There are already cat cafés in places like England,France and in Asia like in Japan,South Korea and China.

Jennifer Morozowich plans to open her Kitty Cat Café in September.She told The Toronto Star that it will have six to fifteen cats.Morozowich is a cat lover who says that cats help to lower people's stress levels.She is also planning to host special“Litter-ature”events,with the Dundas West Animal Hospital,at her café,with kids reading to the cats.

Some experts say that reading to animals helps kids learn to read better because animals enjoy hearing the human voice and kids don't have to feel stress about making mistakes while they're reading.

Another cat café,Pet Me Meow,will be open in autumn if Ashkan Rahimi and Jeff Ro have their way.They are trying to raise money to open a place where cats will live,and people can come in and buy a coffee and hang out with the cats.

Both sets of possible café owners will have to make sure their cafés are very clean.The City of Toronto has many rules that people have to follow who want to serve food to humans when there are animals nearby.For example,the animal boxes need to be in a separate space away from the eating area.

The café owners will get the cats from rescue shelters(救护所).If the coffee drinkers fall in love with a certain cat,they may be able to take it home.

The Toronto cat cafés won't be Canada's first.Happy Cat Café is opening in July in Montreal.

1.The underlined word“sipping”in the second paragraph probably means“ ”.

A. selling B. getting C. drinking D. making

2.According to the passage,Jennifer Morozowich .

A. is a star from Toronto B. likes cats very much

C. owns a cat café now D. lives under much stress

3.We can learn from the passage that .

A. reading to cats may help kids make fewer mistakes

B. people mustn't take the cats of the cat cafés home

C. Canada will probably have three cat cafés this year

D. the cat cafés have to give food to animals nearby

4.The passage might be .

A. a news report B. an animal story

C. a meeting notice D. a pet advertisement

1.C 2.B 3.C 4.A 【解析】 本文是一篇新闻报道。它向人们介绍了一种与宠物在一起相处的咖啡店。访问猫咖啡馆是种不错的体验,特别对家里没有猫的爱猫者来说,这里帮助调剂心情,释放压力。 1.C 词义猜测题。根据The idea is simple:a café for humans—with lots of cats around.可知此处表示“当...

I graduated from college recently and moved to Washington by myself. While I was in college, it was really easy to meet new people. But "out in the real world", I was finding it really hard. I live in a big city, and it seems like everyone around me is busy or already has all the friends they want. I was feeling so discouraged(沮丧的)and I didn't know what to do, so I called my sister for some advice.

My sister is five years older than I am, so she's been through all this already. She's been helping me with my problems all my life. When I explained my problem, she understood completely. She said, "Why don't you try meeting people online?"

"Online? Are you kidding?" I asked. "A friend of mine chatted with a guy online, and when she finally met him face to face, he was nothing like what he said."

My sister laughed. "You don't have to look for dates online," she said. "But you can find other people like you—people who have just moved to town and want to make some new friends. When I first moved to New York after college, I found a book club and a football team online. I met a lot of people that way."

"But you don't even like football!" I said.

"I know," she replied. "But that didn't matter. I still bad a lot of fun. You played volleyball in college. Why don't you look for a volleyball team to join? Or an art class?"

"Yeah! I saw a website about volunteering the other day." I said. "I could volunteer for an organization here in Washington. I bet I could meet a lot of really nice people that way."

"Good idea!" my sister answered excitedly. "Hey, you might even meet the perfect guy."

"OK, now you're starting to sound like Mom," I said. "Thanks a lot for the advice. I'm going online right now. I'll let you know what happens. Will you be home tonight?"

"No, but I'll be here all day tomorrow, so give me a call," my sister replied. "Good luck!"

1.What was the writer's problem?

A. She was cheated by her friend online.

B. She was refused by a volleyball team.

C. She couldn't meet people in her new city.

D. She felt discouraged in her college.

2.The writer's sister

A. lives in the same city as the writer

B. doesn't have any advice for the writer

C. had the same problem when she finished college

D. didn't go to college, but understands the writer's problem

3.The writer is probably going to

A. become a member of a football team

B. look for dates online

C. join a book club like her sister did

D. volunteer for an organization

4.What's the best title for this passage?

A. Looking for Fun Online

B. Volunteering in a New City

C. Chatting with Friends Online

D. Making Friends in a New City

1.C 2.C 3.D 4.D 【解析】这篇文章讲了“我”毕业后的一个实际问题——无法在新城市结识朋友,“我”向姐姐求助,姐姐为我提出了十分实用可行的建议。 1.句意:作者的问题是什么?A.她在网上被她的朋友骗了。B.她被排球队拒绝了。 C.她无法在新的城市遇见他人。D.她在大学时感到气馁。原文“But "out in the real world", I wa...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网