题目内容

请阅读短文,根据短文内容,在下面读书笔记中填入与文章意思最符合的单词,并将答案写在答题卡相应的位置上。每空一词。

Everyone wants to find happiness. But sometimes looking for happiness can be as hard as looking for lost treasure. Just when you think you nearly reach it, something unexpected happens. This may trouble you a lot. Here are some tips for helping you find happiness.

● Don’t put all your eggs in one basket. If you depend on one thing or one person to make you happy, it may be impossible. You need to have larger circle of friends.

● Follow your heart. When we go against our own thoughts, we usually feel sad. Follow your strong feeling and let it guide you to people and things that will improve your life. Day by day, you will be happier than before.

● Organize your ideas. Many people push away happiness when they think too much. Don’t keep everything in head. Try making a list of lot of things that don’t seem too big to manage on your own. You may find the list isn’t as long as you thought. You can do most of the things by yourself.

● Look at your life as a whole. Most of the things that stop us from feeling happy are just some little things. Remember life is always going on and whatever the little thing is, it will finally end.

Happiness can be hard to feel at times, so don’t think there is something wrong with you if you don’t feel it. The ways above will help you to feel more of it.

1.____

2.____

3.____

4.____

5.____

1.hard/difficult/tough... 2.friends 3.against 4.Make 5.finally 【解析】每个人都渴望幸福,但有的时候幸福好像是很难得到的,在你觉得你已经很靠近它的时候,总是会突然发生别的事情。如何寻找到幸福?短文中作者给了我们一些建议。 1.根据短文的开头Everyone wants to find happines...
练习册系列答案
相关题目

1.跑步不仅让人保持健康 , 而且使人快乐。

_________________________________________________________________________________

2.非常感谢你提供我这么多宝贵的建议。

_________________________________________________________________________________

3.我想知道你是否对这个结果感到满意。

_________________________________________________________________________________

4.你在做决定之前最好三思而后行。

_________________________________________________________________________________

5.快点,会议已经开始十分钟。

_________________________________________________________________________________

6.令我们惊讶的是,这位世界闻名的总统曾经做过演员。

_______________________________________________________________________________

7.我们迫不及待地想知道考试的结果。

_______________________________________________________________________________

8.李明不仅聪明而且勤奋。

_______________________________________________________________________________

9.不要熬夜,否则你会在课上感到困倦。

_______________________________________________________________________________

10.在公交车上,她乐意给有需要的人让座。

_______________________________________________________________________________

1.Running not only keeps people healthy but also makes people happy. 2.Thank you very much for offering me so many suggestions 3.I wonder whether you are satisfied with the result . 4.You’d b...

请根据对话内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余项。

(Jack and Mary are talking about their summer vacation after the final exam in June.)

Jack:Mary, do you have any plans for the coming summer vacation after the exam?

Mary:I am preparing to travel in Shenzhen. 1.

Jack:Sounds great! But it is going to be hot there.

Mary:Yes.2. What about you? Are you going anywhere?

Jack:3. There is a chance that I will visit my grandparents in Pingyao, Shanxi.

Mary:Ah, that is one of my favorite cities in China, too.4.

Jack:You are right. Whatever our plan is, we should firstly get good grades.

Mary:I agree with you.5. Good luck!

Jack:The same to you.

A.And it is rainy in the whole summer.

B.It is quite cold there so you should wear more clothes.

C.We are supposed to work harder now.

D.There are many ancient and traditional buildings there.

E.I really like this city of technology.

F.Neither of us will have a good holiday.

G.I haven’t decided yet.

1.E 2.A 3.G 4.D 5.C 【解析】这篇对话中Mary和Jack在谈论他们的暑假计划,Mary想去深圳旅行,Jack想去山西平遥看望他的爷爷、奶奶。在此之前,他们必须先在考试中取得好成绩。 1.句意:-Mary,考试之后即将到来的暑假你有什么计划吗?-我准备去深圳旅行,我真的喜欢这座科技城。由对话的意思可知,Mary暑假打算去深圳,这里应补充说明她想...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网