题目内容

---How much ______the trousers?

---________$20.

A. is; it is B. is; they're C. are; they aren't D. are; They are

D 【解析】句意:----这条裤子多少钱?-----它们是20美元。本句是特殊疑问句,询问某物多少钱,句型how much+ be+ sth.?,本句主语the trousers,故用be动词复数形式are,用they指代“the trousers”,他们20元,They are $20.结合句意可知选D。
练习册系列答案
相关题目

A farmer has four sheep. Three are _______ and one is black. The white sheep don't like the black one. They think black is not a good _______ for sheep. The farmer does not like him either. He gives ______ food to the black sheep.

One winter day, the four sheep go out to ______ grass(草). It was sunny in the morning. They went far away ______ home. It began to snow in the afternoon. They wanted to go home,____ they could not find the way because of the snow. They could not go back home.

When the farmer found that the ______ were not at home, he went out to look for them. He could not see the white sheep because there was much ______ . Everything was white. Then he saw a black thing far away. He goes to ______ . It is the black sheep. The white sheep were there, too. The farmer was very ______. He said," Thanks to the black sheep, I can find all my sheep ."

1.A. blue B. black C. white D. yellow

2.A. name B. color C. person D. sweater

3.A. bad B. nice C. healthy D. delicious

4.A. cut B. eat C. grow D. cook

5.A. to B. in C. at D. from

6.A. if B. so C. but D. because

7.A. cats B. cows C. chickens D. sheep

8.A. snow B. rain C. milk D. water

9.A. me B. it C. us D. her

10.A. tidy B. young C. happy D. friendly

1.C 2.B 3.A 4.B 5.D 6.C 7.D 8.A 9.B 10.C 【解析】本文主要内容:一个农民养了四只羊。三只白色的,一个只黑色的。白羊不喜欢黑色的羊。他们认为黑色不是绵羊的好颜色。农民也不喜欢他。他给黑色的羊喂食劣质的食物。一个冬日,四只羊一起出去吃草。早上天气晴朗。他们离家很远。下午开始下雪。他们想回家,但由于雪,他...

请阅读短文,根据短文内容,在下面读书笔记中填入与文章意思最符合的单词,并将答案写在答题卡相应的位置上。每空一词。

Everyone wants to find happiness. But sometimes looking for happiness can be as hard as looking for lost treasure. Just when you think you nearly reach it, something unexpected happens. This may trouble you a lot. Here are some tips for helping you find happiness.

● Don’t put all your eggs in one basket. If you depend on one thing or one person to make you happy, it may be impossible. You need to have larger circle of friends.

● Follow your heart. When we go against our own thoughts, we usually feel sad. Follow your strong feeling and let it guide you to people and things that will improve your life. Day by day, you will be happier than before.

● Organize your ideas. Many people push away happiness when they think too much. Don’t keep everything in head. Try making a list of lot of things that don’t seem too big to manage on your own. You may find the list isn’t as long as you thought. You can do most of the things by yourself.

● Look at your life as a whole. Most of the things that stop us from feeling happy are just some little things. Remember life is always going on and whatever the little thing is, it will finally end.

Happiness can be hard to feel at times, so don’t think there is something wrong with you if you don’t feel it. The ways above will help you to feel more of it.

1.____

2.____

3.____

4.____

5.____

1.hard/difficult/tough... 2.friends 3.against 4.Make 5.finally 【解析】每个人都渴望幸福,但有的时候幸福好像是很难得到的,在你觉得你已经很靠近它的时候,总是会突然发生别的事情。如何寻找到幸福?短文中作者给了我们一些建议。 1.根据短文的开头Everyone wants to find happines...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网