题目内容
【题目】— I failed my test again
— ____________
A. Really? B. Are you kidding?
C. You are not hard-working. D. I’m sorry to hear that.
【答案】D
【解析】试题分析:句意:——我考试又没有及格。——听到这个我很抱歉。A. Really? 真的吗?B. Are you kidding? 你在开玩笑吗?C. You are not hard-working. 你学习不努力。D. I’m sorry to hear that.听到这个我很抱歉。
根据I failed my test again可知在英语中听到对方发生了不愉快的事情,应说很抱歉听到这些。故选D。
【题目】综合填空。从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使句子通顺、意思完整,每词限用一次。
A. of B. name C. brother D. I E. pencil F. be G.. mother |
(1)--What's your ?-- I'm Gina Green.
(2)--Is this your ? --Yes, it is.
(3)Those are my two . And that's my sister.
(4)My is an English teacher. She is a good teacher.
(5)Excuse , is this your pencil case?
(6)These pens green.
(7)Here is a photo my family.
【题目】根据短文内容,从方框中选择恰当的单词填空,有的需要变换形式
fill, traditional, piece, serve, dish, autumn, travel, finally, plate, oven |
Many people think pizza comes from America, but some people think pizza is
Italian food. In fact, pizza has a long history. The ancient Greeks (古代希腊人) first had the idea of putting vegetables on of bread. Then people found "pizza In Roman cities.
Raffaele Esposito, a baker (面包师) from Naples, didn't begin to the first modem pizza until the 19th century. It was one day in the in 1889. This baker went to Italy as a(n) . The Italian King and Queen asked him to make pizza. That was when first pizza Margherita was made. It was named after (以……命名) the Queen. Pizza became a favorite in Italy. People often saw it on people s Parents often the/r children's lunch boxes with pizza But pizza really became an international dish after the Second World War (第二次世界大战).
【题目】根据短文内容,用方框中所给的单词的正确形式填空,使短文通顺、完整。
cry hour they worry spend |
A 12-year-old boy got lost on the subway after going out alone on Sunday. The boy came to Shanghai to visit his parents during the summer holiday. Although his parents were happy to see him, they little time with him. The boy did his homework for two and felt bored, so he went out to play on the subway. He had fun playing there. But when he felt tired and hungry, and wanted to go home, he didn't know at which station he should get off. The police found the boy on the subway and took him to the office. They bought him something to eat and asked him some questions. The boy's parents couldn't find him after arriving home. They felt and called the police right away. They got to the police office and saw son. They were very happy and thanked the police.