题目内容

【题目】C. Read the passage and fill in the blanks with proper words.

I recently took part in a very exciting five-week trip for teenagers, to volunteer at an international wildlife study centre, off the coast of a country far from where I live. The a1 of the center was to help protect wildlife. So the project I signed up for included attending classes about wildlife, and going on daily dives under water to collect important information for the scientists back at the centre.

We were w2 by staff about our accommodation(食宿)before we arrived at the center. Sure enough, when we got there, we were shown to some small wooden huts where we would live. They were quite b3: no indoor washroom and no fridge, so our meals were all vegetarian. However, I hadn’t eaten meat for years, so it was perfect for me.

The day after our arrival, we started our t4-learning the names of all the different fish, and how to count and describe them in a way that would be useful to the scientists. We also learnt about a very important underwater creature called coral. However, this creature is now in danger because of problems such as global warming. So a5 we did very little work involving the coral itself, we really felt our work in helping local sea creatures was essential.

Every day at the study centre was amazing, but there was one in particular when I was under the water as usual, with my ‘diving buddy’collecting data on the fish in the area. I s6 looked up-and found myself face to face with two absolutely beautiful fish. My partner and I decided to spend our last few minutes under the water with these amazing creatures. As we got nearer to the fish, they didn’t seem at all w7 about us, and just watched us in an interesting way, before swimming off towards the coral reef. Unforgettable!

【答案】

1aim

2warned

3basic

4training

5although

6suddenly

7worried

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述我加入了为期五周的志愿者活动。包括我们的食宿、训练的内容以及我们在研究中心令人惊异的发现。

1句意“中心的主要目标是帮助保护野生动物”。根据to help protect wildlife可知,表示“目的”。aim目的,且根据句意可知,用单数,故填aim

2句意“在我们到达中心之前,我们被员工提醒关于我们的食宿。”。根据句意可知,译为“警告,提醒”。warn警告,提醒。主语为we与谓语warn之间为被动be done,故填warned

3句意“他们十分的基础:没有室内卫生间”。根据no indoor washroom and no fridge可知,表示“十分地基础”。basic基础的,故填basic

4句意“我们到达的第二天,我们开始我们的训练”。根据learning the names of all the different fish, and how to count and describe them in a way that would be useful to the scientists可知,表示训练。training训练,故填training

5句意“因此,尽管我们对珊瑚本身的研究很少,但我们确实感到我们在帮助当地海洋生物方面的工作是必不可少的”。根据句意可知,表示让步,译为“尽管”。although尽管,故填although

6句意“我突然向上看,我发现我自己和两个非常漂亮的鱼面对面”。根据句意可知,表示“突然”,且空修饰动词,用副词suddenly,故填suddenly

7句意“当我们靠近这些鱼时,他们看起来对我们一点也不担心”。根据seem+adj可知,空处用形容词。worried担心,故填worried

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网