题目内容
12.There was a waiter near the door,so Mr Jones said to him,"somebody has made a mistake.He has put some jewellery in my coat.Take it,and when he comes back,give it to him."(62)C.Suddenly a young man came in with a coat just like Mr Jones'."I am sorry,"he said,"I made a mistake.I took your coat and you have got mine.Please give me my coat and jewellery."Mr Jones answered,"(63)B.He will give it to you."
Mr Jones called the manager of the restaurant,but the manager said,"We have no waiters here.We only have waitresses.""(64)E!"shouted the young man
A.He felt very surprised
B.I gave the jewellery to the waiter
C.The waiter took it and went away
D.He was quite happy when he found it
E.You gave the jewellery to a thief(小偷)
分析 短文讲了一天琼斯先生去餐厅吃饭,吃完饭后拿错了有珠宝的衣服,他把珠宝给了门口的服务员,当衣服的主人回来时,才发现原来是把珠宝给了小偷.
解答 答案:61.A 细节推理题.根据上文But when he took his coat after his meal,he found the pockets full of jewellery(珠宝)!但他吃完饭之后,当他拿起外套,他发现口袋里装满珠宝.可知结合选项,应说他感到很惊讶.故选A.
62.C 细节推理题.根据上文There was a waiter near the door,so Mr Jones said to him,"somebody has made a mistake.He has put some jewellery in my coat.Take it,and when he comes back,give it to him."门口有一个服务员,琼斯先生对他说:"有人弄错了,他把一些珠宝放在我的外套里,拿去吧,等他回来,把它给他可知应是给了服务员,结合选项,应说服务员把它拿走了.故选C.
63.B 细节推理题.根据上下文Please give me my coat and jewellery."Mr Jones answered,"(63).He will give it to you.请给我衣服和珠宝."琼斯先生回答说:"(63)____他会还给你的."可知告诉他珠宝给了服务员.结合选项,应说我把珠宝给了服务员.故选B.
64.E 细节推理题.根据上下文but the manager said,"We have no waiters here.We only have waitresses.""(64)!"shouted the young man.但经理说:"我们这儿没有服务员,我们只有女服务员."(64)___.年轻人喊道.可知拿走衣服的不是服务员,结合选项,应说你把珠宝给了小偷.故选E.
点评 做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
假如你叫王平,最近收到英国朋友Mike的邮件,Mike正饱受自己内向性格的困扰,他向你寻求帮助.请你根据他的问题回复邮件.
提示词语:good,bad,think,deeply,talk,activity,happy
●What do you think of an introvert?
●What do you usually do when you stay with an introvert?
●What shall I do?
| To Mike From Wang Ping Subject Personality |
| Hi!Mike I'm glad to hear from you. Yours, Wang Ping |
In 1992,she left England to go to Portugal(葡萄牙) to teach English.While she was there she got married to a journalist and had a daughter.A few years later,Joanne returned to live in Scotland.(61)EWhile she was there,she finished her story about Harry Potter,a young boy who is a wizard(术士).
Then one day,in 1997,she found a publisher(出版商).She was very excited and happy!To her surprise,her book was sold in millions!It won many prizes!(62)A
Everybody wanted to read about Harry Potter.Her stories have been translated into many languages.(63)DJoanne Rowling has written several more books about Harry Potter and all of them have sold millions of copies.Some of these later books are also being made into films.
| A.So Joanne became very rich and famous. B.It took her over one year to write her first book. C.After university,she experienced all sorts of different jobs. D.And they can now be read all over the world. E.She had very little money and lived in a very small flat. |
Once something was wrong with his ear.He had to see a doctor.The doctor looked him over and gave him some medicine.And five minutes later he had to pay the doctor twenty dollars.(62)B.So he came to the small town and opened a hospital.At first the people there knew nothing about him and they came to see him.(63)A.And his medicine wasn't useful.People hardly came and he had nothing to do.
One evening he heard a knock at the door.He got up quickly and saw a traveler lying in front of his hospital.He thought he had a bad cold and he asked him to take some medicine.(64)E.The following morning he was told the traveler died in a hotel.
On the third day a young man came in and said,"Thank you very much,doctor!"
It surprised Mr Johnson.He said,"I haven't seen you before.What do you thank me for?"
"My uncle died from your wrong treatment the day before yesterday and he left much money to
me."
| A.But soon they found he couldn't treat them at all B.He thought it was easy to get much money C.But he wasn't a good driver D.He was not good at his work E.After that the man left |