题目内容

【题目】根据材料内容,选择正确答案。
(A)
Come and see the Indian elephants and the new tigers from America. The bears are waiting to meet you, and the monkeys from China are eager to throw things at you. The lovely dogs from Australia can't wait to laugh at you, and the giraffes from Zambia are sure to look down on you.
Tickets
Grown-ups: $ 2.00
Children: Over 12: $ 1.00; Under 12: Free
Opening time: 9:00 a.m. -- 4:00 p.m. except Friday 10:00 a.m. --3:00 p.m.
Keep the zoo clean!
Do not touch, give food or go near the animals.
(1)How many kinds of animals are talked about in the passage?
A. Four
B. Five
C. Six
D. Seven
(2)Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons, one aged 14 and the other 10, how much are the tickets together?
A.$4. 00
B.$2. 00
C.$3. 00
D.$1. 00
(3)Which of the following is the visiting time?
A.8:30 a.m. Monday
B. 9:30 a.m. Friday
C.3: 00 p.m. Sunday
D. 5:00 p.m. Tuesday
(4)From the passage we can guess the animal "giraffe" must be very .
A.fat
B.long
C.strong
D.tall
(5)Which of the following can we do in the zoo?
A.To give some food to the dogs.
B.To touch the monkey on the head.
C.To throw things everywhere.
D.To take a few nice photos.

【答案】
(1)C
(2)C
(3)C
(4)D
(5)D
【解析】短文介绍了动物园的六种动物,门票价格,开放时间以及注意事项。
(1)细节理解题。第一段中涉及到的动物有 elephants;tigers;bears; monkeys;dogs;giraffes共六种,故选C。
(2)细节计算题。题干意思:史密斯先生和两个儿子,一个10岁,一个14岁去动物园,要多少钱的票?文中提到成人是2元,12岁以上小孩1元,以下就免费,所以要3元,选C。
(3)细节理解题。从Opening time: 9:00 a.m. -- 4:00 p.m. except Friday 10:00 a.m. --3:00 p.m.可知参观时间选C。
(4)细节理解题。从and the giraffes from Zambia are sure to look down on you.可知这种动物比人类要高,故选D。
(5)细节理解题。从 Keep the zoo clean! Do not touch, give food or go near the animals. 可知不能给动物喂食,不能走近触摸动物,要保持动物园干净,A,B,C的行为都不能做,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】从A、B、C、D四个选项中选出能填入空白处的最佳答案。
About five hundred years ago, an earthquake happened in a small village. 1 for them, nothing was destroyed(毁坏)and no one was hurt. But a huge stone 2 from a nearby mountain and stopped in the middle of the road.
3 the earthquake stopped, many people came to the road and saw the stone. Some of the 4 men tried to lift the stone out of the road. But they couldn't move it. They tried to push it 5 failed. They tried to pull it with ropes but nothing 6.
“Well," they said sadly, “there's nothing we can do about it. We'll have to change the way." At this time a boy about 12 years old said, “I think I can help you to move the stone away." “You?" they shouted. “What are you talking about?" The men all 7 the boy.
The next morning, some people came into the road. One of them shouted, “The stone is gone." More people ran out to see 8 had happened. It was true. The stone wasn't on the road any longer. It wasn't even near the road.
The boy walked over to where the stone had been and said, “I buried it."
The people looked very 9.“You see," he said, “I dug a deep hole next to the stone and I dug a small incline(斜坡)up to the stone and the stone rolled(滚)down into the hole 10. Then I covered it with earth."
The villagers shouted, “Clever boy! Clever boy!" And some of them said, “Why didn't we think out this good idea?"
(1)A.Unluckily B.Luckily C.Suddenly D.Sadly
(2)A.fell B.rose C.raised D.felt
(3)A.While B.As C.When D.Before
(4)A.weakest B.strongest C.oldest D.cleverest
(5)A.and B.or C.but D.so
(6)A.did B.worked C.made D.followed
(7)A.looked at B.shouted at C.laughed at D.pointed at
(8)A.what B.why C.how D.which
(9)A.excited B.bored C.interested D.surprised
(10)A.myself B.themselves C.itself D.it

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网