题目内容

   Alice is my good friend. She is twenty-two years old. Now she lives in Beijing,China.She teaches English in a junior high school. She loves making friends with the students and they like her very much. Every morning she gets up very early. At about 7 : 00,she usually has a glass of milk and some bread for breakfast at home. Then she walks to work and gets to school at about a quarter to eight. At 12: 00 she eats a hamburger and an apple for lunch. Her favorite drink is Coke. She goes home at 5 o^lock in the afternoon. She likes to have noodles (面条) and chicken for dinner. On Sundays,she often comes to see me. Sometimes we go to a Chinese restaurant to have lunch.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Alice is .

   A. a doctor   B. a nurse

   C. a driver   D. a teacher

() 2. What does Alice usually have for breakfast at home?

   A. A glass of milk and some bread.

   B. An egg and some bread.

   C. A cup of coffee and some bread.

   D. A glass of milk and a hamburger.

() 3. Alice gets to school a. m.

   A. at 8:15   B. at 7:45

   C. at 7:40   D. at 8:00

() 4. What does Alice often do on Sundays?

   A. She often has dinner with me.

   B. She often goes to the restaurant.

   C. She often comes to see me.

   D. She often eats noodles.

1. D 2. A 3. B 4. C

阅读提示:爱丽丝是作者的好朋友,本文介绍了她的年龄、居住地、爱好及每天所做的事情。

1. D细节理解题。根据第三句“她(Alice) 在一所初级中学教英 语。”可知她是一位教师。

2. A细节理解题。根据文段第三行第三句She usually has a glass of milk and some bread for breakfast at home.可知她早餐吃面包 喝牛奶,故选A.

3. B细节理解题。根据第四行第二句Then she walks to work and gets to school at about a quarter to eight.可知她差一刻八点到达 学校,故选B.

4. C细节理解题。根据倒数第二句On Sundays,she often comes to see me.可知星期天她常常来看“我”,故选C.

练习册系列答案
相关题目

   Mr. King goes to a dinner party. He is wearing old clothes. He comes into the room. But people in the room don't look at him. They don't ask him to sit at the table.

   Mr. King goes home and puts on his good clothes. He goes back to the party. Everyone in the room stands up and smiles at him. They give him very good food to eat.

   Mr. King takes off his clothes,and puts them in the food and says,“Eat,clothes!”

   The other people ask ,“What are you doing?” He answers ,“I'm asking my coat to eat food. When I am wearing my old clothes,you don't look at me,and you don't ask me to sit down. Now I'm in these clothes,and you give me very good food. Now I see,you give the food to my clothes,not to me!”

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Mr. King goes to the dinner party,but people in the room don't look at him because .

   A. he doesn’t come by car   B. he is young

   C. he is wearing his old clothes   D. he is old

() 2. Mr. King goes home to his clothes.

   A. put on;good   B. put on;old

   C. take off;old   D. wear;old

() 3. Mr. King goes back to the party. People in the room stand up and smile at him because .

   A. he is wearing his old clothes   B. he comes in a very good car

   C. he is wearing his good clothes   D. he is putting on his good clothes

() 4. Mr. King takes off his good clothes,and them the good food.

   A. ask;to eat   B. asks;to eat

   C. lets;to eat   D. ask;eat

() 5. Mr. King says the good food is .

   A. for he   B. for his good clothes

   C. for me   D. for him

   Many people like to travel by plane,but I don't like it because an airport is usually far from the city. You have to get there early and wait for hours for the plane to take off (起 飞) and it is often late. You can't open the windows. You can't choose the food Planes are fast,but it still takes you hours to go out of the airport and into the city.

   I like traveling by train. I think trains are safe. Railway stations are usually in cities. When you are late for a train,you can catch another one. You can walk around in the train and open the windows. You can see many interesting things on your way. I know it takes a little more time.

   I also like cars. You can start your journey when you want to,and you don't need to go to a railway station or a bus stop. Also you can carry many things with you in a car. But sometimes there are too many cars on the road.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Why do many people like to travel by plane?

   A. Because it's fast.

   B. Because you can go around in the plane.

   C. Because it's safe.

   D. Because it's cheap.

() 2. Which is NOT the good thing about the train?

   A. 1^ is safe.

   B. It takes a little more time.

   C. You can open the windows.

   D. You can walk around in the train.

() 3. If you want to take a lot of things with you,what should you take to go out?

   A. A bus. B. A train.

   C. A car. D. A plane.

() 4. Which of the following is the bad thing about a car?

   A. You can start your journey when you want to.

   B. You needn’t go to a railway station or a bus stop.

   C. You can take many things with you in a car.

   D. There are too many cars on the road.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网