题目内容

【题目】 Most American children eat potatoes. But many children don’t know what of the potato is the best for food. Take a knife and cut from the middle of the potato a piece as thin as paper. Hold the piece between your eyes and light. You’ll see that the potato has skin(皮), an outside rim(边缘)and an inside part. The outside rim, which is right under the skin of the potato, is the most valuable(有价值的)part of all. But this is offer thrown away with the skin. Even the skin itself is better for food than the inside part. When eating a cooked potato, if you choose the inside and leave the outside, you are throwing the best part of it. If you cannot eat the whole potato, you can eat the outside rim first and leave the inside.

1How many parts does the potato have?

A.It has only one part: outside rim.

B.It has two parts: skin and outside rim.

C.It has three parts: skin , and outside rim and an inside part.

D.It has four parts: middle, skin, an outside rim and an inside part.

2What is the best part of a potato?

A.Outside rimB.Inside partC.MiddleD.Skin

3What should you eat if you can’t eat the whole potato?

A.Skin onlyB.InsideC.Outside rimD.Part of it

4In fact the skin is ______.

A.no good at allB.better than the inside part

C.better than the outside rimD.as good as the outside rim

5What’s the main idea of the passage?

A.How to cook them.B.How to plant them.

C.What is made up of a potato.D.How to eat them.

【答案】

1C

2A

3C

4B

5D

【解析】

本文介绍了土豆分为三部分:皮,外圈和里面的部分。外圈部分是最好的。如果你不能吃整个的土豆,你可以先吃外圈,然后留下里面的部分。

1推理判断题。根据You’ll see that the potato has skin(皮), an outside rim(边缘)and an inside part.可知,土豆有皮,外圈和里面的部分,因此一共有三部分,故选C

2细节理解题。根据The outside rim, which is right under the skin of the potato, is the most valuable(有价值的)part of all.可知,外圈部分是最好的,故选A

3细节理解题。根据If you cannot eat the whole potato, you can eat the outside rim first and leave the inside.可知,如果你不能吃整个的土豆,你可以先吃外圈,然后留下里面的部分。故选C

4细节理解题。根据Even the skin itself is better for food than the inside part.可知,皮本身也比里面的部分更好。故选B

5概括归纳题。根据第一段的Most American children eat potatoes. But many children don’t know what of the potato is the best for food.和最后一段的If you cannot eat the whole potato, you can eat the outside rim first and leave the inside.可知,本文主要介绍了如何吃土豆,故选D

认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题4,根据Even the skin itself is better for food than the inside part.可知,皮本身也比里面的部分更好。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

It was a lovely spring afternoon.My classmates and I were playing happily on the playground when I let out a cry, “Ow! Something in my shoe is biting () me.”

My classmates was surprised by the cry.1.And they were about to take off my shoe. “Which foot is it?”One asked “Let us have a look.”

Suddenly, I remembered the holes in my socks.My family was very poor during those years.I wore welfare (福利)socks.They were cheap but didn’t last long.2.I refused to take off my shoe. I didn’t want others to see the holes in my sock.I tried to hold back my tears.

My teacher,Miss Diane,hurried into the classroom, “What’s wrong?”She asked.“Something is biting her right foot,3 ”One of my classmates answered.

Miss Diane lived next door to me. She knew everything about my family.She put both hands on my shaking shoulders and looked into my painful and hopeless eyes.

She said, “Oh,yes, it must be a sock-eating ant.4. It ate one of my sock. When I got my shoe off,it had eaten almost the whole bottom off my sock.” My classmates listened to the teacher carefully and nodded.

Miss Diane took off my right shoe and sock.She shook them over the dustbin (垃圾箱).5. “Just what I thought it.The ants have eaten part of her sock. You are such a brave girl to take so many bites.”

A. It’s a kind of ants eating socks

B. Two red ants fell into the dustbin

C. They soon had holes at the bottom

D. Then they took me into a classroom

E. But she doesn’t let us take off her shoe

【题目】 Imagine that while walking through a park one day, you begin to notice strange things all around you. People in colorful clothes from centuries ago walk on the paths. A magician is doing amazing tricks. Musicians play strange music on strange instruments. Knights on horseback show their skills in riding competitions. The smell of roasting meat begins to make your mouth water. A pleasant voice shouts, “Good morrow!”

What is going on? Have you traveled back in time? In a way, yes. You have found yourself in the midst of a Renaissance fair! Since the 1960s, Renaissance fairs have grown in popularity in the US and Canada. Communities in at least 44 states and two Canadian provinces now hold annual Renaissance fairs. Over 200 fairs are held every year, with 40 in California alone. The first Renaissance fair was started in the 1960s by a school teacher in southern California named Phyllis Patterson. She wanted to give her students a real-life history experience, so she created the “Renaissance Faire” in her backyard. The rest, as they say, is history.

Since Renaissance fairs are “living history”, you might think they are designed to be mainly educational. It’s true that some people try to make the fairs as genuine as possible. However, for many others, the key word is entertainment. With all the musicians and magicians walking about, you will definitely be entertained. A renaissance fair will be a feast for your eyes and your ears, not to mention your stomach.

You can enjoy sampling the food and drink while watching parades and live animal displays. Browse through the booths and admire the artwork and handicrafts. You are sure to be both educated and entertained. If you’re wondering how to dress to attend a Renaissance fair, that’s up to you. Some people go all out and dress up in costumes. Others just go in their normal, everyday clothes. However you dress, you’re sure to be overwhelmed by the sights and sounds and smells of a Renaissance fair. And if you have ever wanted to travel back in time, here’s your chance.

1What is the first paragraph about?

A.A chapter of a war novel.B.A sight of the local market.

C.A scene of Renaissance fairs.D.A slow walking in the park.

2Why did Phyllis start a Renaissance fair?

A.To help her students become the master of history.

B.To allow her students to play in her backyard.

C.To give her students an experience of life.

D.To make her students experience history.

3As well as educating, Renaissance fairs are intended for ________.

A.funB.communicationC.businessD.adventure

4The last paragraph suggests that ________.

A.you are taught to make art work

B.you are free to dress for the fairs

C.you have to look after live animals

D.you can enjoy food free of charge

5The main idea of the passage is that ________.

A.Americans and Canadians like fairs more

B.attending Renaissance fairs is to be educated

C.Renaissance fairs are more popular than ever

D.California is where modern fairs were born

【题目】The perfect language learner

Every language student wants to know the secret to making the post progress in the shortest time What does the perfect learner do to better acquire a foreign language The following are some tips which may help you_______your language skills

Learn every day

Even when you are really tired do some learning even if it's only 510minutes Never miss a chance to increase your knowledge Use it_______lose it! Practice makes perfect

Memorize new vocabulary

To really learn a new word you have to remind yourself of it six times over hours days and weeks Write down all your new vocabulary in a little book that you can always carry around with you or keep a_______in your mobile﹣﹣﹣you always have it with you don't you According to a recent study 86percent of the participants believe that they are more likely to be successful in remembering new words with a vocabulary list

Be_______

Don't worry about small mistakes! No one minds! When you learn new vocabulary or grammar use it as soon as possible If you can't use them_______ it is likely that someone will corrct you at once Challenge yourself! Go for it!

_______ you can use technology to improve your English such as listening to podcasts(播客)of native speakers reading news in the language you are learning watching videos etc Cheer up! You can be a perfect language learner!

1A.affectB.createC.improveD.follow

2A.andB.orC.butD.so

3A.diaryB.programC.recordD.promise

4A.seriousB.activeC.honestD.brave

5A.accuratelyB.freelyC.completelyD.easily

6A.For these reasonsB.In additionC.In other wordsD.In a word

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网