题目内容

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,并将答案填写在相应位置上。

If you have a brother or sister, you already know you are different from each other. You live together in the same house and the same parents, b1 you have different personalities.Why is this? One possible r2 is the way your parents treat you.

First –born children receive all the attention(关注) from their p3. Most families have twice as many photos of a first-born than any other one. Parents usually g4first-borns more responsibility(责任) and depend on them to look after younger brothers and sisters. As a r5, first - borns are often responsible, hard-working and serious. They often want to do well at school and work. There are m6 first-born American presidents than second or last-born children, for example, George W. Bush, George Washington, and Lyndon Baines Johnson.

When a second child a7, parents are not so excited. The second child has to compete with the first-born for the parents’ attention and l8. These children often choose different sports and h9 in order to get their family’s attention. They are often friendly and cool. Many famous talk-show hosts(主持人) were born last. The famous American host Ellen DeGeneres is a good e10. She is the second child of her family.

【答案】

1but

2reason

3parents

4give

5result

6more

7arrives

8love

9hobbies

10example

【解析】

这篇短文主要讲述了兄弟姐妹之间的性格差异。

1句意:你们住在同一所房子里,同一对父母,但你们有不同的性格。

根据下文“you have different personalities.”可知,这里是表示转折关系。根据题意,故答案为but

2句意:一个可能的原因是你父母对待你的方式。

根据“is the way your parents treat you.”可知,这里是可能的原因。reason名词,原因,根据句意,故答案为reason

3句意:第一个出生的孩子受到父母的所有关注。

根据下文“Most families have twice as many photos of a first-born than any other one.”可知,这里是受到父母的关注。their+名词,这里是说他们的父母,their parents他们的父母。根据题意,故答案为parents

4句意:父母通常会给初生子女更多的责任,并依赖他们照顾弟弟妹妹。

这里是给他们更多的责任,这里是一般现在时态,主要是复数,谓语动词用原形。根据题意,故答案为give

5句意:因此,第一个子女往往是负责任的,努力工作和认真的。

根据下文“first - borns are often responsible, hard-working and serious.”可知,这是结果,短语as a result结果。根据题意,故答案为result

6句意:美国总统中第一个出生的比第二个或最后一个出生的要多。

根据“than second or last-born children,”可知,这里是要更多。用比较级more,更多的。根据题意,根据故答案为more

7句意:当第二个孩子出生时,父母并不那么兴奋。

根据下文“parents are not so excited.”可知上文是当第二个孩子到来的时候。这里是when引导的时间状语从句,这里是一般现在时态,主语是第三人称单数,谓语动词变第三人称单数。根据根据题意,故答案为arrives

8句意:第二个孩子必须和第一个孩子竞争父母的关注和爱。

根据“the parents’ attention”可知盒子里是竞争父母的关注和爱。love名词,爱。根据题意,故答案为love

9句意:这些孩子经常选择不同的运动和爱好以引起家人的注意。

根据“different sports”可知,这里是选择不同的运动和爱好。hobby爱好,这里用复数形式。根据题意,故答案为hobbies

10句意:美国著名主持人艾伦·德杰尼勒斯就是一个很好的例子。她是家里的第二个孩子。

根据“Many famous talk-show hosts(主持人) were born last. The famous American host Ellen DeGeneres”可知这里是说美国著名主持人艾伦·德杰尼勒斯是一个很好的例子。example名词,例子。根据题意,故答案为example

练习册系列答案
相关题目

【题目】 If you have a smartphone(智能手机),the Internet is always with you. You can use the Internet for shopping, learning and chatting with your friends and so on. But the Internet can also be a dangerous place. So, you must be careful.

Keep your personal(个人的)information. First, don' t share too much your personal information on the Internet. For example, don't send your phone number or number of a bank account (账号).Be careful what you say on the Internet. Second, you can't let everyone see your everything. Finally, be careful of new people. Don't believe them exactly (完全地). Some of them are dishonest(不诚实的). They usually use the Internet to try to get money by cheating. The Internet is a good way to meet new people, but be careful. It is important for us to control information.

It is very important for us to be honest. Don't post other people's pictures. Don't hurt others. It's also smart to keep away from fights on the Internet. Don't answer rude(无理的)messages and so on. In this way we can have a better Internet place.

1When you have a ______ , you can use the Internet at any time.

A.cardB.computerC.televisionD.smartphone

2If you want to control your information well, you shouldn't ______ .

A.share too muchB.use your smartphone often

C.believe new peopleD.close your computer often

3How many suggestions does the writer make to protect personal information?

A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.

4To make the Internet a better place, we should ______ .

A.send some picturesB.answer all messages

C.ask everyone for adviceD.be an honest person

【题目】完形填空
Every year, a magazine called Executive Travel organizes a competition to find the best airline of the year. Travelers from all over the world are invited to vote for the most punctual(准时的), the safest and the friendliest airline. The competition also invites them to tell their most frightening stories during their travels. Now let's read some travelers' tales of1 flying experiences.
One traveler shared his story which happened on an African airline. The flight had been overbooked(超额预定).The flight staff picked the2 out by saying that all passengers with boarding cards run around the plane twice; the 3 getting the seats.
Another overbooked flight that was going from Heathrow Airport to America gave a traveler a bit of a shock. Dressed only in trousers, a shirt and socks, the traveler had been allowed to leave the plane to see 4 he could get a friend aboard. But when he 5a few minutes later, he found the plane closed up and about to start moving—with his shoes, wallet, passport and luggage on board. Striking heavily on the door, he was allowed to get back inside.
Luggage is also a rich source of horror stories. There was the unlucky traveler who left Chicago where the temperature was-11℃. He was going to attend an important meeting in Dallas where the temperature was as 6 as 26.7℃. Unfortunately, his suitcase had gone to Los Angeles and wasn't able to be sent to him before the meeting. So he had to attend the meeting in a thick suit, a heavy overcoat and a fur hat.
(1)A.good B.bad C.better D.worse
(2)A.situation B.solution C.decision D.problem
(3)A.luckiest B.fastest C.fattest D.richest
(4)A.how B.when C.if D.as
(5)A.came up B.came down C.came back D.came in
(6)A.low B.high C.tall D.short

【题目】 Swimming in the water of Hawaii’s Big Island is a fun experience. But it can be more exciting if there are dolphins swimming around and jumping out of the______________ too. For many people, it would be a wonderful dream to swim with these lovely animals!______________, this may not be good for dolphins. They may get______________because of human interaction (互动).

Dolphins are active and usually______________food at night. In the day, they like to rest in shallow bays (浅湾). Many people think the dolphins are awake during the day as they swim. But when they sleep, they rest half of their brain and keep______________half awake to breathe, so they may be sleeping even when they’re swimming in the water.

The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) says disturbing ( ) the animals in their near-shore habitat could______________them swim to less favorable places, putting them at risk of attack by sharks and other animals.

Moreover, when people are around, dolphins become more active. Thus, they can’t get enough______________. “Disturbing their resting behaviors can ______________affect (影响) their long term health and the health of the dolphin population,” Ann Garrett of NOAA’s National Marine Fisheries Service told the Associated Press.

As a result, the NOAA wants to make rules to help______________the dolphins.

For example, the agency ( ) may stop people from_____________in shallow bays when the dolphins are resting. Tour operators must also be taught to watch for signs to know when the dolphins are in their resting state.

1A.beachB.poolC.riverD.sea

2A.MoreoverB.HoweverC.AlsoD.Otherwise

3A.hurtB.angryC.relaxedD.worried

4A.look atB.look afterC.look forD.look out

5A.otherB.anotherC.the otherD.the others

6A.makeB.encourageC.inviteD.take

7A.foodB.spaceC.airD.sleep

8A.reallyB.hardlyC.neverD.especially

9A.feedB.raiseC.disturbD.save

10A.travellingB.fishingC.swimmingD.resting

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网