题目内容

【题目】These years, with the development of society, more and more teenagers have suffered from stress. Some of the problems can make them feel very w and unhappy all day. Who can help them? A teacher from a college tried his best to help them. He thought of a lot of w to help them. On Monday and Thursday, you can v them. Here are some ideas on how to keep the young men healthier in every way.

F , it is very important to keep healthy. To get e sleep every day is also necessary. Try to have a healthy d . Secondly, maybe you are not the top students. It doesn’t m . The most important thing is to work hard. If you try your best, your teachers and parents will understand you. If you have some problems, you should be a to talk with your teachers and parents. They can help you. Remember to s your happiness and s with your good friends. Sometimes you can go out for a walk.

In a word, you can try to make you happy by yourselves. I’m sure you can be happy everyday.

【答案】

【1】worried

【2】ways

【3】visit

【4】Firstly

【5】enough

【6】diet

【7】matter

【8】active

【9】share

【10】sadness

【解析】

试题分析:本文主要讲述由于社会的发展,青少年承受的压力越来越大,如何减轻他们的压力,文中给出了几条建议。

【1】句意:一些问题可以使他们整天感到非常担心或是不开心。根据空前面的suffer from和空后面的unhappy判断,答案填worried。

【2】句意:他想出许多办法来帮助他。空前说:这位老师想帮助学生,故他想出了许多办法。a lot of修饰名词复数,故答案填ways。

【3】句意:周一和周四,你可以去拜访他们。can是情态动词,后跟动词原形。结合句意可知,答案为visit。

【4】句意:第一,保持身体健康是非常重要的。根据下一段的secondly判断填firstly。

【5】句意:每天获得足够的睡眠是必要的。此处缺少形容词,get enough sleep获得足够的睡眠。

【6】句意:尽力拥有一个健康的饮食。have a healthy diet进行健康饮食。diet日常饮食,规定饮食。

【7】句意:其次,也许你不是尖子生,没有关系。It doesn’t matter没关系。matter v.有关系,重要。

【8】句意:如果你有问题,你就应该积极和老师、家长交流。be active to do sth积极做某事。结合句意可知,答案为active。

【9】句意:记得和你的朋友分享你的快乐和悲伤。share sth with sb和某人分享某事。根据空后的with判断。答案为share。

【10】句意:记得和你的朋友分享你的快乐和悲伤。此处的sadness与前面的happiness是对应关系。故答案为sadness。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词

Travelling is a very good activity. When you get tired of your work or study, and when you are not busy, you can go to a beautiful place to enjoy the beauty of nature or other cities. You can take in fresh air, meet different people and make friends with them. It is good for your health to do so.

But sometimes, travelling is not a pleasant thing. For example, the weather may change too often, when you get tired of work or study, and when you have free time. You may catch a cold or be ill while travelling. The worst thing is that some bad people may steal your money. All these may happen to a tourist.

When you go on a trip, you must get everything ready. Firstly, you must have clear information about the weather. Secondly, ask a friend to go with you so that you can help each other. Thirdly, you must be careful everywhere and try not to cause accidents. If you do this, you will surely enjoy your travel.

Title

【1】

2 of

travelling

The activity is good. When you are tired of your work or study, and when you are 3, you can go travelling. You can also breathe 4 air and make new friends.

Disadvantages of travelling

But at 5 , travelling is an 6 thing. For example, the weather can often 7 . You may get ill while travelling. The 8 thing is that thieves may steal your money.

Other things

about travelling

Before a trip, you should 9 you everything. Firstly, you must have clear information about the weather. Second, ask a friend to go with you so that each of you can get 【10 . Thirdly, you must be careful everywhere.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网