题目内容

Do you want to find a job? What kind of job do you want to get? Here are some jobs for you to choose from.

Waiterrequired

At UK Grill Restaurant

Pay: £6.90 per hour

20 hours per week, 5 pm-10 pm, 4 nights

Experienced waiters only To apply, email your CV to [email protected]

Cleanerneeded

Salary: £6.75 per hour

No experience needed

Working on Monday, Wednesday to Saturday

4:30 pm- 6 pm

Apply by telephone: 013-89483761

Driverwanted

We are looking for delivery drivers

Salary: £7.20- 7.60 per hour

No experience needed

Hours: 8:00 am to 4:00 pm, 5 days per week

Ring 024-79103694

for an application form

SupportWorkerwanted

Do you like to care for others? Can you understand older people? Do you have good listening skills? Can you work on weekends? If you have answered YES to the above, we would like to hear from you:

Starting rate of £7.50 per hour

Excellent Training [email protected]

1.Which job needs only experienced persons?

A. Waiter. B. Cleaner. C. Driver. D. Support Worker.

2.Which is the most probably a full-time job?

A. Waiter. B. Cleaner. C. Driver. D. Support Worker.

3.To work as a cleaner, you need to .

A. have enough experience B. work from 4:30 pm-6 pm

C. ring for an application form D. satisfy many requirements

4.How can you get the job as a support worker?

A. Ring 024-79103694.

B. Ring 013-89483761.

C. Send an email to [email protected]

D. Send an email to [email protected]

1.A 2.C 3.B 4.D 【解析】这是几个招聘广告。 1.根据Waiterrequired和Experienced waiters only To apply,故选A 2.根据Driverwanted和Hours: 8:00 am to 4:00 pm, 5 days per week可知是全职工作;故选C 3.根据Cleanerneeded和Wor...
练习册系列答案
相关题目

You must think a computer is the best thing in the world, right? You must think it works at a super speed and can do everything? Well, it’s not! In fact, the brain is much more powerful than any super computer! Think about when a glass is just about to fall off the table. Your brain controls everything that you need to do to save that glass from falling. First your eyes check out what’s going on, then tell your brain, and your brain decides how quickly you need to react(反应), and then your muscles(肌肉) go into action. That is just from your brain. No computer could ever come close to that!

The brain weighs just 3 pounds, but it controls everything you do from thinking, learning, feeling even to breathing and your heart beating. Even though the brain is just 2% of your body weight, it uses around 20% of all your energy in your body. That is a lot for such a small organ(器官). There are about 100 billion tiny, tiny little cells(细胞) in your brain. There are so many that it would take you over 3,000 years to count them all!

Your brain stops growing when you’re 18, but it actually keeps on developing and learning new things. So your parents are really super smart! You won’t be able to fool them! Believe it or not, your brain NEVER stops working. Even during sleeping, the brain works for long-term memory establishment(建立). It is realized that the brain is the second organ in the body as the heart that never stops during human lives.

So everyone should be proud of such a gift of nature.

1.In Paragraph 1, the writer wants to tell us .

A. eyes and muscles react quickly

B. the brain controls everything in your body

C. the computer is the best thing in the world

D. the brain is more powerful than any computer

2.In Paragraph 2, the underlined word “That” refers to(指的是) .

A. the body weight B. 2% of the body weight

C. all energy in the body D. around 20% of the energy in the body

3.Which is RIGHT according to the passage?

A. The brain doesn’t work during sleeping

B. The brain is the only organ that never stops

C. The brain keeps growing during human lives

D. The brain keeps on developing during human lives

4.Which word can best describe the brain according to the passage?

A. Magic B. Quick C. Light D. Developing

5.In which magazine can the passage be found most probably?

A. Business Weekly B. Medicine C. Science D. Sports

1.D 2.D 3.D 4.A 5.C 【解析】本文介绍了大脑为什么比任何超级计算机都强大得多。在文中介绍了大脑是如何通过神经控制肌肉来协同工作的。同时介绍了大脑的重量虽然只有3磅,但它控制着你的思考、学习、甚至呼吸和心脏跳动等一切活动。 1.主旨大意题。由文章第一段“In fact,the brain is much more powerful than an...

The Smith family moved to the United States in 1981. At that time, they decided to stop speaking Spanish at home and only communicate in English. This was because they were now living in an English-speaking country. Now the Smith children are adults, and they sometimes travel to Spain to visit their family and friends. But they cannot communicate with them. Unfortunately this is common. When people move to new countries, they often leave their own customs and mother language behind. This is a mistake because there are many advantages to knowing more than one language.

If you can speak more than one language, you can communicate directly with more people around the world. You do not have to depend on others to talk for you, so you’re more independent. People who know only one language must use others to help them communicate.

Furthermore, speaking a second language also allows people to experience other cultures and customs more effectively. Local expressions, vocabulary, and even jokes can have a powerful effect on a person’s understanding of another culture. So, knowing more than one language increases your knowledge of other cultures.

Finally, having more multi-language speakers improves relationships between countries. If people from different countries can communicate well, the world can become closer. Countries will then have more respect for each other and better understand each other’s problems.

It’s clear that knowing more than one language is really good. In fact, there are no disadvantages. It is very sad that many people don’t try to learn another language. It is even worse when people let themselves forget their mother language and become silenced.

1.The passage begins with the experience of the Smith family in order to_______.

A. discuss the need for teaching a new language

B. introduce the passage’s main characters to the readers

C. describe the advantages of moving to another country

D. show the problems of speaking only one language

2.The underlined phrase “multi-language speakers” (Paragraph 4) means “people who know ______.”

A. their mother language B. a new language

C. more than one language D. body language

3.According to the last paragraph, which of the following is the worst?

A. Not knowing another language.

B. Forgetting one’s mother language.

C. Refusing to learn another language.

D. Failing to communicate with others.

4.What is the passage mainly about?

A. The advantages of learning other languages.

B. The reasons why people come to America.

C. The importance of learning English

D. How to learn another language

1.D 2.C 3.B 4.A 【解析】这篇短文主要讲述了鼓励我们了解一种以上的语言,对我们交流和了解不同国家的文化是有好处的。 1.根据文中Unfortunately this is common. When people move to new countries, they often leave their own customs and mother lan...

Technology is everywhere. We see it any place we go and, in fact, almost all of us carry some piece oftechnology with us every time we leave the house. What I always forget, though, is just how useful andpowerful technology can be when we want to help others

There is not a single room in my house that does not have some electronic devices(设备) lying around init. Whenever I am at home, I am almost always using at least one electronic device. If you walked into myliving room on any given day, you would find that, first, I have the television on. At the same time, I usuallyhave my laptop resting on my knee, or I will be using my mobile phone, Even when i'm not at home I amalways using my phone, and at work or in cafes, I sit down and connect to the local wireless network on myipcop.

I must say that I waste a lot of time on the computer and the time I spend on it could be much betterspent if I were to take up a little online volunteering

The technology we carry about everywhere can have a great power to do good for the world and to helpothers and recently I discovered just how much online volunteering there is to do in the world. From usingyour language skills to do translations, to developing and managing projects and helping with IT work, thereis so much that so many people can do to help people in their own countries and across the world. The UnitedNations, in fact, has a huge page with "Volunteers Recruited" on its website.

This work can support the poor and help charities who cannot pay for staff. Many organizations onlyrequire you to work an hour a week-some even less. And the support provided by online volunteers can reallyhelp make a difference to those in need.

1.From Paragraph 2, we can know that the writer

A. uses technology a lot B. works in a cafe

C. is a computer engineer D. likes modern music

2.The underlined word Recruited"in Paragraph 4 means“

A. Ordered B. Wanted C. Visited D. Warned

3.In the writers opinion, people should spend more time with technology.

A. working on computer programs B. keeping the Internet safe

C. inventing electronic products D. helping people in need

4.What can be the best title for the passage?

A. Website Design B. Internet Organizations

C. Online Volunteering D. Online Translation

1.A 2.B 3.D 4.C 【解析】科学技术已经渗透进了我们的生活,我们每天都在使用这些科技带来的方便中。但作者认为我们应该利用这些先进的技术去帮助别人,这样才能体现出这些科技的力量。 1.细节理解题。题目问到的是短文第二段,仔细阅读这一段我们可以知道,这一段的第一句话是该段的中心句,根据这句话There is not a single room in my ho...

You have been working hard to learn English. Do you know foreigners are trying to learn Chinese? According to a survey, one in four American young men would like to learn it. There will be over 150,000,000 people learning Chinese around the world in the early 2019.

"Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it. "said Scott McGinnis, a Washington language expert.

For example, in 2010, only 30 schools in America had Chinese lessons. This year, more than 300 schools there have Chinese lessons during school days. Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because they had done a good job.

Although Chinese is becoming more and more popular, it is one of the most difficult languages to learn. Usually, an English speaker takes about 1, 320 hours to become good at Chinese. He needs only 480 hours for French, Spanish or Italian.

1.According to the passage, more and more foreigners begin to learn Chinese______.

A. because they have more free time

B. because Chinese is easy to learn

C. because China is fast developing

2._______schools in America give students Chinese lessons, in 2018

A. Over three thousand B. About three hundred C. Only thirty

3.The students at the schools in America take Chinese lessons_______.

A. on school days B. after school C. at weekends

4.Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because_______.

A. they wanted to build a library B. they had done a good job

C. they had given Chinese students many English books

5.From the passage we know that______.

A. English speakers like to learn French, Spanish and Italian more than Chinese

B. Chinese is more difficult to learn than French, Spanish and Italian

C. Chinese is easier to learn than French, Spanish and Italian

1.C 2.B 3.A 4.B 5.B 【解析】文章讲述了因为中国的快速发展,现在越来越多人在学汉语。 1.根据Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it.可知因为中国的快速发展,现在越来越多人...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网