题目内容
![]()
You have been working hard to learn English. Do you know foreigners are trying to learn Chinese? According to a survey, one in four American young men would like to learn it. There will be over 150,000,000 people learning Chinese around the world in the early 2019.
"Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it. "said Scott McGinnis, a Washington language expert.
For example, in 2010, only 30 schools in America had Chinese lessons. This year, more than 300 schools there have Chinese lessons during school days. Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because they had done a good job.
Although Chinese is becoming more and more popular, it is one of the most difficult languages to learn. Usually, an English speaker takes about 1, 320 hours to become good at Chinese. He needs only 480 hours for French, Spanish or Italian.
1.According to the passage, more and more foreigners begin to learn Chinese______.
A. because they have more free time
B. because Chinese is easy to learn
C. because China is fast developing
2._______schools in America give students Chinese lessons, in 2018
A. Over three thousand B. About three hundred C. Only thirty
3.The students at the schools in America take Chinese lessons_______.
A. on school days B. after school C. at weekends
4.Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because_______.
A. they wanted to build a library B. they had done a good job
C. they had given Chinese students many English books
5.From the passage we know that______.
A. English speakers like to learn French, Spanish and Italian more than Chinese
B. Chinese is more difficult to learn than French, Spanish and Italian
C. Chinese is easier to learn than French, Spanish and Italian
1.C 2.B 3.A 4.B 5.B 【解析】文章讲述了因为中国的快速发展,现在越来越多人在学汉语。 1.根据Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it.可知因为中国的快速发展,现在越来越多人...Do you want to find a job? What kind of job do you want to get? Here are some jobs for you to choose from.
Waiterrequired At UK Grill Restaurant Pay: £6.90 per hour 20 hours per week, 5 pm-10 pm, 4 nights Experienced waiters only To apply, email your CV to [email protected] | Cleanerneeded Salary: £6.75 per hour No experience needed Working on Monday, Wednesday to Saturday 4:30 pm- 6 pm Apply by telephone: 013-89483761 |
Driverwanted We are looking for delivery drivers Salary: £7.20- 7.60 per hour No experience needed Hours: 8:00 am to 4:00 pm, 5 days per week Ring 024-79103694 for an application form | SupportWorkerwanted Do you like to care for others? Can you understand older people? Do you have good listening skills? Can you work on weekends? If you have answered YES to the above, we would like to hear from you: Starting rate of £7.50 per hour Excellent Training [email protected] |
1.Which job needs only experienced persons?
A. Waiter. B. Cleaner. C. Driver. D. Support Worker.
2.Which is the most probably a full-time job?
A. Waiter. B. Cleaner. C. Driver. D. Support Worker.
3.To work as a cleaner, you need to .
A. have enough experience B. work from 4:30 pm-6 pm
C. ring for an application form D. satisfy many requirements
4.How can you get the job as a support worker?
A. Ring 024-79103694.
B. Ring 013-89483761.
C. Send an email to [email protected]
D. Send an email to [email protected]
1.A 2.C 3.B 4.D 【解析】这是几个招聘广告。 1.根据Waiterrequired和Experienced waiters only To apply,故选A 2.根据Driverwanted和Hours: 8:00 am to 4:00 pm, 5 days per week可知是全职工作;故选C 3.根据Cleanerneeded和Wor...