题目内容
【题目】Name of the show:Cats
Time: 19:30
Date:January 20
Place:Paulie Theater
Seat:16.Row 10,2nd Floor.
Price: $ 30
Notice:
Please check the date and seat numbers when you buy the tickets. Once tickets are sold, you can’t get your money back.
Children below 1.2m are not allowed (允许) to enter the theater. Children above 1.2m should enter with tickets.
No smoking in the theater. Dangerous items are not allowed in the theater.
Please don’t carry the bags as well as cameras and videos. No sound recording, video recording or photos.
If you arrive after the show begins, please wait outside the hall, and enter quietly into the hall during the interval(幕间休息).
【1】This ticket costs_______ dollars.
A. 10 B. 16 C. 30 D. 20
【2】According to the notice, you can take_______ into the theater.
A. cameras B. mobile phones
C. bags D. videos .
【3】 If you arrive late,_______.
A. you should hurry to your seat
B. you should ask for help
C. you have to wait until the interval
D. you have to change the date
【4】You can't do the following things EXCEPT_______.
A. taking photos B. entering with tickets
C. arriving late D. Smoking
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】B
【解析】
试题分析:在一月二十日,保利剧院有一个猫的表演。票价是30美元。同时提出注意事项:剧院内禁止吸烟。请不要携带包以及相机和录像机。如果你到达后,表演已经开始了,请在大厅等候,并静静地走进在间隔大厅等待幕间休息。
【1】细节理解题。问题:这张票价值多少美元?联系原文:Price: $ 30句意:价格:30美元。明确第三项正确。故选C
【2】细节理解题。问题:通过这份通知,在这个剧场你能做什么?联系原文:Please don’t carry the bags as well as cameras and videos. 句意:请不要携带包以及相机和录像机。结合选项没有提到手机。故选B
【3】细节理解题。问题:如果你到达晚了,你将要做什么?联系原文: If you arrive after the show begins, please wait outside the hall, and enter quietly into the hall during the interval句意:如果你到达后,表演已经开始了,请在大厅等候,并静静地走进在间隔大厅等待幕间休息。故选C
【4】细节理解题。问题:你不能做的事情中下列哪一项没有提到?结合布告中的提示,明确在不允许的做的事情中没有提到第二项,带票进入。故选B
【题目】用方框中所给单词的适当形式填空。每空一词,每词限用一次。
two bad you talent comfortable |
(1)Let me get you a mirror so that you can take a look at .
(2)I'm sitting on the sofa and watching TV.
(3)The restaurant is the in town. No one would like to eat there.
(4)—How often do you go to the movies?— a month.
(5)My sister is in art. She wants to be an artist.
【题目】根据短文内容,从方框中选择恰当的单词填空,有的需要变换形式,每词限用一次
trust, solve, angry, care, advise, advice, upset, win, mistake, understanding |
Today Dave was not happy. No, to be exact (确切的说), Dave was today. He kept thinking about the he made in the soccer game. Because he was his team lost the game in the end.
Dave's mother was a(n) woman. When Dave arrived home, she saw that he was sad. After she knew the whole story, she told her son or losing was not important. She Dave to talk to his teammates (队友). She added that the most important thing was to (支持)each other in the team. What his mother said made Dave think a lot. He knew shouldn't be with himself. he should try his best his problems. At last he took his mother's He apologized (道歉) to his teammates for his mistakes. To his surprise, his teammates still him. They all hugged (拥抱) him. Dave was moved.