题目内容
【题目】阅读理解C![]()
Kevin and his family had a holiday to his hometown—a very beautiful island. It was a great trip.
They all wanted this trip. Kevin's parents wanted to go out into nature after a long time of work. Kevin needed to take a good rest before the exam. Kevin's brother Jim is in the first grade, so he doesn't have a voice in family things. He was just happy that they were going outside.
The sea was blue. They went boating in the sea. It was so cool. There was no Internet, so they spent the whole time together. They stayed in a small wooden house by the sea. Mom and Kevin cooked delicious sea food. Jim ran after chickens and ducks, and gave them food. When he became tired, he sat next to his dad and helped him fish. He even helped to hook two fish!
It is always good to spend time with families. They liked this trip!
(1)Kevin wanted the trip because ______.
A.he was happy to go outside
B.he wanted to rest and get ready for the exam
C.he doesn't have a voice in family things
D.he wanted to go out into nature after a long time of work
(2)What did Kevin and his family do in their hometown?
①went boating in the sea ②played online games ③cooked delicious seafood
④fed some animals ⑤went fishing by the sea ⑥chatted online
A.①③④⑤
B.①②③⑤
C.①②③④⑤
D.①③④⑤⑥
(3)Which of the following is not true about Kevin's hometown?
A.It is a very nice place.
B.There is no house by the sea.
C.There is no Internet.
D.It's a good place to spend time with family.
(4)What does "hook" mean in the passage?
A.chase
B.beat
C.catch
D.win
(5)What's the passage about?
A.A beautiful place.
B.Kevin's family.
C.A great trip.
D.Kevin's hometown.
【答案】
(1)B
(2)A
(3)B
(4)C
(5)C
【解析】这篇文章主要说了Kvein他们一家人去他们的家乡度假了,度假的时候他们一起划船、吃美味的海鲜、追赶鸡鸭、一起钓鱼等,一家人在一起很开心。
(1)根据“Kevin needed to take a good rest before the exam. ”可知Kevin想要在考试前放松一下所以他想去旅游。故选B。
(2)根据“ They went boating in the sea. It was so cool. There was no Internet, so they spent the whole time together. They stayed in a small wooden house by the sea. Mom and Kevin cooked delicious sea food. Jim ran after chickens and ducks, and gave them food. When he became tired, he sat next to his dad and helped him fish.”可知他们在海里划船。真是太酷了。没有互联网,所以他们一起度过了整个时间。他们住在海边的一座小木屋里。妈妈和凯文煮了美味的海鲜。吉姆追赶鸡鸭,给它们食物。当他累了,他坐在他爸爸旁边,帮他钓鱼。故选A。
(3)根据“ The sea was blue.”可知吉姆的家乡有大海。故选B。
(4)根据“When he became tired, he sat next to his dad and helped him fish. ”可知当他感觉累的时候他就坐在他爸爸旁边帮他爸爸钓鱼,后文也提到鱼,所以hook就是钓的意思。故选C。
(5)根据全文可知这篇文章讲述了他们旅游的经过。故选C。
【题目】你是Linda, 你的好友Tony, 今年五一假期他和家人打算来你的家乡温州游玩两天。请你做导游并帮他设计一份旅行计划。根据以下行程安排,写一封email给他。
Tony’s plan to Wenzhou | ||
May 1st | Nanxi River | 1. go boating 2.visit Furong Village 3... |
May 2nd | Yandang Mountain | 1. climb the mountain 2.eat seafood 3... |
注意: 1. 行程安排必须包括表格所含主要内容,可以适当发挥;
2. 词数80左右; 开头结尾已经写好,不计入总词数。
3. 文中不能出现真实的学校、班级和人名。
提示词: village (村) , climb the mountain(爬山), seafood(海鲜)
Dear Tony,
I am happy you will come to my hometown on May Day. Here is a plan for us. _________________
_____________________________________________________________________________________
_________________________________________________. This is our plan. What do you think of it ?
Yours
Linda
copy n. 模仿 dream n. 梦想 except prep. 除了
ill adj. 生病的 mad adj. 发疯的 owner n. 主人
souvenir n.纪念品 survey n. 调查 terrible adj. 可怕的
touch n. 接触 trip n. 旅行 uncomfortable adj.不舒服
【题目】(A)
A Big Sale (甩卖) for the May Day Holiday! | |||
| Lemons: ¥2 | Meat: ¥22/kg | Coke: ¥4.6/bottle |
|
|
| Biscuits: ¥15.8/box |
Time: April 28th ~May 3rd 8:30 a.m.~ 9:30 p.m. Special Offer: If a person shops over fifty yuan, he or she can get a small gift. | |||
【1】This may be an advertisement (广告) of a ▲ .
A. bookshop B. cinema C. restaurant D. supermarket
【2】If Mrs. Li wants to buy a bag of rice, two kilos of eggs and three cartons of milk, she should pay ▲ .
A. ¥40 B. ¥56 C. ¥76 D. ¥156
【3】When can we buy these things at a low price?
A. At 7 a.m. on May 1st. B. At 9 p.m. on April 30th.
C. At 8 p.m. on May 4th. D. At 10 a.m. on April 3rd.