题目内容

【题目】第二节 阅读下面的短文,从短文后所给的五个选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯,意思完整。

I’ve been singing and performing poetry since I was six years old. I used to sing for my mother’s friends. 1

I have written three books of poetry and songs. I gave all the money from the books to children’s charities(慈善). 2

Money from the second book was spent on homeless children in Bosnia.

I visit patients at a local hospital every Saturday morning. I talk and sing for them. I guess that’s really fulfilling (令人满意的) to me, when I sing to someone who is dying, and someone who is really sick and who doesn’t even know what’s happening. 3

Everyone can give love, and love is what everyone wants. That’s a really important lesson to me.

4

Making someone happy makes you happy, and they go on and make others happy and it’s like a chain().

5

When you are 7, 13, or 102 years old, love is the same.

【答案】

1E

2B

3A

4D

5C

【解析】

本文介绍了我写了三本诗集,我把这些书赚的钱捐给了孩子们。我给生病的人唱歌,看见他脸上的微笑,我感到非常骄傲。爱是可以传递的,让别人高兴也会让你自己高兴。

1E

此处与used to过去常常相对比,故表示现在我的情况,故选E。

2B

根据Money from the second book was spent on homeless children in Bosnia.可知应先提到第一本书赚到的钱,再提第二本书赚到的钱,故选B。

3A

推理判断题。根据when I sing to someone who is dying, and someone who is really sick and who doesn’t even know what’s happening.可知我对某人唱歌,因此能看到那个人脸上的微笑,因此我感到骄傲,故选A。

4D

根据Making someone happy makes you happy, and they go on and make others happy and it’s like a chain().可知让别人高兴也会让你自己高兴,这样循环下去,就像一个链条因此这是一个的爱的链条,故选D。

5C

根据When you are 7, 13, or 102 years old, love is the same.“当你是7岁,13岁或者102岁时,爱是一样的。”因此爱是没有年龄限制的。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文, 根据短文内容回答问题。

Garbage(垃圾) Island

You can’t see it from the air. It’s almost impossible to see from a ship. But somewhere in the North Pacific is a huge island of garbage, just below the water surface.

What is the island made of?

The garbage island is not an island, but a collection of millions of plastic and other objects. The water movements of Pacific Ocean bring the objects together and cause them to go around in a big circle.

Charles Moore found it in 1997 and named it “the Great Pacific Garbage Patch” .

Where does all the plastic come from?

Much of the garbage comes from everyday objects, such as shopping bags and water bottles. Some of these objects finally reach the ocean. Garbage from the western coast of North America takes about six years to reach it. Objects from East Asia take about a year. Other garbage comes from ships passing through the area.

Is the Garbage Patch dangerous?

The larger pieces of garbage are a problem for wildlife. For example, sea turtles(海龟)and seabirds often think the plastic is their food. They eat the plastic and die.

In addition, the plastic stops sunlight from reaching deeper water. Without sunlight, very small sea animals die. Then, there is less food for larger fish to eat.

What can we do to help stop it?

Cleaning up the island isn’t easy. But we can make people realize the problem. One environmentalist(环保主义者), David de Rothschild, is sailing around the world in boat made of plastic bottles to teach people about the problem of garbage in the sea.

Another idea is that we can recycle the plastic garbage. Environmental engineer Cesar Harada is building a robot that collects pieces of plastic. Harada hopes to use his robot in the Pacific. Harada also has a website for reporting environmental problems. He says, “I hope everybody can become an environmental activist.”

1What is the garbage made of?

2How long does it take objects from East Asia to reach the island?

3Is the garbage island dangerous?

4Why is David de Rothschild sailing in bottle boat?

5What can you do to help stop garbage island?

【题目】(A)

After living and teaching in China for 10 months, my wife and I returned to California to visit our children and friends. Many of them asked what we liked most about China. The friendly people, the wonderful food, and the beautiful sights were at the top of our list. Then one night, after yet another restaurant dinner with friends, I realized that there was one other thing that I really liked about China: No tipping.

Tippingisasubjectthathaslonginterestedme.  

In America, the three kinds of services that require tipping are waiters/waitresses, taxidrivers, and barbers. The standard tip is now between 15 and 20 per cent of the bill, depending on the quality of service. Why these three particular services deserve this special treatment is a mystery to me. Why am I supposed to tip a waiter for bring me food when I don’t need to tip the flight attendant on an airplane for doing the same thing? Why do I need to tip a taxi drive, but not the bus driver? Why am I expected to tip the barber for cutting my hair but not the dentist for fixing my teeth? I have been a teacher for 39 years. No one has ever tipped me after a particularly successful class or lecture.

  The whole concept of tipping doesn't make any sense. I have heard that there are some expensive restaurants in major cities in the US where the restaurant does not give the waiters any salary at all due to the large amounts of the tips.

  The tipping problem in many European countries is solved by adding a 15 per cent to the bill. I prefer the Chinese solution: No tipping at all.

When I was visiting the US this summer, I went out to dinner several times with friends. Having spent 10 month in China not even thinking about tipping, I found it irritating to have to spend extra money on the meal -- especially when the amount of the tip would every often buy a meal in China. While I understand why China, as a developing nation, has gradually accepted many Western customary practices, I hope the Chinese are wise enough to never start the unnecessary practice of tipping.

1What made the writer realize that he liked no tipping most about China ?

A. Talking with his friends . B. Returning to California.

C. Giving a large amount of tips. D. Having dinner in a restaurant.

2If the bill is$200 in an European restaurant, how much should a customer pay as a tip?

A. $20 B. $30 C. $50 D. $100

3What’s the writers opinion on tipping in the US?

A. Wise B. Necessary C. Reasonable D. Annoying

4Which of the sentences is true?

A. All kinds of services need tipping in the US . B. The writer hoped China would never start tipping .

C. The writers whole family lived in China for 10 months. D. China has never accepted any western customary practices

5What can be the best title for the passage?

A. Please stop tipping. B. My experiences in china

C. There is no tipping in china D. Tipping in different countries.

【题目】请认真阅读下面短文,用英语回答短文后的问题,并将答案与在答题卡标有题号的横线上。

Life offers so many lessons, both practical and personal, that you’re never too young to begin learning them. Here are somc skills to learn as soon as possible.

Money Management

When you start receiving money of your own. It’s time to start understanding your relationship with money. In a world where you can buy any and every object, the key is to save money by buying only essentials (必需品) and a treat sometimes.

Cooking

One great way to save money is to learn to cook for yourself. Beyond that, cooking at home also helps you control your diet for better health. If you start doing this at an early age, you will not have to depend on your parents too much.

Keeping Promises:

Promises are a matter of honesty and should be made with care. We must learn from an early age that our word must be followed up by action. When it isn’t, others will quickly lose trust in us and not respect us.

Accepting Rejection (拒绝)

Though you must. be careful not to break your word, others’ promises aren’t always kept. Learn about it early, and you won’t be hurt easily. Also, not every job application or desired (渴望的) friendship will work out, so remember that there are more fish in the sea.

LifelongLearning

No matter how old you get, there will always be things beyond your understanding. It’s better to learn to be modest now rather than take a proud fall later in life. Be open to new experiences and keep learning. And it’s never t,oo late to start.

1How many skills are talked about in the passage?

______________________

2Which two skills can help you save money?

______________________

3If one of your friends breaks his promise to you, will you be angry? Why or why not?

______________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网