题目内容
8.A| Country walk | Join us in a 15-kilometer country walk on Sunday,April 18th.Meet at the scgool gate at 2:30 in the afternoon.Strong shoes preferred.Call Jack at 2015689 if you want to know more |
| For sale | A Sony MP4.In good condition.Best offer Call Michael at 1529001688 |
| Summer job | Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Do you want to work for a magazine?Then come and work for us as a reporter.Please come to 59 Garden Street to meet Mr.Smith or call Helen at 8726083 |
| Good home wanted | Three pet cats and eight lovely pet dogs need good homes They are the loveliest.Come and see them,and you'll like them. Free to the right person Come to 437 Zhongshan Road or call Liu Qian at 8920753 |
| Concert tickers | Has anyone got a spare ticket for Langlang′s concert next weekend? I′m looking forward to the concert and I will Pay well for a good ticket Call Sally at 18960023754 |
A.Eight.B.Eleven.C.Ten.D.Three.
57.Mary went to 59 Garden Street.Perhaps she wanted toD.
A.sell pet dogs and cats B.buy concert tickets C.join the country walk D.work for a magazine
58.You'd betterCif you want to take part in the outing on Sunday.
A.not go to school B.take your camera C.wear strong shoes D.wear warm clothes
59.What will Michael sell?B
A.Concert tickers.B.A Sony MP4 in good condition.C.Running shoes.D.Lovely animals.
60.Why will Sally pay well for Langlang′s concert ticket?B
A.Because she is good at music.
B.Because she has a strong wish to go to the concert.
C.Because her friends will go to the concert.
D.Because she wants to spend all her pocket money.
分析 短文讲了五个信息,具体的介绍了它们的内容,及其联系方式等.
解答 答案:56.A 细节理解题.根据表格四句子 Three pet cats and eight lovely pet dogs need good homes.三只宠物猫和八只可爱的宠物狗需要好的家庭.可知有八只宠物狗需要良好的家庭.故选A.
57.D 细节理解题.根据表格三句子Do you want to work for a magazine?Please come to 59 Garden Street to meet Mr.Smith.你想要一个杂志的工作吗?请到花园街59号去见史密斯先生.可知她想找个杂志的工作.故选D.
58.C 细节理解题.根据表格一句子Strong shoes preferred.选择结实的鞋.可知如果你想参加周日的郊游,你最好选择结实的鞋.故选C.
59.B 细节理解题.根据表格二句子A Sony MP4.In good condition.Best offer Call Michael at 1529001688.可知Michael卖索尼MP4.故选B.
60.B 细节推理题.根据最后表格内容 I′m looking forward to the concert.我期待着这场音乐会.可知因为她有强烈的愿望去听音乐会.故选B.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
练习册系列答案
相关题目
18.The medicine _______ in a dry and cool place.( )
| A. | must kept | B. | must keep | C. | must be kept | D. | must be keep |
19.The Greens _____ to London two years ago.( )
| A. | move | B. | moves | C. | moved | D. | has moved |
6.A boy lost his arms in an accident and his father lost his life.(60)E Except for writing with his toes (脚趾头),he could hardly do anything in his life.
As the two brothers grew up together,they had lots of problems and they often argued.(61)B So he was very sad and didn't know what to do.
(62)A Though her elder sister wanted to take care of her,she decided to be completely independent.At school,she always studied hard.Once she wrote the following in her composition,"I am lucky.Though I lost my hands,I still have legs.(63)C"
One day,the boy and the girl were both invited to a television interview program.They both were asked to write something on a piece of paper with their toes.The boy wrote"My younger brother's arms are my arms"while the girl wrote"Broken wings,flying heart".
As the two brothers grew up together,they had lots of problems and they often argued.(61)B So he was very sad and didn't know what to do.
(62)A Though her elder sister wanted to take care of her,she decided to be completely independent.At school,she always studied hard.Once she wrote the following in her composition,"I am lucky.Though I lost my hands,I still have legs.(63)C"
One day,the boy and the girl were both invited to a television interview program.They both were asked to write something on a piece of paper with their toes.The boy wrote"My younger brother's arms are my arms"while the girl wrote"Broken wings,flying heart".
| A.A girl lost her hands because of a fire. B.Then one day,his younger brother left him. C.Though my wings are broken,my heart can still fly. D.Then they started to learn to do everything by themselves. E.Since then,he had to depend on the arms of his younger brother. |
7.Lucy,could you help me the heavy box to my room?( )
| A. | bring | B. | lift | C. | carry | D. | get |