题目内容

【题目】Laugh away pain

Several years ago I was diagnosed with cancer. It was the most difficult time I have ever faced. I think it was my sense of humor that allowed me to hold onto my sanity(心智健全). Like many people who have gone through chemotherapy(化疗), I lost all of my hair and I was bald as a golf ball. I had always enjoyed wearing hats, so I ordered several special hats with the hair already attached. It was easy and I never had to worry about how my hair looked.

I have always been a big golf fan. At one point during my cancer treatments, my husband John and I decided to get away from the cold Minnesota winter and take a trip to Scottsdale, Arizona. There was a Senior PGA Tour event called The Tradition being played, and that seemed like just the ticket to lift my spirits.

The first day of the tournament(锦标赛)brought out huge crowd. It was beautiful day, and I was in heaven (天堂). I was standing and watching my three favorite golfers in the world approach the tee box(开球区): Jack Nicklaus, Raymond Floyd and Tom Weiskopf.

Just as they arrived at the tee box, the unimaginable happened. A huge gust of wind came up from out of nowhere and blew my hat and hair right off my head and into the middle of the fairway(高尔夫球场的平坦球道)! The thousands of spectators lining the fairway fell into an awkward silence, all eyes on me. Even my golf idols were watching me, as my hair was right in their flight path. was mortified(窘迫的)! Embarrassed as I was, I knew I couldn't just stand there. Someone had to do something to get things moving again.

So I took a deep breath and went out into the middle of the fairway. I grabbed my hat and hair, nestled(安放)them back on my head as best I could. Then I turned to the golfers and loudly announced: “Gentlemen, the wind is blowing from left to right.”

They said the laughter could be heard all the way to the nineteenth hole.

1Was it a difficult time to the writer when she was diagnosed with cancer?

____________________________________________________________________________________________

2What helped her through when she had cancer?

____________________________________________________________________________________________

3How did she feel on the first day of the tournament?

____________________________________________________________________________________________

4What happened when her three favorite golfers arrived at the tee box?

____________________________________________________________________________________________

5How did she deal with the unexpected thing?

____________________________________________________________________________________________

6What can you learn from the story?

____________________________________________________________________________________________

【答案】

1Yes, it was.

2It was her sense of humor.

3She was happy and excitedin heaven.

4A huge wind blew her hat and hair right off her head and into the middle of the fairway! Thousands of spectators, along with her golf idols, were watching her.

5She played jokes on herself to amuse others. / Any reasonable answer is allowed.

6Laughter and humor is the best medicineremedyto the pain.

Any reasonable answer is allowed.

【解析】

这篇短文主语讲述了作者在几年前被诊断出癌症,但是作者一直微笑这对待自己的生活,就像自己是一位高尔夫球迷,她在参加高尔夫球比赛的时候,一阵风把她的头套吹掉了,自己因为疾病的化疗已经没有了头发,但是作者还能因此带给别人快乐。

1题干对这位作家来说,当她被诊断出患有癌症时是不是很困难?根据文中 Several years ago I was diagnosed with cancer. It was the most difficult time I have ever faced. 这是我所经历过的最困难的时刻。这里是做肯定回答。Yes, it was是的,它是。故填Yes, it was

2题干她患癌症时是什么帮助她渡过难关的?根据文中 I think it was my sense of humor that allowed me to hold onto my sanity(心智健全).可知,它是她的幽默感。根据题意,故填It was her sense of humor.

3题干她在比赛的第一天感觉如何?根据文中The first day of the tournament(锦标赛)brought out huge crowd. It was beautiful day, and I was in heaven (天堂).可知,作者是非常开心和激动的。根据题意,故填She was happy and excitedin heaven)。

4题干当她最喜欢的三个高尔夫球手来到发球台时发生了什么?根据文中Just as they arrived at the tee box, the unimaginable happened. A huge gust of wind came up from out of nowhere and blew my hat and hair right off my head and into the middle of the fairway(高尔夫球场的平坦球道)! The thousands of spectators lining the fairway fell into an awkward silence, all eyes on me.可知,就在他们到达发球台时,不可思议的事情发生了。一阵风不知从哪里刮来,把我的帽子和头发从我的头上吹到了球道中央!成千上万的观众排在球道两旁,陷入了尴尬的沉默,他们都盯着我看。故填A huge wind blew her hat and hair right off her head and into the middle of the fairway! Thousands of spectators, along with her golf idols, were watching her.

5题干她是如何处理这件意想不到的事的?根据文中 So I took a deep breath and went out into the middle of the fairway. I grabbed my hat and hair, nestled(安放)them back on my head as best I could. Then I turned to the golfers and loudly announced: “Gentlemen, the wind is blowing from left to right.”可知,她开自己的玩笑逗乐别人。故填She played jokes on herself to amuse others.

6题干你能从这个故事中学到什么?通读整篇短文可知,这篇短文的作者知道自己的身患癌症,还能用用微笑来对待生活,微笑和幽默就是治疗痛苦的良药。Laughter and humor is the best medicineremedyto the pain. 笑和幽默是治疗疼痛的最好药。故填Laughter and humor is the best medicineremedyto the pain.

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Sturtin Hostel

We offer beautiful views. It lies in pleasant countryside. Relax after a long day by swimming in the pool or using the exercise gym. Separate(独立的)study rooms available. No children. Bar&restaurant.

Tel59787633Mr.Stone

Three Seasons

We can provide all types of accommodation for all types of single student. Rooms are fully prepared with bed things and have reasonable prices.Full board(膳食).Possible 15-20 minutes from main universities and the city center.

Tel59759876 Miss Mailey

First Shop

Ideal for new students, we provide double rooms. If you wish, we can offer help in finding a suitable person to share a room with. All washing and cleaning services offered at extra charge. Large canteen and three bathrooms on each floor. Close to the underground station.

Tel:59226600 Mrs. Williams

Banbury House

Enjoying mixing with other students in pleasant accommodation,30 minutes from the station and close to all main bus lines, single and double rooms. Students provide own food but all cleaning services offered. Please bring your own bed things.

Tel:59768339 Mr. Tyler

1The four texts above are most probably ______.

A.lettersB.postcardsC.invitationsD.advertisements

2If you are interested in sports, you can choose ______.

A.Sturtin HostelB.Three seasonsC.Banbury HouseD.First Shop

3Which number would you call if you want to live near the city center?

A.59768339.B.59759876.C.59787633.D.59226600.

4Which of the following is NOT correct about the First Shop?

A.Students must pay for all washing and cleaning services.

B.It has large canteen and three bathrooms on each floor.

C.The First Shop is far away from the underground station.

D.It can offer help in finding a suitable person to share a room with.

5The underlined word "accommodation" in the texts probably means "a place to ______.

A.liveB.workC.studyD.play

6The articles above are mainly for ______.

A.familiesB.studentsC.foreign visitorsD.shop owners

【题目】从下面方框中选出10个单词,用它们的适当形式填入短文空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。请按编号将答案依次填入下边的表格内。

fly so small with open easy something because stop kind exactly strong

One day a man found a cocoon of a butterfly in the forest . He sat there for several hours and watched the butterfly. Suddenly a small ____ appeared , and made its great effort to force its body through that little hole. Then it seemed to_______ making any progress. It appeared as if it had gotten as far as it could and it could go no further.

So the man decided to help the butterfly. He cut off the rest of the cocoon so that the butterfly could come out ______. But to his surprise, the butterfly got a heavy body and very _______ wings when it came out of the cocoon.

The man continued to watch the butterfly _______ he expected that the body would grow smaller at any moment and the wings would become larger so that the butterfly would be able to fly. But _______ happened! In fact, the butterfly spent the rest of its life crawling () around with a heavy body and small wings. It was never able to fly.

The man was in his ______, but he did not understand the nature rules. Before the butterfly came out of the cocoon, fluid(流体) from its body must be forced into its wings, and then it would be ready for ________. It must have a hard struggle (拼搏) to get through the small opening to get its freedom from the cocoon.

Sometimes struggles are ______ what we need in our life. If we are allowed to go through our life ______ any difficulties, We would not be as strong as we could have been; we could never fly.

1_________________

2_________________

3_________________

4_________________

5_________________

6_________________

7_________________

8_________________

9_________________

10_________________

【题目】Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次):

A. look up B.unfair C. achieve D. important E.libraries

Imagine a classroom missing the one thing that has long been considered a(n) 1 part to reading and writing? Paper. No notebooks, no textbooks, no test paper. Nor are there any pencils or pens which always seem to run out of ink when we really need it.

A “paperless classroom” is what more and more schools are trying to 2.

Students don’t do any handwriting in this class. Instead, they use specially-designed, or palm size computers. The teacher downloads texts from Internet 3 and sends them to every student’s personal computer.

Having computers also means that students can use the Web. They can 4 information on any subject they’re studying: from maths to social science.

A. without B.towards C. danger D. widely E.grades

Exams can go online too. At a high school in Tennessee, US, students take tests on their own computer. The teacher records the 5 on the network for everyone to see and then copies them to his own electronic notebook.

A paperless classroom is a big step 6 reducing the waste of paper. High school teacher Stephanie Sorrell in Kentucky, US, said she used to give about 900 pieces of paper each week to each student. “Think about the money and trees we could save with the computers.” She said.

But, with all this technology, there’s always the 7 that the machines will break down. So, to avoid (回避) it, paper textbooks continue to be 8 available for these hi-tech (高科技) students.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网