题目内容

【题目】阅读理解

1Bill has science on__________

A. Monday

B. Wednesday

C. Thursday

2What does Jennifer think of geography?

A. Difficult

B. Interestin

C. Fun

3What time does Selina have history?

A. At 800

B. At 1000

C. At 1400

4Who thinks English is fun?

A. Bill

B. Jennifer

C. Scott

5Which of the following is NOT right?

A. Bill thinks science is difficult

B. Scott has geography from 1000 to 1100

C. Selina has history on Friday

【答案】

1A

2B

3C

4C

5B

【解析】试题解析:本文是个表格阅读。这种阅读只要仔细认真是核对问题和信息,就可以了。

1】细节理解题。根据文章的Bill栏目的信息就可以找到答案A

2】细节理解题。根据文章中的Jennifer栏目的信息就可以得到答案B

3】细节理解题。根据文章中的Selina栏目的信息就可以得到答案C

4】细节理解题。根据文章中的Selina栏目的信息就可以得到答案C

5】细节理解题。根据文章的Bill栏目的信息就可以找到答案A是对的。根据文章中的Selina栏目的信息就可以得到答案C是对的,所以排除这两个答案。因此选择B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many people believe that life has smiled on Yang Mi: at the age of 4, she got her first TV drama role; at 16, she became a model for a fashion magazine; at 18, she went to her dream college Beijing Film Academy (北京电影学院). That year, the 24-year-old actress played the bad girl Luo Qingchuan in the time-travelling TV drama, Palace (《宫锁心玉》). The drama became a big success and made Yang very famous. The number of her micro blog followers rises from several thousand to more than 3 million overnight.

Could she be any luckier? Yang doesn’t think luck had anything to do with her success. She works hard all by herself. “Every chance is achieved from the efforts I’ve made,”said Yang. People now think she’s very hard-working.

She still remembers the time when people gave her the cold shoulder. People treated her with little love. They didn’t want to help her in her time of need.“I have to thank them because they gave me the strength to prove myself,”she said

That’s why she is eager to help others when they are in need.

In May, Yang became the ambassador (大使) for the Climate Group to fight the bad weather. She calls on people to join the Million-Miracle (百万奇迹) project and plant trees on China’s dry land.

【1】When did Yang Mi first play her role in TV dramas?

____________________________________________

【2】What kind of TV drama is Palace?

____________________________________________

【3】What made Yang Mi so successful?

___________________________________________

【4】Did luck have anything to do with her success?

____________________________________________

【5】What does Yang Mi call on people to do?

____________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网