题目内容

【题目】阅读理解

【1】 What do people want to do at Nancy’s Gym?

A. To enjoy swimming B. To learn skating

C. To become thinner D. To become taller

【2】 Lucy likes skating. Which advertisement is she interested in?

A. Ice World B. Water World

C. Nancy’s Gym D. Keep fit

【3】You can call at _________ when you want to swim.

A. 45562233 B. 88682526 C. 21518296 D. 85882526

【4】You can go to swim in Water World at___________.

A. 8:00 a.m. B. 9:30 a.m.

C. 10:00 p.m. D. 11:00 p.m.

【5】Which activity costs the most for an adult?

A. Keeping fit at Nancy’s Gym.

B. Skating in Ice World.

C. Swimming in Water World.

D. Making the Telephone.

【答案】

【1】C

【2】A

【3】C

【4】B

【5】B

【解析】

试题分析:主要内容:这三个广告中,分别介绍了健身房,冰雪世界和水世界的服务内容,收费及电话信息,阅读中注意把握每则广告的不同之处。

【1】C考查细节理解题。根据广告Nancy’s Gym Keep fit! Lose weight!描述,可知这个地方,主要就是为了保持健康,减肥,故选C,变得更苗条。

【2】A考查细节理解题。根据广告Icy World 中Have Fun Shaking here描述,可知这是一个滑冰的地方,故选A。

【3】C考查细节理解题。根据第三则广告Water World Tel: 21518296,可知选C。

【4】B考查细节理解题。根据第三则广告Water World Open :9:am to 9 pm 描述,可知选B。

【5】B考查细节理解题。根据三则广告描述,可知在成人健身房每小时25美元,在冰雪世界每小时30美元,在水世界每小时10美元,故选B,在冰雪世界滑冰花费最多。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Teens are gaining(增加)weight. Today most teenagers are at least one size larger than teens were 20 years ago. Even clothing sizes have changed. Did you know that a small today used to be a medium, 20 years ago?

A recent research shows 97%of teens need more exercise. It's bad news because too little exercise means you are missing a lot of good things in life. Exercise helps in two ways.

First,exercise helps your body. Physical activity can make your body strong. It can also keep you at a healthy weight. Doctors say that people who stay at a healthy weight have fewer health problems.

Second,exercise can help your mind. People who get plenty of physical activity might worry less and sleep better at night. You may even learn better in school. Students who are healthy can listen and understand better in class.

So you can change your life and be more active at any point. It's never too late. An article called “How to Limit Screen Time and Get Moving”gives these ideas:

Step away from the screen. Doctors call watching TV or playing video games screen time. You should have no more than two hours of screen time a day. You will enjoy life more if you live it instead of watching it!

Start slowly. An hour a day can seem like a long time. Start with 10 minutes of new activities every day. Add more as you get stronger. Think about walking. Take the stairs instead of the lift. You will feel healthier.

Make fitness fun. Find/span> a sport you like. It doesn't need to be the traditional sports of basketball, soccer,or baseball. Those are all great sports and if you like them, play them. However,you can also try hiking,skateboarding,or even rope jumping. If you enjoy the sport,you will do it.

Choose food carefully. Help your family shop for healthy food. Read the labels(标签).Look for healthy foods. Eat lots of fiuits and vegetables. Stop buying soft drinks and junk foods. You will feel better if you eat right.

Exercise with others. Find a friend or family member to exercise or play with you. You will have more fun and it helps keep you responsible for going.

1What is the main idea of Paragraph 1?

A. Teens are gaining weight.

B. Teens,one size larger.

C. Teens' clothing sizes changed.

D. A small used to be a medium.

2Which of the following is a FACT from the passage?

A. You should have no more than two hours of screen time a day.

B. You will have more fun and it helps keep you responsible for going.

C. A recent research shows 97%of teens need more exercise.

D. However,you can also try hiking,skateboarding,or even rope jumping.

3Where might you find this passage?

A. In a story. B.In a magazine.

C.In a play. D. In a speech.

4Which of the following shows the structure(结构)of the first 5 paragraphs?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网