题目内容

【题目】下列A-F为六本书名,请在阅读1-5题的叙述后,根据个人所需,为每人选择一本书。
Karen often worries about her bad teeth.
Bob doesn't know how to deal with the used empty bottles.
Mike is going to have a holiday. He hasn't decided where to go.
Betty would like to own a shop that sells clothes she has designed.
Maria is going to have a baby, but she doesn't know how to be a good mother.

A. Don't Talk To Strangers
B. With A View To Designing Clothes
C. A Tour Guide
D. Treat Your Teeth With Care
E. Recycle Makes Us Rich
F. Tips For A New Mother

【答案】D;E;C;B;F
【解析】A. Don't Talk To Strangers 句意:不要与陌生人说话。

B. With A View To Designing Clothes 句意:服装设计浏览。

C. A Tour Guide 句意:导游。

D. Treat Your Teeth With Care 句意:回收使我们变富。

E. Recycle Makes Us Rich 句意:回收使我们变富。

F. Tips For A New Mother 句意:给新妈妈的建议。

(1)题意:凯伦经常为她的坏牙齿而担忧。所以选D,关注你的牙齿。故选D。
(2)题意:鲍勃不知道如何处理用过的空瓶子。所以选E,回收使我们变富。故选E。
(3)题意:迈克将要度假。他还没有决定去哪里。所以选C,导游。故选C。
(4)题意:贝蒂想开自己的商店,卖她设计的衣服。所以选B,设计衣服的视野。故选B。
(5)题意:玛丽亚打算生孩子,但她不知道如何成为一个好母亲。所以选F,给新妈妈的建议。故选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】I stopped to watch my little girl busy playing in her room. In one hand was a plastic phone, in the other a toy broom. I listened as she was speaking to her imaginary friend and I'll never forget the words she said, even though it was pretend(假装).

She said, "Suzie's in the corner because she's not been very good. She didn't listen to a word I said or do the things she should." In the corner I saw her baby doll all dressed in lace and pink. It was obvious she'd been put there to sit alone and think.

My daughter continued her "conversation," as I sat down on the floor. She said, "I'm all fed up, I just don't know what to do with her anymore. She cries whenever I have to work and wants to play games, too. She never lets me do the things that I just have to do.

She tries to help me with the dishes, but her arms just cannot reach and she doesn't know how to fold towels. I don't have the energy to teach. I have a lot of work to do and a big house to keep clean. I don't have the time to sit and play. Don't you know what I mean?"

And that day I thought a lot about making some changes in my life, as I listened to her innocent(天真的) words that cut me like a knife. I hadn't been paying enough attention to what I hold most dear.

But now my attitude has changed, because, in my heart, I realizeI've seen the world in a different light through my little darling's eyes. So, let the cobwebs (蜘蛛网) have the corners and the dust bunny rabbit rule the floor, I'm not going to worry about keeping up with them anymore .

I'm going to fill the house with memories of a child and her mother, for we have only one childhood, and we will never get another.

【1】 What was the little girl doing with her doll?

A. She was dressing up her doll.

B. She was playing the doll with her friend Suzie.

C. She was talking to her mother.

D. She was punishing her doll.

【2】How did mother feel when she heard the conversation?

A. Worried. B. Regretful.

C. Disappointed. D. Sad.

【3】What can we learn from this passage?

A. The mother shouldnt blame her daughter.

B. The mother should spend enough time with her daughter.

C. The mother shouldnt carry responsibilities that many.

D. The mother should pay attention to her daughters words.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
John is five years old now. He is a good boy. He is very clever and can read very well. But he can't tell the right time by clock. He doesn't say eight o'clock in the morning, twelve o'clock or four o'clock in the afternoon. He always says "breakfast time" for eight o'clock, "lunch time" for twelve o'clock and "tea-time" for four o'clock in the afternoon. His mother wants to teach him to know the time by clock.
"Can you count, John?" his mother asks him. "Yes. Let me count for you. One, two, three, four, five, six, seven, eight, nine, ten, eleven, and twelve..." "That's good, John. Now let me tell you to say the time. Now, look! I put the long hand on twelve and the short hand on one. That is one o'clock. If I put the short on two, that's two o'clock. Do you know?"
"Yes, I do." John tells his mother. "Good. If I put the short hand on four, what's that?" his mother asks and really puts the short one on four. "Tea-time, Mum. And I am hungry."
(1)We know John is a child from the passage.
A.bad
B.good
C.polite
D.poor
(2)The first paragraph(段落) mainly tells us.
A.John can't tell time
B.John is not a good boy
C.John can't say any words
D.John wants to learn some words
(3)Which of the following is right?
A.John is a six-year-old boy.
B.He always says "lunch time" for eleven o'clock.
C.John's mother doesn't want to teach him to know the time by clock.
D.At last John can tell the right time by clock.
(4)Which of the following is the main idea of this passage?
A.John can't count numbers.
B.John likes tea-time.
C.It's not easy for John to tell time.
D.John's mother can't teach.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
One day, a farmer was walking along a road with his son Thomas. The father said. “Look! There's a horseshoe. Pick it up and put it in your bag.” Thomas said, “It isn't worth the trouble.” His father said nothing but picked it up himself. When they got to a nearby town, they had a rest. There the farmer sold the horseshoe and with the pennies he bought some grapes.
It was very hot, and there wasn't a house or a tree where they could have a rest. Thomas felt too thirsty to walk on. At this time. his father dropped a grape on the ground and Thomas picked it up quickly and ate it. After a while, his father dropped another grape and once again. His son picked it up and put it in his mouth.
And so they went on. The old farmer dropped the grapes and the son picked them up. When Thomas had eaten up all the grapes, his father said to him. “My dear son, if you had bent down early to pick up that horseshoe. It would not have been necessary for you to bend so many times for the grapes, always remember the lesson(教训): A person who does not worry about the little things
will find that he can not do the great things.”
(1)__________ picked up the horseshoe?
A.The father
B.The son
C.Nobody
D.The shop assistant
(2)The father bought some__________ after he sold the horseshoe.
A.pennies
B.grapes
C.trees
D.water
(3)Thomas picked up the grapes and ate them because___________.
A.his father wanted him to eat them
B.he liked them
C.he was thirsty
D.he wanted to sell them
(4)The father dropped the grapes one by one because he wanted ___________.
A.his son to eat them all
B.to teach his son a lesson
C.to make fun of his son
D.to show his love
(5)From the passage, we can learn that __________.
A.if we want to eat grapes. we must pick up a horseshoe
B.a horseshoe is so expensive that it can bring us much money
C.we should worry about small things before we do the great things
D.It's important to pick up a horseshoe on the road

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网