题目内容

【题目】句子翻译

1Mary 在我们班学习最认真。

2我们所有人都迫不及待的下了车。

3为了有更多的空间,一些人想把湿地变得更小。

4Jim 不仅是我的同班同学,也是我的好邻居。

5今天早上爸爸在开车送我去学校时,他的车坏了。

【答案】

1Mary studies hardest in our class.

2We all couldn’t wait to get out of the car.

3Some people want to make wetlands smaller in order to have more space.

4Jim is not only my classmate, but also my good neighbor.

5His car didn’t work when my father drove me to school this morning.

【解析】

1在我们班:in our class;学习最认真:study hard;最高级用hardest;结合语境:在我们班学习最认真。可知,该题的时态应该用一般现在时,而主语Mary是三单,study应该变yies。故答案为:Mary studies hardest in our class.

2所有人all;迫不及待地做某事can't wait to do sth;下车get out of the car;根据句意我们所有人都迫不及待地下了车。可知,要用一般过去时。故答案为:We all couldn’t wait to get out of the car.

3为了:in order to;有更多的空间:have more space;一些人:some people;想去做某事:want to do sth.;把湿地变得更小:make wetlands smaller。结合语境可知,本题的时态应该用一般现在时。主语Some people是复数,因此谓语用动词原形。故答案为:Some people want to make wetlands smaller in order to have more space.

4根据题干可知考查:not only...but also“不但……而且……连接并列表语;同学:classmate;结合语境可知,本题的时态应该用一般现在时,主语Jim是单数,因此be动词用is。故答案为:Jim is not only my classmate, but also my good neighbor.

5今天早上:this morning;爸爸:my father;开车送我去学校:drive me to school;他的车坏了:his car didn’t work。本题是由when引导的时间状语从句。由this morning可知,本题的时态为一般过去时。drive 的过去式为drove。故答案为:His car didn’t work when my father drove me to school this morning.

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。 A long time ago, there lived a very old man. He was so old that he could not see or hear very well. He also could not walk very well, or eat very well for his hand shook. The old man's son and daughter-in-law thought he might make trouble at table. So, they had him eat his meals in the corner of the kitchen without a table.
They gave him very little to eat. The old man would have a sad look on his face as he looked at his son and daughter-in-law's dinner table. One day the old man's hand shook so terribly that he dropped his dish on the floor. The daughter-in-law became angry and shouted at the old man. And after that, his meals were served in a broken dish.
Not long afterwards, the family was sitting having their dinner while the four-year-old grandson was sitting on the floor carefully checking pieces of wood. The father asked, “What are you doing?” “I am making a small bowl.”
“Why are you making it?” The son answered. “So that I can fill it with your and mother's food when I grow up.”
The old man's son and daughter-in-law looked at one another and without saying a word started crying. The two quickly brought their old father to their dinner table. From that day on, the old man sat with the family when they had their meals. Even when the old man's food fell here and there, the son and the daughter-in-law did not say anything.
(1)The son and his wife made their father eat in the kitchen to ______.
A.teach their son a good lesson
B.stay away from trouble
C.punish him for his shaking hand
D.give him peace and comfort
(2)The old man dropped his dish _______.
A.out of carelessness
B.to ask for a new one
C.against his own will
D.to draw his son's attention
(3)By making that small bowl, the grandson wanted to ______.
A.follow his parents' example
B.eat the way his grandfather did
C.enjoy making things with his own hands
D.show his parents how clever he was
(4)The end of the story suggests the old man would _______.
A.no longer drop his dishes
B.continue to eat in the kitchen
C.stop shaking his hands while eating
D.live a comfortable life in the family
(5)What does the writer want to tell us with the story?
A.The young should look after the old.
B.Family members should have meals together.
C.It's terribly wrong to serve meals in broken dishes.
D.Parents should set a good example for their children.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网