题目内容

—Cathy, could you come to our art club tomorrow?

—______.

A. I'm sorry to hear that B. Sure, I'd love to

C. Never mind D. You're welcome

B 【解析】试题分析:句意:-Cathy,你明天能来我们的美术俱乐部吗?-当然了,我愿意去。I’m sorry to hear that.听到那个事情我很伤心;Sure, I’d love to.当然,我愿意去;Never mind.没关系;You’re welcome.不客气。根据对话的意思可知选B。
练习册系列答案
相关题目

(2017山东聊城东昌府区期末)

This spring,we have four kinds of field trips for families.The price of each field trip is $50 for a group of four people or less.You may choose from the following:

Farm Tour

Come to the farm,meet those lovely animals and take a walk in the garden.

Planting

Do some planting with your children in the garden and enjoy the pleasure of it.

Honeybee Field Trip

Come and take a look at the honeybees.Learn more about these busy animals and maybe even taste some honey(蜂蜜).

Life on the Farm

Learn about the farm life in spring!Enjoy watering,harvesting(收割) and other activities about farm work,local food and something else on the farm.

1.How many kinds of trips are offered?

A. Two. B. Three.

C. Four. D. Five.

2.If you choose Farm Tour,you will .

A. see a lot of cute animals

B. plant some crops in the garden

C. have some honey

D. eat some local food

3.If you want to experience farmers’ life,you can choose .

A. Farm Tour B. Planting

C. Honeybee Field Trip D. Life on the Farm

4.What can we know from the passage?

A. The price of each field trip is $50 for any group.

B. A three people’s family should pay $50 for one trip.

C. The honeybee is the only animal that you can see during the trip.

D. You can go to the field trip all year round.

5.What’s the passage mainly about?

A. Life on the farm.

B. Animals in the garden.

C. Some field trips.

D. Travellers to the farm.

1.C 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】试题分析:这份广告,以表格形式对四种农场旅游进行了宣传。 1.题意:有多少种旅行方式?考查细节理解题。根据开头This spring, we have four kinds of field trips for families.,可知有四种,故选C。 2.题意:如果你选择农场旅游,你会 。考查细节理解题。根...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网