题目内容

根据对话内容,从方框中选择恰当的选项补全对话,其中有两项多余

A.What do I have to do after doing the dishes?

B.I have nothing to do.

C.But I am too tired.

D.And anything else?

E.I have quite a lot of things to do.

F.Is it also in the kitchen?

G.But where are the dishes?

A:Do you have anything to do now,Jeff?

B:No.1.

A:Could you please do the dishes?

B:Sure,Mom.2.

A:They are on the table in the kitchen.

B:3.

A:Could you please take out the rubbish?

B:4.

A:Yes.

B:OK.5.

A:Nothing else.

1.B 2.G 3.A 4.F 5.D 【解析】这是一段母子之间有关做家务的对话,母亲要求儿子洗碗,倒垃圾,儿子爽快地答应了。 1.句意:我没什么事要做。根据问句“Do you have anything to do now,Jeff?”杰夫,你现在有什么事要做吗?故答案为B。 2.句意:但是盘子在哪里?根据答语“They are on the table...
练习册系列答案
相关题目

Chores were not popular at my house.My children didn't like to do chores.They always saw me do chores,but they hardly ever helped me do them.

A year ago,I made a game called “The Endless Chore Game”.It is really great.Here's how the game works.

I made a card with forty squares(方框),and I write a different chore on each square.These chores can be easy and interesting like making dessert.Then my family rolls the dice(骰子) to decide what chores we have to do.The card also has a few squares with fun things,like watching TV and singing.If you are lucky,you can watch TV when the others are doing the chores.

My son likes the game very much.He goes to the kitchen happily every morning to do the game.It is really a good way to make my children do chores.You can have a try if you have the same problem with me.

根据短文内容,选择最佳答案。

1.When did the writer's family begin to do the game?

A. One year ago. B. One month ago. C. Two years ago. D. Two months ago.

2.What do you need to do for “The Endless Chore Game”?

A. A card. B. A dice. C. A card and a dice. D. A card and forty dice.

3.When does the writer's family do the game?

A. In the afternoon. B. In the morning. C. In the evening. D. Only on weekends.

4.We can learn from the passage that ________.

A. the writer only has one child B. the writer wrote this passage to the parents

C. everyone in the writer's family likes playing the game D. everyone in the writer's family has to do the chores every day

5.The writer made this game to ________.

A. do less chores B. tell us an interesting game

C. make her children happy D. make her children do chores

1.A 2.C 3.B 4.B 5.D 【解析】本篇文章主要讲孩子们不喜欢做家务,为此作者发明了一个游戏,通过掷骰子来决定今天做什么家务或者休息看电视等,由此提高了孩子们做家务的积极性。 1.细节理解题。根据第二段"A year ago,I made a game called "The Endless Chore Game".可知,一年前,我制作了一个名为"无...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网