题目内容

Spud Webb has influenced me most. His stories give me much to face all kinds of difficulties.

A. luck B. wealth C. courage D. decision

C 【解析】句意:斯伯特·韦伯对我的影响最大。他的故事给了我很大的勇气去面对各种各样的困难。A. luck运气;B. wealth财富;C. courage勇气;D. decision决策,决定。根据下文“面对各种各样的困难”可知“给了我很大的勇气”;可知选C。
练习册系列答案
相关题目

As summer ends and fall begins, you can still enjoy spring flowers inside! It's an easy way to make your home look pretty.Some flowers grow from seeds.Other flowers grow from bulbs (球茎).Some bulb flowers are easier than others to grow inside.A good one to try first is called a paperwhite.As many as twelve sweet-smelling flowers can grow from one paperwhite bulb.

But how can you grow one inside? Please follow those steps below:

1.Find a large glass jar (罐) that is clear enough to see through.Fill the jar almost to the top with stones or shells.This will give the bulb's roots something to hold on to as they grow.It will also give you a place to set the bulb.

2.Place the bulb on top of the stones.The bottom of the bulb is the part that is pointed, like the bottom of a heart shape.Push the bulb into the stones just far enough to make it stay.

3.Fill the jar with water.Use just enough water to cover just the bottom part of the bulb.

4.Put the jar in a place where the bulb will get plenty of light.Check every day to make sure there is still the right amount of water in the jar.Add water when it is needed.Soon the roots will start to grow.In a few weeks, you can enjoy watching the flowers bloom (开花).

1.What is a paperwhite?

A. A kind of book.

B. A kind of flower.

C. A kind of tree.

D. A kind of paper.

2.Which step tells why you should use stones or shells?

A. Step 1.

B. Step 2.

C. Step 3.

D. Step 4.

3.What is the passage mainly about?

A. What is a paperwhite.

B. How to grow a paperwhite inside.

C. When to grow a paperwhite.

D. Who can grow a paperwhite.

1.B 2.A 3.B 【解析】试题分析:这是一篇说明文,介绍了球茎类植物多花水仙的四步种植方法。 1.题意:什么是paperwhite?考查细节理解题。根据As many as twelve sweet-smelling flowers can grow from one paperwhite bulb.,可知它是一种球茎类的花,故选B。 2.题意:哪一步骤告诉你为...

Aunt Polly asked Tom to paint the fence (栅栏). He felt very sad about that. But, after a minute, he had an idea!

He picked up the brush (刷子) and started painting carefully. Soon his friend Ben Rogers came, eating an apple. Tom pretended (假装) not to see him.

“Tom!” Ben said. “Why are you working?”

“Oh, it’s you, Ben,” Tom said, “I didn’t notice you.”

“I’m going to swim,” Ben laughed, “but you have to work here, right?”

Tom looked at Ben and said, “What is work? What do you call work?”

“Isn’t that work?” Ben asked.

“Well, no. Does a boy get the opportunity to paint a fence every day? You never, right? I asked Auntie to let me do it!”

“Please, Tom. Let me do a little,” said Ben.

“No, Ben. You can’t paint very well.”

“I will be careful and do it well. I’ll give you my apple.” Tom gave him the brush and ate the apple with a sad face, but in his heart (心) he was glad. His trick worked.

After Ben got tired and left, other boys came and Tom said the same words to them. Soon they finished the work. And Tom did very little.

1.Tom ______ the fence.

A. hated painting B. enjoyed painting

C. wanted to paint D. hoped to paint

2.Why did Tom pretend not to see Ben?

A. Because he would like Ben to see him.

B. Because he did not want Ben to see him.

C. Because he was afraid that Ben might laugh at him.

D. Because he wanted Ben to think that he was enjoying the work.

3.The underlined word “opportunity” means “______”.

A. 能力 B. 机会 C. 勇气 D. 痛苦

4.What did Tom get from Ben?

A. A painting. B. A brush. C. An apple. D. A book.

5.In the story, Tom was a very ______boy.

A. helpful B. kind C. clever D. quiet

1.A 2.D 3.B 4.C 5.C 【解析】本文主要内容:波莉姨姨要汤姆漆篱笆。他为此感到非常难过。但是,过了一会儿,他有了一个主意!他假装喜欢漆篱笆。本来时,他假装没看见。本邀请汤姆游泳,汤姆不去,他假装喜欢做这件事,说,“哦,一个男孩每天都有机会漆篱笆吗?你从来没有,对吧?我让阿姨让我去做!”“拜托,汤姆。“让我做一点,”本说。“不,本。你画得不好。”“我会小...

任务型阅读

阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)

No one wants to overspend on their supermarket shopping but to save money every week. Preparations start before you even go into the store. Here is how to make sure you are always getting your shopping for the best price.

●Create your list.

Write a full list which includes two parts, something necessary for a living and something for fun. With a strict list, you won’t easily change your mind to buy more than you need.

●Check the cupboards.

One of the easiest ways to overspend is buying what you don’t need. Before leaving, take time to check what products you have in the house, especially in the cupboards. Buy what you badly need and it will help you save money before you step into the supermarkets.

●Know your budget(预算)

Keep in mind how much you plan to spend. It is possible to get your shopping for less, but you need to wisely pay attention to the products and brands you buy to support savings.

●Compare prices

You should make a comparison between the prices offered by different supermarkets. So if you try to buy your shopping for less, compare the prices in different shops, which makes sure that you are always visiting the cheapest supermarket for your shop.

●Choose the best time for shopping

If you know your supermarket well, there will certainly be a preferred time to shop. This could be at the quietest time to make sure you get peace while working out the total cost of your shopping. And a few hours before closing helps you to get a special offer. That will bring down the cost of your shopping.

Follow them and you are sure to make huge savings on your weekly shopping.

Title: How to help you1.on your weekly shopping
 

Passage outline
 

Supporting details
 


Introduction
 

Almost everyone wants to buy most with the2.money in their supermarket shop. Plan it well before stepping into supermarket.
 


3.
 

You should make a shopping list4.something necessary and something for fun.
 

You must spend time5.what you have in your cupboards.
 

You should always6.how much you plan to spend on the products and it’s7.for you to pay attention to the products and brands.
 

Different supermarkets8.different prices for the same products. Be sure to choose the cheapest one for your shopping.
 

You’d better9.the best time to go shopping and a few hours before closing helps you get a special offer.
 

Conclusion
 

Follow them and it will help you bring down the10.of weekly shopping.
 

1.save 2.least 3.Tips/Ways 4.including 5.checking 6.remember/know 7.necessary 8.offer 9.choose 10.cost 【解析】试题分析:本文介绍了购物时如何节省钱,要提前做好打算。文章从五个方面去阐述,包括列出购物清单,先检查壁橱,记得预算,比较价格及...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网