题目内容

As summer ends and fall begins, you can still enjoy spring flowers inside! It's an easy way to make your home look pretty.Some flowers grow from seeds.Other flowers grow from bulbs (球茎).Some bulb flowers are easier than others to grow inside.A good one to try first is called a paperwhite.As many as twelve sweet-smelling flowers can grow from one paperwhite bulb.

But how can you grow one inside? Please follow those steps below:

1.Find a large glass jar (罐) that is clear enough to see through.Fill the jar almost to the top with stones or shells.This will give the bulb's roots something to hold on to as they grow.It will also give you a place to set the bulb.

2.Place the bulb on top of the stones.The bottom of the bulb is the part that is pointed, like the bottom of a heart shape.Push the bulb into the stones just far enough to make it stay.

3.Fill the jar with water.Use just enough water to cover just the bottom part of the bulb.

4.Put the jar in a place where the bulb will get plenty of light.Check every day to make sure there is still the right amount of water in the jar.Add water when it is needed.Soon the roots will start to grow.In a few weeks, you can enjoy watching the flowers bloom (开花).

1.What is a paperwhite?

A. A kind of book.

B. A kind of flower.

C. A kind of tree.

D. A kind of paper.

2.Which step tells why you should use stones or shells?

A. Step 1.

B. Step 2.

C. Step 3.

D. Step 4.

3.What is the passage mainly about?

A. What is a paperwhite.

B. How to grow a paperwhite inside.

C. When to grow a paperwhite.

D. Who can grow a paperwhite.

1.B 2.A 3.B 【解析】试题分析:这是一篇说明文,介绍了球茎类植物多花水仙的四步种植方法。 1.题意:什么是paperwhite?考查细节理解题。根据As many as twelve sweet-smelling flowers can grow from one paperwhite bulb.,可知它是一种球茎类的花,故选B。 2.题意:哪一步骤告诉你为...
练习册系列答案
相关题目

短文填空。根据上下文和首字母提示填空(每空限填一词)

Miracles(奇迹)will happen if you don’t give up trying. Even if you have f1.for one hundred times, you may succeed when you try for the 10lst time.

When I was born, my doctor told my mother that there was something wrong with my l2.. They were too soft to be able to walk. A3.the news was bad, my mother didn’t become frustrated(沮丧的). She didn't believe what the doctor said and started to look for other ways.

My mother k4.looking for other doctors for me, and finally she succeeded. The doctor and his team in the hospital did everything t5.could to help me. They also asked my parents to teach me to do some e6.to help me walk. One day when my mother came to pick me up. I crawled(爬) towards her. She was so surprised and happy that she couldn’t believe her eyes. Crawling was not walking, but it was a good s7.. Day by day, I could walk by myself.

When I grew up, my mother a8.told me these stories. She said that if I thought of what she said whenever I met difficulties, I could do a9. successfully. I have been working hard and I have turned out to be a very e10.person. I get best grades in school and I am a good dancer and swimmer. What the story tells us, as my mother always says, is: Never give up.

1.failed 2.legs 3.Although 4.kept 5.they 6.exercise 7.start 8.always 9.anything 10.excellent 【解析】试题分析:本文主要讲述的是如果人不放弃尝试,奇迹就会发生。作者用自己的事例证明这句话。 1.句意:甚至你已经失败了100次,当你第101次尝...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网