题目内容

书面表达

根据图片内容写一篇不少于100词的短文。

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Hi,I'm Jim.I am a boy.I'm a student in Hongxing Middle School. On school days,I usually get up at six o'clock in the morning. Then I take a shower. At seven,I have a glass of milk and some bread for m...
练习册系列答案
相关题目

The Rise of Artificial Intelligence(AI:人工智能)discusses AI technology and how it might affect humans in the future, but the future is already here. In 2011, America’s Favorite Quiz Show held a competition between two men and an IBM computer named “Watson”. IBM describes Watson as “a technology that understands all forms of data and also reasons and learns.” Both men thought they could beat Watson. Instead, the computer and its Artificial Intelligence soundly beat both of the human beings.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE MADE SIMPLE

Artificial Intelligence generally refers to machines with human-like intelligence, such as problem-solving and learning. In order to be considered AI, the computer must pass the Turing test, named after Turing, a British mathematician who worked with the first computer.

In the 1950s, Turing published a paper questioning whether a computer could be used to trick humans into believing they were interacting(互动) with an actual human being. He found that if 30% of humans who interacted with a “machine”believed they were actually interacting with a human being, then the computer could be considered as AI.

A simple example of AI is Apple’s Siri. Ask Siri to do anything, from calling a friend to booking a dinner table, and Siri can do them. Siri seems almost to be a human being. When you ask, “Are you a real person?” Siri answers, “That is a really personal question.”

But just because a system can behave like a human being, that does not mean it can think like humans, Or, does it?

JOINING OF HUMAN & MACHINE

It seems that our devices(设备)will turn into humans. Our phones already tell us to take an umbrella before we walk out the door. They volunteer traffic conditions so we know how long it will take to drive to work.

Our devices can interact with us in a way that looks like a real conversation with another human being, like with Siri. It does not seem crazy at all to think that AI may be programmed to actually think. If it has not already happened, it will likely happen in the near future.

Have we come to the time when computers and AI have caught up to human beings? Although computers have the ability to make our life better, is it possible that they may control and destroy human beings in the end?

WHAT THE FUTURE HOLDS

It seems pretty clear that in the future, we’re going to see a human-machine hybrid. Humans will be stronger, live longer and be smarter. Ray Kurzweil, a computer scientist, believes that within 50 years, the humans on Earth will be about 50 to 80% robotic. There is no question that AI will be a part of every technology that humans create. Will it turn out be more of a benefit to humankind or will it be a risk and threaten(威胁到) humanity as we know it? If AI is programmed according to Isaac Asimov’s 3 Laws of Robotics, humans won’t have a problem with machines; but for some, evil AI still stands in the way of a peaceful and safe life on Earth.

1.The story of computer Watson is mentioned here to tell us that ______.

A. the age of machines has come

B. humans make their own enemies

C. AI has actually come into our life

D. humans are playing a dangerous game

2.From the passage, we can learn that _____.

A. Turing test was designed to examine the first computer

B. machines interacting with humans can be called AI

C. Siri can volunteer to book a dinner table

D. AI will help humans to be stronger and smarter

3.What does the underlined expression “a human-machine hybrid” in the last paragraph probably mean?

A. A machine with a human look.

B. A human created by machines.

C. A body part robotic part human.

D. A robot that can behave like humans.

4.The passage is mainly about _____.

A. the history and future of AI

B. the advantages and disadvantages of AI

C. the examples of AI

D. the competition between humans and AI

1.C 2.D 3.C 4.A 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文。主要讲述了人工智能的历史和未来发展情况。 1.推理判断题。题干意为:这里提到电脑Watson的故事是为了告诉我们。根据第一段第一句可推知,提到电脑Watson的故事是为了告诉我们人工智能事实上已经进入我们的生活。故选C。 2.细节理解题。题干意为:从本文我们能够了解到。根据WHAT THE F...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网