题目内容
【题目】 Parks are public spaces. They provide us with a place to enjoy and rest. In order to have a fun and safe time, we should follow the park rules. Here are some rules of some parks.
Dolores Park Rules Park Closed: 10:00 p.m. to 6:00 a.m. ▲No Smoking ▲Dogs Must Be Kept on a Leash (系狗的皮带) ▲Dog Walkers Must Pick Up and Remove Dog Waste ▲Don’t Feed Birds or Animals ▲No Camping ▲No Fires ▲Keep Dolores Park Clean | Central Park Rules Park Closes at 1:00 a.m. ▲Keep the Park Clean so Please Don’t Litter ▲No Unleashed Dogs Except in Some Areas ▲No Feeding Birds ▲Don’t Enter the Park After It Is Closed ▲No Performing |
Bolin Park Rules Park Hours: Sunrise to Sunset ▲Children Must Be with Adults ▲No Climbing on Any Monuments ▲No Overnight Camping Allowed ▲Please Use Waste Containers ▲No Restrooms in the Park | Veterans Park Rules Park Hours: 5:30 a.m. to 10:00 p.m. ▲No Skateboarding ▲No Bike Riding or Roller Skating ▲No Camping ▲No Open Fires ▲No Littering ▲No Smoking |
根据材料内容选择最佳答案。
【1】When you walk your dog at Dolores Park, you must ________.
A.be quietB.keep your dog on a leash
C.leave the dog waste thereD.play with your dog
【2】Alec, a five-year-old boy, can’t go to ________ alone.
A.Dolores ParkB.Central Park
C.Bolin ParkD.Veterans Park
【3】John plans to visit the Veterans Park this weekend. He can________ there.
A.feed birdsB.go camping
C.skateboardD.ride his bike
【4】According to the material, ________ close at the same time.
A.Central Park and Bolin ParkB.Dolores Park and Bolin Park
C.Central Park and Veterans ParkD.Dolores Park and Veterans Park
【5】According to the material, visitors are NOT allowed to smoke in________ park(s).
A.oneB.twoC.threeD.four
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【4】D
【5】B
【解析】
本文讲述了公园是公共空间,他们为人们提供了一个享受和休息的地方。为了有一个有趣和安全的时间,人们应该遵守公园的规则。内容包括4个公园的规则。
【1】细节理解题。根据“Dolores Park Rules▲Dogs Must Be Kept on a Leash”可知狗必须用皮带拴着,故选B。
【2】细节理解题。根据“Bolin Park Rules▲Children Must Be with Adults”可知儿童不能独自去公园,故选C。
【3】细节理解题。根据“Veterans Park Rules”可知不能露营,禁止骑自行车或溜冰,故选A。
【4】细节理解题。根据“Dolores Park Rules Park Closed: 10:00 p.m. to 6:00 a.m.”及“Veterans Park Rules Park Hours: 5:30 a.m. to 10:00 p.m.”可知这两个公园关门时间是一样的,故选D。
【5】细节理解题。根据“Dolores Park Rules▲No Smoking”及“Veterans Park Rules ▲No Smoking”可知是两个公园不允许吸烟,故选B。
【题目】 As we all know, India is a developing Asian country that is very important to China. China is to the northeast of it. These two countries have a lot in common and they are both big countries with different languages and different kinds of food. They both have a lot of farmers and are both the fastest developing countries in the world.
The two countries both do well in IT business. China is strong in hardware(硬件) while India is strong in software(软件). Indian software business has been growing very fast since the 1990s. Today India sells software and services to nearly 95 countries around the world.
In the coming years, China and India have similar problems. Both of them have a large population. China has about 1.3 billion people and India has about 1 billion. That’s one-third of the world’s population. The two countries need to provide plenty of jobs for billions of people every year.
A Developing 【1】Country —-India | Common points with China | As two big 【2】countries in Asia, their development is 【3】than the other countries in the world. |
Economy(经济) | Depending on IT【4】 | |
Its problems | Because of large population, the government need to provide 【5】jobs every year. |