题目内容

(题文)It’s dangerous _____________ with the wild animals.

A. of us to play B. for us playing C. of us playing D. for us to play

D 【解析】句意:和野生动物一起玩耍对我们来说是危险的。考查句型It’s+ 形容词 +for sb. to do sth. ,因此D正确。
练习册系列答案
相关题目

The winter of 1948 was very difficult for our family of eight living in Knoxvile, Tennessee. Unfortunately, Dad became ill and soon was out of a job. I was only 8 years old and my younger brother, Buddy was 7. After school we went to pick coal(煤) that fell from the coal train along the railroad near our home. When the train slowed down, we ran alongside it. After the train passed, we picked up the fallen coal.

One day, the train stopped for a short time unusually. My brother and I were digging around in the snow when the train's fireman came to the window and shouted to us, “Why are you boys digging in the snow? Are you looking for gold?” he laughed.

“No, sir,” I replied, “We are finding coal.”

“Why doesn't your daddy buy coal? It's really dangerous here.”

“Our daddy is very sick and we have no money to buy food and coal,” I answered.

The fireman turned and went inside. After a moment, he shouted again. “Hey! Bring that coal bucket(桶子) here. I got something for you.” Then the fireman filled our bucket with clean coal. We were happy with his gift, and we knew we could go home early that day.

He smiled the kindest and warmest smile I had ever seen. “You two boys come here the day after tomorrow and I'll throw off some coal.”

Two days later, Buddy and I stood by the railroads as the train slowed down. The fireman waved to us, then disappeared. Suddenly, some coal and a piece of red cloth came out. In the red cloth were two pieces of bubble gum(泡泡糖) and a new one-dollar bill.

All that winter, three days a week, we received a bucket of coal, a gift and, sometimes, money. I never knew the person's full name, but to our family, he was a guardian angel.

1.The winter was very difficult for the family because____________.

A. the weather was colder than ever

B. they couldn't afford food or coal

C. the writer's father was paid a little

D. they couldn't get help from the government

2.We can learn from the passage that___________.

A. in order to help his family the writer didn't go to school

B. the fireman thought the boys were very brave to go near the train

C. the train would stop for a while every time near their home

D. the writer and his brother collected fallen coal to help their family

3.The underlined sentence “he was a guardian angel” in the last paragraph means “___________”

A. the fireman was a close friend of the family

B. the fireman often gave them good food

C. the fireman protected the two boys from danger

D. the fireman had pity on the family and offered them help

4.The writer wrote the story mainly to____________.

A. tell us to be hopeful in times of difficulty, no matter how bad it is

B. remember a difficult time during his childhood

C. show a little kindness can make a great difference to people in need

D. show how he and his brother helped his family out

1.B 2.D 3.D 4.C 【解析】文章讲述了他童年和弟弟为了生活,去火车道捡煤,火车消防员给他们煤,礼物有时给钱的感人故事。 1.根据The winter of 1948 was very difficult for our family of eight living in Knoxvile, Tennessee. Unfortunately, Dad bec...

任务型阅读

A speaker was giving a speech to his student on what to do with stress(压力). He held up a glass of water and asked the students, “How heavy do you think this glass of water is?” The students’answers were different,from 20g to 500g.

“It does not matter on the exact weight. It depends on(取决于) how long you hold it. If I hold it for a minute, it is OK. If I hold it for an hour, I will have an ache in my right arm. If I hold it for a day, you will send me to the hospital. It is the same weight, but the longer I hold it, the heavier it becomes.”

“If we carry our burdens(负担) all the time, we will not be able to carry on, because the burden is becoming heavier and heavier. What you have to do is to put the glass down, have a rest for a while and hold it up again.”

We have to put down the burden sometimes, so that we can cheer up and are able to carry on. So before you return home from work tonight, put the burden of work down. Don’t carry it back home. You can pick it up tomorrow.

Whatever burdens you are having now on your shoulders, let it down for a moment .

Life is short, enjoy it!

Title

How to 1. ourselves

The speaker’s question

What’s the 2. of the glass of water?

The students’ 3.

From 20g to 500g

The speaker’s explanations

The weight of the glass of water depends on the 4. of holding it.

Hold it for a 5. , you will feel OK.

If you hold it for an hour, your right arm will ache.

You have to see a 6. if you hold it for a day.

If we carry the burden too long, we will be 7. to carry on.

The ways to relax

To relax, you must put the glass down.

Have a rest 8. holding the glass up again.

The writer’s 9.

Don’t carry your work back home and pick it up tomorrow.

10. your life.

1.relax 2.weight 3.answers 4.time 5.minute/moment 6.doctor 7.Unable 8.before 9.advice/suggestion(s) 10.Enjoy 【解析】 试题分析:短文大意:该文介绍了一位演讲者就如何处理压力给他的学生作的解释。 1.根据短文开头A sp...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网