题目内容

【题目】.短文填空。

根据短文内容,填写一个适当的词,使文章意思完整且符合逻辑。

Summer holiday in America usually comes in July and August.It is the best time 【1】 many people to rest and travel.

Some people like to stay at home 2 their holiday. They can work in the garden, 3 their friends and relatives, read books or watch TV. If they live 4 the sea, they often go to the seaside. They can fish, swim or 5 the sun there.

Many 6 like meeting people from other countries. Some people have enough time and 7 to travel to other countries.

The United States is a large country. Many families travel by car or by train to see beautiful places in their 8 country, such as New York, Chicago, San Francisco and Los Angeles.

Not everyone likes to go to busy cities. Some families travel to the mountains or valleys. They usually 9 many photos of the places they visit. It is always fun to 【10 them with their friends.

【答案】

【1】for

【2】during

【3】visit

【4】near

【5】enjoy

【6】Americans

【7】money

【8】own

【9】take

【10】share

【解析】

试题分析:这篇文章讲的是美国的暑假通常是在7月或8月,这也是许多人休息和旅游的最好时候。

【1】句意:这也是对很多人而言休息和旅游的最好时候。根据句意“对......而言”应用介词for。

【2】句意:有些人假期期间喜欢呆在家里。根据句意“在......期间”应用during。

【3】句意:他们可以在花园里工作,拜访亲戚朋友,读书或看电视。根据句意“拜访”是visit。

【4】句意:如果他们住在海边附近他们会经常去海边。根据句意“在......附近”应填near。

【5】句意:他们可以钓鱼、有用或享受阳光。根据句意“享受”应是enjoy。

【6】句意:许多美国人喜欢和来自其他国家的人见面。根据句意“美国人”应是Americans。

【7】句意:有些人有足够的时间和钱去其他国家旅游。根据句意“钱”是money。

【8】句意:有些人乘车或乘火车在他们自己的国家去看美丽的地方。根据句意“自己的”是own。

【9】句意:他们通常照许多他们参观的地方的许多照片。根据句意“照相”应用动词take。

【10】句意:和他们的朋友们分享这些照片总是很有意思。根据句意“分享”是share。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Michelle, a famous lady, has found that more than 25% students are too fat in her country. It is a very serious problem. So she starts a health program to deal with it. The health program is to reduce (减少) the amount (数量) of fat students today and in the future.

The program will get families, schools, newspapers, magazines and TVs to join together and deal with the students’ obesity so that students will be at a healthier weight. The program includes: Food stores should sell healthier foods. Schools should serve healthier meals with less fat and should also offer gym classes.

The lady is trying to fight the students’ obesity all over the country because it can cause illnesses and higher health cost.She wants the students to eat right,exercise more and control (控制) their weight. She also wants the students to understand it is important to have less sweet food, and drink water, milk and fresh juices, but not to choose cokes.At the same time she has also set a good example by planting a vegetable garden. She hopes that the garden will encourage more people to plant one too.

The health program is really helpful to the students today and in the future. As she says, we cannot always build the future for our youth, but we can build our youth for the future.

【1】 In Michelle’s country over ______ of the students are too fat.

A.75% B. a quarter C. a half D. 15%

【2】The word “obesity” in the second paragraph means ______ in Chinese.

A. 厌食症 B. 抑郁症 C. 肥胖症 D. 强迫症

【3】What does the lady want the shops to do?

A. To offer gym classes.

B. To plant a vegetable garden.

C. To serve meals with less fat.

D. To sell healthier foods.

【4】 It’s a good way for a fat student to have ______ every day.

A. more vegetables B. sweet foods

C. many cokes D. much fat

【5】What’s the main idea of the passage?

A. The lady introduces healthy drinks.

B. The lady cares about food cost.

C. The lady fights obesity in students.

D. The lady feels worried about the height.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网