题目内容

【题目】请从方框中选择合适的句子补全对话

WHello, Mike! How are you?

MFine, thanks. And you?

WOh, not bad.

MWell, I’m calling to invite you to a party in our new house.

WYour new house? 1

MYes, we’ve just moved in. 2

WOf course. When will it be?

MThis Saturday evening, 3

WHa-ha, I haven’t got your new home address!

W4 Our house is at 2 London Road. Hope your family can come, too.

MYeah, 5

WThanks. See you on Saturday evening!

A. a party is more fun with more people.

B. Is it a housewarming party?

C. I’m sorry.

D. at any time after seven.

E. Can you come?

【答案】

1B

2E

3D

4C

5A

【解析】

这是麦克和朋友的一次电话对话,是朋友邀请麦克参加一个派对,两人就细节展开了对话。

1句意:这是一次乔迁庆宴吗?

根据前文“Your new house?”可知此处询问是否是为了乔迁办的派对,故选B

2句意:你能来吗?

根据下文“Of course”作出肯定回答,可知上文是发出了邀请,询问对方是否能来,故选E

3句意:这周六晚,7点后任意时间都行。

根据上文“When will it be?”在询问时间,可知此处要回答时间,故选D

4句意:抱歉。

根据上文“Ha-ha, I haven’t got your new home address”对方表示还不知道新家地址,可知此处表示抱歉,故选C

5句意:一个派对人越多越有趣。

根据上文“Hope your family can come, too”在邀请对方家人一起来,可知此处附和表示“人越多越有趣”,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文及文后A-E选项,选出可以填入各题空白处的最佳选项。
Jellyfish and Crocodiles(水母和鳄鱼)
Hi, my name's Ben. My family, that's Mum, Dad and me, live in Broome in Western Australia. Western Australia is about 80 times larger than Italy, but only 1.5 million people live there. It has a population of about 12,000. It’s right on the coast and is known for its famous Cable Beach, which is 20km long.
We live in the town in a house with a large garden. We drive to Cable Beach and look for a quiet place to swim or to fish. We don't go swimming from October to March because there may be box jellyfish in the water. The box jellyfish is one of the most dangerous jellyfish. If you are attacked by one, the best thing to do is to pour vinegar(醋)over the area of your body where you are hurt. That's why we always take a bottle of vinegar with us.
A year ago I went camping in the bush with my friend Bill and his dad. We wanted to do some fishing and set up camp about 20 metres from a river. Bill's father told us to get up and we quickly got out of the tent and ran to the car, which was only 10 metres away.
Bill's dad started the car and turned on the head

A.lights. In the light, we could see a big crocodile pulling the tent into the river!
B.In Australia, they kill up to 65 people a year.
C.Broome is a town in the north of Western Australia.
D.Another dangerous animal in Western Australia is the saltwater crocodile.
E.At weekends I often go fishing or swimming with my friends or my parents.
F.Suddenly, at 3 o’clock in the morning, we felt something pulling on our tent.

【题目】通读下面的短文,掌握其大意,然后从各小题所给的ABC三个选项中选出可以填入空白处的最佳答案)

We all like watching TV about Donald Duck and Mickey Mouse. They are very interesting. Do you know who___________ the cartoons firstly? It was Walt Disney. I’ll ___________ you something about him. Walt Disney loved to draw pictures when he was young. But his father had much _____________ to do and often stopped him from drawing. He had to _________ his father with it. When he grew up, he began to make cartoon films. But he didn’t have much money and was always _________. Once, he caught a mouse and kept it_________ a pet ( ). A few years later, Walt _____________ the mouse and decided to make a cartoon about it. And then Walt Disney named the mouse Mickey Mouse. ___________, people all over the world saw Mickey and loved him. Mickey made Walt Disney ___________ soon. Then Walt made Donald Duck and others for television. In 1956, he ______________a wonderful land in California. There were real boats, castles, trains, rivers and all kinds of birds in one beautiful park. Many people went there. Disney died in 1966, but the world will never forget him.

1A.drewB.foundC.knew

2A.speakB.talkC.tell

3A.workB.jobC.picture

4A.seemB.helpC.try

5A.hungryB.fullC.quiet

6A.forB.asC.from

7A.thoughtB.rememberedC.created

8A.At leastB.At lastC.At first

9A.tiredB.amazedC.famous

10A.openedB.soldC.chose

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网