题目内容
【题目】
Help Needed |
Are you good with children?
We need two people to volunteer your time at Sunnyview Children’s Hospital. You need to be friendly and cheerful – the children are sick and you need to cheer them up. Your job is to set up a play group with fun games for the children. If you can spare an hour three times a week, come and join us! Please call Mrs. Chan at 555-9879. Thanks! |
Are you interested in repairing things?
We have set up a group, Home Love, to help older people who need to fix up their homes. If you have repair skills, join us for eight hours a month. Call Home Love at 555- 4663. |
Do you love clean beaches?
We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach. We don’t want to put off this job until summer. We need your help to collect and carry garbage. If you are available for six hours this Saturday, call Al at 555-6668 or 555-6669. |
【1】If you’re good with children, you can go to _____.
A. Sunny view Children’s Hospital B. Home Love
C. Blue Water Beach D. Volunteer Help
【2】You like repairing things, so you could call at _____.
A. 555-9879 B. 555-6669
C. 555-6668 D. 555-4663
【3】On Blue Water Beach, you can _____.
A. cheer up sick children B. clean up the beach
C. play games with others D. fix up old buildings
【答案】
【1】 A
【2】 D
【3】 B
【解析】
本文是三则招聘志愿者的广告: Sunnyview 儿童医院招聘志愿者照顾生病的孩子、 Home Love招聘志愿者帮助老人修理家居;和Blue Water Beach招聘志愿者清理海滩。
【1】题意:如果你擅长和孩子打交道,你可以去____________。考查细节理解。根据表格一(Are you good with children?你擅长和孩子友好相处吗?)中第一句We need two people to volunteer your time at Sunnyview Children’s Hospital.(我们需要两个人在Sunnyview儿童医院做志愿者。)结合题意可知填Sunnyview Children’s Hospital;选A。
【2】题意:你喜欢修理东西,那么你可以拨打_______________。考查细节理解。根据表格二(Are you interested in repairing things? 你对修理东西感兴趣吗?)最后一段Call Home Love at 555- 4663.(按照555-4663给Home Love打电话。)可知“你喜欢修理东西,那么你可以拨打555- 4663.”,故选D。
【3】题意:在蓝水海滩上,你可以_____________。考查细节理解。A. cheer up sick children让生病的孩子高兴;B. clean up the beach清理海滩;C. play games with others与他人玩游戏;D. fix up old buildings修复旧建筑。根据表格三(Do you love clean beaches?)第一句We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach.(我们需要强壮的人帮助清理蓝水海滩。)可知“在蓝水海滩上,你可以清理海滩”;选B。
【题目】
Everybody wants to live in a green city. A green city is a healthy and pleasant place for people to live in. It can get its energy from something like solar and wind power. Also, it is connected by clean public transportation.
|
What will you do if you feel sleepy after a long flight? A new invention called Ostrich Pillow can help you now.
“We have tried it in airports, trains, airplanes, at the office and even on the floor and it’s really wonderful.” the inventors say. The Ostrich Pillow will go into production if its fundraising goes well. The company is trying to collect $70,000 on Kickstarter, a funding website for creative business ideas. So far it has already raised more than $ 35,000. |
根据短文内容,选择最佳答案。
【1】A green city is _______.
A. clean and tidy B. full of plants
C. healthy and pleasant D. rich for energy
【2】It is _______ from Los Angeles to San Francisco.
A. 962 km B. 350 km
C. less than 962 km D. more than 962 km
【3】The Ostrich Pillow _______ according to the passage.
A. is heavy but feels comfortable
B. is filled with silk and cotton
C. has two side holes to store feet
D. has a mouth hole to allow its wearer to breathe easily
【4】The Ostrich Pillow wasn’t tested in _______.
A. airports B. cars
C. airplanes D. trains
【5】The underlined word “fundraising” means ________ in Chinese.
A. 筹款 B. 质量 C. 销量 D. 价格