题目内容
【题目】— Mom, Bill is coming to have dinner this evening .
— OK, Let’s give him ______ to eat .
A.anything differentB.different anythingC.something differentD.different something
【答案】C
【解析】
句意:——妈妈,Bill今晚要来吃晚饭。——好的,让我们给他一些不同的吃的。
something意为“一些东西”,用于肯定句中,表征求意见时,可以用于疑问句中;anything用于否定句和疑问句中,由题干可知,是肯定句,用something,排除A和B,形容词修饰复合不定代词时,要放在复合不定代词之后,作后置定语,排除D,故答案选C。
【题目】I live in a small town(镇) near Xing’an, Guilin. You can’t see it on the map of China, because it is too small. There are not many tall buildings(大楼) in our town. The best building is our school building. There are 400 students and 25 teachers in our school. We study Chinese, English, math and other subjects at school. In front of the school there is a playground. I often play basketball with my classmates there. There is a little graden behind our school. And we can enjoy beautiful flowers in it. Next to the garden, there is an orange orchard(果园). We can eat oranges there. It’s a great place to have fun. There is a river near our school. I usually go swimming with my friends in it.
填入恰当的内容完成表格
Places | Activities |
School | 【1】and other subjects |
Playground | 【2】with classmates |
Garden | 【3】 |
Orange orchard | 【4】 |
River | 【5】 |
【题目】写作
某报社就中学生使用手机的利弊进行了一次调查。请根据下表提供的调查结果和有关提示,写一篇关于中学生使用手机的英语短文
赞同 | 反对 |
1 聊天、发短信很有趣 | 1 使用手机会浪费时间 |
2 方便和父母、朋友联系 | 2 上课时使用手机会打扰老师和同学 |
3 是时尚的体现 | 3 买昂贵的手机给家庭造成压力 |
要求::1. 要充分利用所给信息,可适当增加细节
2. 意思连贯,语句流畅,书写规范
3. 80词左右,开头已给出,不计入总词数
An Englishnewspaper made a survey on whether students can go to school with mobilephones. Some students think