题目内容

【题目】Red Rock Canyon lies about 15 miles west of Las Vegas. When you first get there, there is a visitors’ centre for you to learn about some history of the canyon. You can also learn about animals and plants in the canyon.

The canyon is famous for rock climbing. There are many paths that you can stop and hike.

Of course, you can travel around the canyon by car. The greatest thing is that you can see the sights without ever leaving your car. If you are a little adventurous (爱冒险的), you can choose one of the paths and make your way a little off the road. Even though you are just in Las Vegas, a trip to Red Rock Canyon is a great escape from the noise of the city.

根据短文内容,判断句子的正误。正确为“A”,错误为“B”。

1Red Rock Canyon is in the centre of Las Vegas.

2People can learn about animals and plants at the visitors’ centre.

3Red Rock Canyon is famous for skating.

4People can visit the canyon only on foot.

5Red Rock Canyon is quiet.

【答案】

1B

2A

3B

4B

5A

【解析】

本文介绍了Red Rock Canyon的风景。

1B

根据Red Rock Canyon lies about 15 miles west of Las Vegas.可知Red Rock Canyon位于Las Vegas以西大约15英里,不是在它的中心,故此处与原文不符,故为B。

2A

根据When you first get there, there is a visitors’ centre for you to learn about some history of the canyon. You can also learn about animals and plants in the canyon.可知人们可以在游客中心了解动物和植物,故此处与原文一致,故选A。

3B

根据The canyon is famous for rock climbing.可知这个大峡谷因为攀岩而出名,不是因为滑雪而出名,故此处与原文不符,故选B。

4B

推理判断题。根据The greatest thing is that you can see the sights without ever leaving your car.可知人们参观大峡谷可以乘车,不只是步行,故此处与原文不符,故选B。

5A

根据Even though you are just in Las Vegas, a trip to Red Rock Canyon is a great escape from the noise of the city.可知Red Rock Canyon远离城市的喧嚣,因此是安静的,故选A。

根据题干要求,在文中选出答案所在的语句或段落,进行分析理解,推理判断,概括归纳,进行比较,判断正确与错误。例如小题3,根据The canyon is famous for rock climbing.可知这个大峡谷因为攀岩而出名,不是因为滑雪而出名,故此处与原文不符,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Today it is found that most middle school students pay little attention to sports. It’s because they have no interest in sports? It may not be the fact.

They often say they have other more important things to do. What are these important things? Exams! They usually spend over ten hours a day revising for exams. So many of them almost become bookworms. In the summer holidays they could hardly do anything they like. Books _______ them from going in for _______. ②因为来自父母和老师的压力,他们不得不更加努力学习.

As for the students themselves, they want to get good results so that they can go further for their studies. They don’t have to put all their effort into studying and give up all the sports and hobbies. In fact, education cannot go without physical exercise, because a quick mind hardly goes along a weak body.

All the students should remember: If you don’t have a strong body, you can never achieve anything, let alone a great success in your life.

1在①句的空白处填入适当的词使句意完整,上下文通顺。______________

2将②句译成英文。

____________________________________________________________________

3将③句译成中文

___________________________________________________________________

4写出与下列句子意思相近的句子:

It usually takes them more than ten hours to revise for exams.

_____________________________________________________________________

5找出文中或写出最能表达该短文主题的句子。

____________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网