题目内容

【题目】

The Ant Bully

Actors: Julia Roberts ( Voice ), Nicolas Cage ( Voice )

Language: English

Running time: 1 hour 25 minutes

Price: Weekdays $30 $15( Children under 7 )

Weekends $40 $25( Children under 7 )

I really enjoyed this movie. It's a fun movie for the whole family. I had really good laughs and enjoyed being there.

—James

I would recommend(推荐) this movie to everyone. Whether you go with your family or friends, I honestly think this movie has something you will really enjoy!

—Sam

I have seen several movies of this kind, but this one is the best. It is so well made—some of the scenes are so beautiful.

—John

I went to see this film with my 8-year-old daughter this Tuesday, really without knowing too much about it. My daughter and I were pleasantly surprised at how funny it was. We just couldn't help laughing. I would recommend this film to the whole family.

—Mary

1We can know that the movie lasts(持续) ______.

A.125 minutesB.105 minutesC.85 minutesD.65 minutes

2John likes the movie because of ______.

A.the funny actorsB.the wonderful music

C.the sweet voicesD.the beautiful scenes

3According to the passage, maybe the movie is about a ______ story.

A.funnyB.sadC.terribleD.true

【答案】

1C

2D

3A

【解析】

文章主要介绍了一部电影的基本信息以及四个人分享了看完之后的感受。

1细节理解题。根据表格中的Running time: 1 hour 25 minutes可知,电影持续85分钟,所以选择C

2细节理解题。根据文中I have seen several movies of this kind, but this one is the best. It is so well made—some of the scenes are so beautiful.我看过好几部这样的电影,但这部是最好的。它制作得很好,有些场景很美。可知,是因为一些场景很美,所以选择D

3推理题。根据文中It's a fun movie for the whole family.My daughter and I were pleasantly surprised at how funny it was.可以推断出,这是一部有趣的电影,所以选择A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the words or expressions and complete the passage.(选择最恰当的单词或短语完成短文。)

A Dinner by candlelight

On my father’s birthday, my parents and I went out for dinner. The restaurant was brightly lit and very noisy, with lots of diners. Waiter moved ________ between the tables.

We had just ordered our meals when suddenly all the lights in the restaurant went out. The place went completely dark. All the conversations in the restaurant stooped for a moment, and then everybody started talking together. “What’s happened to the lights?” “Ooh, it’s a blackout!” Some people laughed and others seemed ________.

Then the restaurant manager came in, holding a ________. He spoke to all the diners, “Ladies and gentlemen, I am very sorry for this. Our power has gone out. The power across the whole neighbourhood and we don’t know when it will be restored. Please be patient. Our waiters will bring candles so that you can continue with your evening.”

The waiters carne in with lit candles and placed them on the tables.

One of the diners asked, “What about our ________?”

“Don’t worry, sir,” replied the manager. “Fortunately, we use gas our kitchen, not electricity, so that the chef can continue cooking all your meals. Once again, ladies and gentlemen, I apologize.”

My father said to me, “Let’s go out the street and ________.”

He and I went out of the front door and looked up and down the street Sure enough, it was in total darkness.

We went back in and sat at the table with my mother. Our faces were lit up by the candlelight. The waiter brought our meals and started eating.

“You know, I don’t mind this at all,” said Dad. He looked around at the restaurant. It’s quite pretty! And I feel special—I’m having a birthday dinner by candlelight!

“You always look on the ________ side!” said Mum. We all laughed.

1A.gentlyB.busilyC.slowlyD.happily

2A.relaxedB.boringC.tiredD.worried

3A.dishB.plateC.candleD.menu

4A.mealsB.billsC.serviceD.tips

5A.take a photoB.take a lookC.repair the lightsD.ask for help

6A.brightB.darkC.simpleD.difficult

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网