题目内容

【题目】Games and Hobbies

There are websites for nearly every game and hobby out there.

Teen Reads

Young book lovers will enjoy Teen Reads. The website includes reviews of new and popular books for teenagers, along with service, competitions and places to discuss favorite books. Teens can also work their way through the "final" reading list on the site.

Teen Nick

Fans of entertainment(娱乐) channel Teen Nick will find information on the latest shows, as well as games, videos and quizzes. While the site offers the latest news on Teen Nick shows, it also includes stories just for teens, offering suggestions on how to survive high school or giving back to school ideas.

The Insite

The Insite is set up for teens who have an interest in improving the world. Teens can learn about social fairness, how to build a positive self-image(自我形象) and how to help the Planet. They can also share artwork and writing or discuss how to make the world a better place.

Challenge You.

Challenge You is a computer game design website. Teens can design games on the site, or play games designed by other kids and teens. They can share their games with friends or take part in weekly game-building competitions. There is also a chat room where site users can discuss game building or decide when to play together.

1Where might you find information on the latest Teenager books?

A.On Teen Reads.B.On Teen Nick.C.On the Insite.D.On Challenge You.

2Which of the following statements is true according to the text?

A.You can put your own writing on teen reads.

B.Teen Nick is mainly a place to discuss school problems .

C.The Insite helps to make a better you and a better world.

D.You can find information about games on all these websites.

3If you have designed a computer game and want to share it with your friends, you should go to __________.

A.Teen reads.B.Teen Nick.C.The Insite.D.Challenge You

4The text is most probably written for____ .

A.Librarians.B.Teenagers.C.Game lovers.D.School teachers.

【答案】

1A

2C

3D

4B

【解析】

文章大意:本文是篇说明文,主要介绍了和导游、爱好有关的四个网站。

1细节理解题,根据文章第二段第一、二行The website includes reviews of new and popular books for teenagers, along with service, competitions and places to discuss favorite books可知,你可以在Teen Reads找到关于最新的青少年读物的信息,故答案选A

2细节理解题,根据文章第四段第一、二、三行Teens can learn about social fairness, how to build a positive self-image(自我形象) and how to help the Planet. They can also share artwork and writing or discuss how to make the world a better place可知,Insite有助于打造一个更美好的你和一个更美好的世界。故答案选C

3细节理解题,根据第五段第一、二、三行Teens can design games on the site, or play games designed by other kids and teens. They can share their games with friends or take part in weekly game-building competitions可知,应该是Challenge You网站,故答案选D

4主旨大意题,根据第二段第一、二行The website includes reviews of new and popular books for teenagers,第三段第二、三行While the site offers the latest news on Teen Nick shows, it also includes stories just for teens,第四段第一行The Insite is set up for teens who have an interest in improving the world,第五段第一、二行Challenge You is a computer game design website. Teens can design games on the site, or play games designed by other kids and teens可知,都是写给青少年的,故答案选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Tuesday was my birthday. I _______ a day of cake and presents but it turned into a day of mystery. Someone _______ a bottle with a letter and treasure map. It said there was a treasure of over 20 million dollars. I didn’t know whether it was a trick or whether I should _______ it. If it was real, it would be the best present I had ever got. I decide to _______.

Two of my friends came and we rented a truck. _______, I thought about turning back twice during this trip, but I did not think it was a _______ decision. I needed to give this trip twice the effort I had been putting in. This would take all my trust in order for me to find the _______.

“The map says you have got to turn when you see a large stone with a red circle,” said one of them.

“What do we do after the turn?” I asked _______.

“It says we should see a tree. We are _______ to turn 20 meters north of it and dig.”

We got there and dug. We had __________ at first digging but we got better and worked very __________. My trousers were dirty but I kept digging until I__________ a metal box. We opened the lock and looked into it. There was a letter. It read:

“The lesson you have learned will be very __________. If you put as much energy in anything you do as you did in finding the __________, you will have found the key to making over 20 million dollars.”

This was a trick from my parents. I thought I would never forget this __________ birthday present.

1A.expectedB.acceptedC.dislikedD.spent

2A.discoveredB.carriedC.sentD.bought

3A.trustB.improveC.refuseD.share

4A.chooseB.tryC.askD.think

5A.LuckilyB.FinallyC.ProbablyD.Actually

6A.wiseB.bigC.differentD.wrong

7A.pleasureB.truthC.helpD.bottle

8A.gratefullyB.sadlyC.angrilyD.seriously

9A.allowedB.requiredC.forcedD.encouraged

10A.trainingB.experienceC.troubleD.fun

11A.quicklyB.badlyC.tiredlyD.carefully

12A.madeB.leftC.finishedD.hit

13A.necessaryB.valuableC.satisfyingD.painful

14A.stoneB.mapC.letterD.tree

15A.prettyB.smallC.specialD.expensive

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Not many years ago, some farmers were worried because hawks were taking many of their chickens. The farmers did not know what to do. Finally, they went to the officials and asked for help.

"Kill the hawks."the officials said we'll even pay you for them. So the farms began to think of ways to kill hawks.

The farmers killed many hawks. They no longer had to worry about their chickens. But now had a new worry. Field mice were eating up a lot of the farmers' grain.

Hawks eat not only chickens but also field mice. They eat more field mice than chickens.But the farmers did not know this. When they killed a lot of hawks, they changed the balance of nature.

When people move into a new place, they often destroy many wild plants, Omen these plants are food for the animals. If the animals cannot find enough plants to eat, they will starve(饿死) and have to leave the place.

In one part of the United States, for example, the deer there like to eat a certain kind rose. The mountain lions there eat the deer. The number of deer, mountain lions and wild roses not change much if people leave things as they are.

But people killed many mountain lions in order to protect the deer. Soon there were so many deer that they ate up all the wild roses. Then the deer began to eat the green leaves of young trees. These trees were important to the farmers, So the farmers thought of ways to protect their trees. Now the deer had nothing to eat, and many of them died. This was another lesson from nature.

_________ is important for us to remember.

1Did the farmers know what to do with hawks at first?

2Who did the farmers ask for help?

3What was the farmers' new worry?

Their new worry was that _____________________________

4What will happen if animals cannot find enough plants to eat?

5How did people protect the deer?

6Complete the last sentence and make it reasonable ________________________ is important for us to remember.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网