题目内容

【题目】 摘录要点 根据短文内容,完成表格中所缺的信息,每空不超过3个单词。

Heidi Hankins is a 4-year-old girl, and she comes from Hampshire ,England. In many ways, she is like many girls of her own age. She likes playing toys(玩具), and she is always reading books. But she is different in other ways. Her IQ is 159, just one point below that of Albert Einstein.

Heidi’s father Matthew is a university teacher. Her mother Sophy is an artist. Heidi’s father said, “We always thought Heidi was really smart because she began to read at a very early age. At the age of one,she could turn on the computer. When she was 14-month-old, she could draw animals. By 18 month, she could play chess and read on the computer. When she was two years old, she could count(数数) to 40, draw pictures of people and read books to 7-year-old children.” When Heidi’s parents chose schools for her, they hoped that their daughter could skip(跳过) a school year.

Information about Heidi Hankins

Age

61. 1 years old

Where she is from

Hampshire, England

What she likes

Playing toys and 62.2

Special talents

*Aged one: she could turn on the 63.3.

*At 14 months: she could 64.4

*By18 months: she could 65.5 and read on the computer.

*Aged two: she could count to 40, draw pictures of people and read to seven-year-olds

【答案】

14/four

2reading(books)

3computer

4draw animals

5play chess

【解析】

短文大意:本文记叙了一个四岁小女孩所具有的特殊才能

1考查细节理解题。根据Heidi Hankins is a 4-year-old girl,,可知填4/four。

2考查细节理解题。根据She likes playing toys, and she is always reading books.,可知填reading(books)。

3考查细节理解题。根据At the age of one, she could turn on the computer.,可知填computer。

4考查细节理解题。根据When she was 14-month-old, she could draw animals.,可知填draw animals。

5考查细节理解题。根据By 18 month, she could play chess and read on the computer.,可知填play chess。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读:阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题。(共5小题)

Today let me talk about a sport---bicycling. As more shared bicycles come into people's lives, more and more people like bicycling. Bicycling is fun, healthy and good for the environment.

Maybe that's why there are about 1.4 billion bicycles and only 400 million cars on roads worldwide today. Bikes can take you almost anywhere, and there is no oil cost! Get on a bicycle and ride around your neighborhood You may discover something new all around you. Stopping and getting off' a bike is easier than stopping and getting out of your car. You can bike to work and benefit (受益) from the enjoyable exercise without polluing the environment. You don't even have to ride all the way.

Folding (折叠) bikes work well for people who ride the train. Just fold the bike and take it with you.Yоu саn dо thе аmе оn аn аirрlаnе. Yоu саn рaсk уоur fоldng bkе n уоur utcase.

Yоu саn аlо take а common bike with you when you fly, but not all airlines are bicycle-friendly to travelers. Here are some healthy benefits of bicycling:

It helps to prevent heart diseases.

Bicycling helps to control your weight.

A 15-minute bike ride to and from work three times a week burns off five kilos of fat in a year.

Bicycling can improve your mood(心情).

Exercise like bicycling has been shown to make people feel better, more relaxed and self-confident.

Bicycling is healthier than driving.

1According to the passage, how many bicycles are on roads worldwide today?

____________________ bicycles are on roads worldwide today.

2Where should people pack their folding bikes on an airplane?

They can pack them_______________.

3What should we do to burn off five kilos of fat in a year according to the passage?

We should spend_____________riding to and from work three times a week in a year.

4How many healthy benefits of bicycling are there in the passage?

There are________________________ in it.

5What does the passage mainly talk about?

It tallks about_______________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网