题目内容

【题目】

A. concerts B. contacts C. various D. imagine E. situations

Can you 1 the world without money? It is quite impossible. Money-they say—makes the world go round. Why is that so? Well, think of all the 2 in which you have to pay for the things you buy—like food, clothes, medicine, newspapers or for the services you get, like a new hair style or car repairs. Think of the entertainment you have to pay for-tickets to 3 ,sports matches, favorite books, CDs and holidays. You can have it all if you’ve got the money.

Money has played an important role in every civilization. It has taken 4 forms and has changed many times over the centuries.

【答案】

1D

2E

3A

4C

【解析】

文章大意:本文主要讲述的是金钱在这个世界上很重要,它以各种形式出现。

1句意:你能想象世界没有钱会怎样?

根据所在位置,可知需要填入动词原形,由所给单词以及语境“你能想象没有钱世界会怎样?”可知,应该是想象,故答案选D

2句意:好吧,想想你处在的情况,买的东西,比如食物、衣服、药品、报纸,或者你得到的服务,比如一种新发型或者汽车修理,你都得付钱。

根据所给空前面的all the可知,应该填的是可数名词复数,由所给空后面的句子in which you have to pay for the things you buy—like food, clothes, medicine, newspapers or for the services you get, like a new hair style or car repairs.可知,应该是所处的情况,故答案选E

3句意:想想看,音乐会、体育比赛、最喜欢的书、CD和假日的门票都要花钱买的娱乐活动。如果你有钱的话,你可以拥有一切。

根据所在位置可知,需要填入名词,由后面的sports matches, favorite books, CDs and holidays.可知,与娱乐有关,故答案选A

4句意:它以各种形式出现,并在几个世纪里发生了多次变化。

根据所在位置,可知需要填入形容词来修饰forms,由所给单词可知,应该是各种各样的,故答案选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】Welcome to Adventure land!

Everyone loves Adventure land! The Parks and Exhibitions were built for you to explore, enjoy, and admire their wonders. Every visit will be an unforgettable experience. You will go away enriched, longing to come back. What are you going to do this time?

The Travel Pavilion

Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.

Visit the Amazon jungle(丛林)village, the Turkish market, the Tai floating market, the Berber mountain house and others. Talk to the people there who will tell you about their lives, and things they make. You can try making a carpet, making nets, fishing

The Future Tower

This exhibition shows how progress will touch our lives. It allows us to look into the future and explore the cities of the next century and the way well be living then. Spend some time in our space station and climb into our simulator(模拟装置)for the Journey to Mars!

The Nature Park

This is not really one park but several.

In the Safari Park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers: see lions, giraffes, elephants in the wild. Move on the Ocean Park to watch the dolphins and whales. And there is still

The Pyramid

This is the center of Adventure land. Run out of batteries, need some postcards and stamps? For all these things and many more, visit our underground shopping center. Come here for information and ideas too.

1You can probably find this passage in ________.

A.a story bookB.a novelC.a travel guideD.an encyclopedia

2The Travel Pavilion is built to help visitors ________.

A.realize the importance of travelling

B.become familiar with mountain countries

C.know how to make things such as fishing nets

D.learn something about different places in the world

3If youre interested in knowing about the life in the future, which place will you visit?

A.The Travel Pavilion.B.The Future Tower.

C.The Nature Park.D.The Pyramid.

4If you want to get some postcards and stamps, you may go to ________.

A.the Travel PavilionB.the Future Tower

C.the Safari ParkD.the Pyramid

5The underlined phrase Range Cruisers is probably a kind of ________.

A.traffic toolB.wild animalC.outdoor gameD.special clothes

6The purpose of the passage is to ________.

A.protect the Adventure landB.attract more visitors

C.talk about a travel planD.make some suggestions

【题目】 Have you been to the school library lately? If you have, you’ve probably noticed that there is plenty of room for improvement. Something needs to be done to improve the school library.

The government and school leaders are all calling for better readers. They say that kids these days just don’t read enough! They say they watch too much television and play too many computer games. Well, if the adults want students to read more, they need to do their part to help the kids read.

When is the last time you spent time in the school library? You’ve probably noticed that there isn’t a very good selection of books. The collection of books is small, and the books on the shelves are old and outdated. The book have been falling apart(散开的)for a long time. It is not very fun to read a book that is missing pages or is torn or has dirty marks on it.

Not only the books old, but they are also very outdated. There isn’t a single book in the library that was written in the last 10 years. There have been so many new authors and new books that are great! Why can’t the students in this school have access to these great books? The school has got to put its money where its mouth is. If they want the students to read, give them better reading materials!

1The author wants the library to have more reading rooms, doesn’t he?

2What takes away students’ reading time?

3How are the books in the library?

4What damage have the students done to some books in the library?(Give one example)

5Whom does the author want to read the article?

Students, ____________, ______________etc.

6What should be done to improve the library?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网