题目内容
【题目】阅读理解
Found
A set of keys. There is a toy bear on it, too. If you lose it, call me at 880-1167313. I'm from No. 2 Middle School.![]()
Jack Lost
An old bike. It's black with a plastic(塑料的)basket. Its seat is yellow. If you find it, please return it to me. I live in the fifth floor in Building 2.![]()
Miller Lost
Yesterday, I lost a novel written by Mo Yan. Its name is Frog. I’m eager(渴望的)to find it. If you find it somewhere, can you return it to me? I’m from Class 6, Grade 7.![]()
Louis
(1)If you lose a set of keys, you can call________.
A.Jack
B.Miller
C.Louis
D.Mo Yan
(2)Miller lost a(n)________.
A.set of keys
B.novel
C.old bike
D.basket
(3)Louis is from________.
A.No. 2 Middle School
B.the fifth floor
C.Building 2
D.Class 6, Grade 7
(4)Frog is ________.
A.a kind of bike
B.a kind of key
C.a kind of basket
D.a novel
(5)Which one is TRUE?
A.Jack lost a set of keys.
B.Miller found a novel.
C.There is a toy pig on that set of keys.
D.Mo Yan is a writer(作家).
【答案】
(1)A
(2)C
(3)D
(4)D
(5)D
【解析】
(1)细节理解题。根据第一则广告Found内容可知答案为A。
(2)细节理解题。根据第二则广告Lost内容可知答案为C。
(3)细节理解题。根据第三则广告内容可知答案为D。
(4)细节理解题。根据第四则广告内容可知答案D。
(5)细节理解题。综合四则寻物启事的内容可知只有选项D Mo Yan is a writer(莫言是个作家)是正确的。
【题目】
Laura | I had a headache on Saturday.Mom took my temperature and it was 38.6℃! Then Dad took me to the hospital. The doctor said I had a fever. Then he gave me some medicine and told me to have a good rest. | |
Last Sunday I went to the beach with my friends and family. We went there not to play but to do something good for the environment. We picked up the rubbish on the beach. Some visitors also joined us. |
David | |
Anna | My family cleaned up our house on Saturday morning. Mom did some washing, Dad took out the rubbish, and I swept the floor. We clean the house every Saturday, so it isn’t very dirty. | |
My family was having a picnic on the hill when the rainstorm came on Sunday. We didn’t take an umbrella, so we had to run to our car. We all got wet. But the rain stopped as soon as we arrived home. Next time we must watch the weather report before going for a picnic! |
Harry | |
【1】What’s wrong with Laura?
A. She had a sore throat.B. She had a toothache.
C. She had a fever.D. She cut her finger.
【2】How often does Anna’s family clean the house?
A. Once a week.B. Twice a week.
C. Once a month.D. Twice a month.
【3】Next time Harry goes for a picnic, he will______.
A. prepare more foodB. take an umbrella
C. ride his new bikeD. watch the weather report
【4】Which of the following is TRUE?
A. Laura’s mother sent her to the hospital.
B. Anna tidied the house with her sister.
C. David went to the beach to pick up rubbish.
D. Harry got wet because he fell into the river.
【5】The passage is mainly about ______.
A. these children’s hobbiesB. four kids’ activities on weekends
C. a doctor’s advice on healthD. some parents’ ideas about the weekend