题目内容

【题目】阅读下面的短文,从短文后所给的AF中选出恰当的选项完成短文,使短文意思通顺、连贯。其中有一项为多余的。

My name is Daniel. I'm in Grade 8. 1 Now want to tell you something about my school life.

We go to school five days a week. We study Chinese, math and English. We also have other subjects, such as geography, history, physics and computer science. 2 So we need to make some resolutions and plans. But sometimes it's hard to keep them.

3 Some clubs are for fun, such as the Chess Club and the Basketball Club. Some clubs are for study, such as the Math Club and the Geography Club. I'm a member (成员) of the Geography Club. I love geography.

4 There are 1,309 students of different grades in our school. Many new students may have problems with their new school life. When they have problems, they sometimes don't want to tell the teachers. 5 These older students are happy to talk with the new students. They try their best to help them with their problems.

【答案】

1F

2B

3A

4D

5E

【解析】

这篇短文的作者的Daniel,他给我们介绍了他的学校生活,包括:他们学习的科目、学校的俱乐部以及学生们之间的关系。

1根据上句话I am in Grade 8可知,Daniel读八年级,所以这是他在学校的第二年,故应选F

2根据上句话We study Chinese, math and English. We also have other subjects, such as geography, history, physics and computer science可知,Daniel在学校学习很多科目;再根据下句话So we need to make some resolutions and plans因此需要制定计划。由此可判断,这里是说学习这么多科目不容易,故选B

3根据空后Some clubs are for fun, such as the Chess Club and the Basketball Club. Some clubs are for study, such as the Math Club and the Geography Club可知,这一段中Daniel介绍的是学校的俱乐部。故应选A,意为:我们有各种各样的课外俱乐部。

4根据下文When they have problems, they sometimes don't want to tell the teachers. These older students are happy to talk with the new students. They try their best to help them with their problems.可知,这一段介绍的是同学们之间的关系都非常的友好,当新学生有问题的时候,老学生尽力帮助他们解决。因此应选D

5根据上下文的语境可知,When they have problems, they sometimes don't want to tell the teachers. ____5____ These older students are happy to talk with the new students. They try their best to help them with their problems.当新学生有问题的时候,他们有时候不想告诉老师,下文提到了These older students这些老学生,因此可以推测这里是说他们向老学生求助,故应选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】Please sit down and enjoy your meal.Just don't talk about it.

These are the requirements at a popular dining party that is known as "silent dinners".It encourages people who take part in the dining party not to speak for one to two hours and not to use electronic devices.Instead,the idea is to just on the food.

"Silent dinner parties are fast growing," said Honi Ryan,who has hosted 32 silent dinner parties in 11 cities across eight countries,including Germany,Australia and the United States."The way we communicate is changing so fast that we need to stop and think about it."

According to a 2013 nationwide survey,restaurant noise came in second only to poor service among customer(顾客) complaints.And 19 percent of diners who took part in the survey said noise and crowds disturbed them most while eating out.

Though silent dinners may seem curious,the idea is not a new one.Yogis(瑜伽信徒) have long enjoyed silent meals as part of a deepened practice.In fact,it was a trip to a temple(寺庙) in India by a man that encouraged one Brooklyn restaurant recently to add a silent dinner to its event programming.

"We'll make a small speech at the beginning of the meal to make sure everyone understands what is happening and ask them not to speak or use their mobile phones for at least an hour," said EAT Greenpoint owner Jordan Colon.And background music will be turned off,too.

"It's funny;when I first opened EAT,I didn't play music for some time and people had very different reactions(反映) to that," said Colon."Some people who come out to eat are ready to party,but it was so quiet without music.But I wanted to create an environment that makes you relaxed."

Although personal reactions to a silent dinner may be various,in general they are more likely to get into a lot of talk afterwards,said Ryan."At the end of the night people always have a lot to say about silence.But the most reaction is that there is always a good laugh."

【1】The first paragraph is written to be a(n)____

A.conclusion B.introduction

C.argument D.warning

【2】At silent dinner parties,people should not____.

A.leave before they finish eating

B.just pay attention to the food

C.use a mobile phone or listen to music

D.take electronic devices to the party

【3】What does the writer try to tell us in Paragraph 5?

A.Silent meals help people live longer.

B.Yogis are the first to hold silent dinners.

C.More and more people like eating in silence.

D.The idea of eating in silence appeared long ago.

【4】In Jordan Colon's opinion,silent dinners ____.

A.make people comfortable and relaxed

B.are hard to be accepted by most people

C.can help him to attract more customers

D.provide a chance to get to know others

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网