题目内容
【题目】
Tom | I check my emails 5 times a day. I am always online. I have a lot of friends all over the world. So I send many emails to them and I also get lots of emails. When I check my emails, every email gives me some information. | ||
Henry | I like playing games on the computer at the weekend. I like cooking games best because I can learn how to cook. | ||
Mary | It is a habit (习惯) for me to check my emails after I get up every morning. I like using emails because I can send pictures to my friends. | ||
【1】Tom has a lot of __________ all over the world.
A. pictures B. friends C. emails D. computers
【2】Henry likes playing games on the computer __________.
A. every day B. every morning
C. on Saturday and Sunday D. on Friday
【3】__________ is a habit for Mary every morning.
A. Making friends B. Sending pictures
C. Checking emails D. Playing games
【4】__________ use the computer to send emails.
A. Tom and Mary B. Tom and Henry
C. Mary and Henry D. Tom, Henry and Mary
【5】Which is NOT true?
A. Tom can get some information from his emails.
B. Mary doesn’t send pictures to her friends.
C. Henry can learn how to cook on the computer.
D. Tom checks his emails five times a day.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】C
【4】A
【5】B
【解析】本篇文章难度适中,主要讲述三个学生的习惯以及爱好。
【1】根据第一个方框中的“I have a lot of friends all over the world”可知,故选B。
【2】根据第二个方框中的“I like playing games on the computer at the weekend”可知,故选C
【3】根据第三个方框中的“It is a habit (习惯) for me to check my emails after I get up every morning”可知,故选C。
【4】根据介绍Tom的第一个方框中的“So I send many emails”和介绍Mary的第三个方框中的“I like using emails”可知,故选A。
【5】根据第三个方框中的“I like using emails because I can send pictures to my friends”可知,故选B。
【题目】阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A
| Tom is from America. He is in Class Ten, Grade Seven. He is 13 years old. His maths teacher is Miss Chen. |
| Lucy is from England. She is 13 years old, too. She likes reading books. She is in Class Three, Grade Seven. |
| Betty is a girl. She is English. She likes dogs. She is 12 years old. She is in Class Four, Grade Seven. |
| Mark is a boy. He's English. He is 14 years old. He is in Class Three, Grade Seven. His English teacher is Mrs Black. |
(1)_______ likes reading and _______ likes dogs.
A.Tom, Lucy
B.Betty, Mark
C.Lucy, Betty
D.Tom, Betty
(2)Miss Chen is ________.
A.Tom's maths teacher
B.Betty's maths teacher
C.Mark's maths teacher
D.Lucy's maths teacher
(3)Which of the following is RIGHT?
A.Betty is 13 years old.
B.Mark is from England
C.Lucy is from America.
D.Betty and Mark are in the same class.