题目内容

【题目】Read the passage and fill in the blanks with suitable words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。每空格限填一词,首字母已给)

Follow that trash(垃圾)

People don't like to talk about trash. Trash is smelly, dirty, ugly, broken, useless stuff. That's w1 we throw it out. But everyone knows that trash affects our environment. It can pollute our land, water and air. So it's important to recycle our trash as much as possible.

Some Americans were very interested in recycling and they were curious(好奇的)about what r2 happened to their trash. So, what did they do? They became d3 and decided to "Follow that trash!"

They took some items out of their recycling bin and puts e4 tags(标签)on them. Signals would be s5 to a computer by tags so the people could follow their trash on its journey. They found that some trash only travelling a few kilometres but some trash travelled hundreds of kilometres. Some trash was recycled, b6 much of it went into landfills.

Waste management companies in America think this detective work will be helpful to them. Getting rid of waste is very expensive and this "trash tracking" will help them to become more efficient. It will save them time and money.

However, the trash detectives say it's a7 important to reduce the amount of trash we produce. After all, if we produce less waste, we won't have to worry about where it goes.

【答案】

1why

2really

3detectives

4electronic

5sent

6but

7also

【解析】

本文介绍了垃圾跟踪处理的事情,这有利于废物管理公司节省时间和金钱,也提到我们应该减少产生的垃圾数量。

1句意:那就是我们扔掉它的原因。

依据前文提到人们不喜欢垃圾,结合本句“we throw it out”我们扔掉垃圾,可知这是人们扔掉它的原因。That’s why…那是……的原因,故答案为why

2句意:一些美国人对回收利用很感兴趣,他们真的对他们的垃圾真正发生的事情感到好奇。

根据本句有实义动词happened,可知这里要用一个副词来修饰,前文提到对回收利用很感兴趣,结合所给首字母,应该用really“真的。故答案为really

3句意:他们变成侦探,跟着去查明记录垃圾的变化。

根据前文他们对回收利用很感兴趣,后文的"Follow that trash!",可知一般是侦探用“follow sb” 结合所给首字母,应该是侦探,主语是they,所以用名词用复数形式。故答案为detectives

4句意:他们从回收箱里拿出一些东西,并在上面放上电子标签。

依据前文的"Follow that trash!",以及后面的“to a computer by tags”信息用电脑记录,结合所给首字母,应该用电子的。故答案为electronic

5句意:信号将通过标签发送到计算机。

依据前文“在上面放上电子标签”,可知这些标签信号会发送至电脑,发送send, 这里用被动语态be sent. 故答案为sent

6句意:一些垃圾被回收利用,但是大部分会进废物填埋地。

依据前文“They found … but some trash travelled hundreds of kilometres.”,以及本句前半句 “Some trash was recycled”与后文的“进废物填埋地”,构成转折关系,结合所给首字母,故答案为but

7句意:这些垃圾侦探说,减少我们产生的垃圾数量也是重要的。

根据前段说“垃圾跟踪废物管理公司”很有帮助,“It will save them time and money.”,所以“减少我们产生的垃圾数量与前面一样重要,结合所给首字母,故答案为also

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer (根据文章内容,选择最恰当的答案)

Do you have a passport? A passport is a very important personal document when you travel abroad. It is also a great treasure for every holidaymaker because each page provides wonderful memories of each visit. Here are some of the most bizarre and interesting facts about passports from Britain.

Former British Prime Minister Margaret Thatcher was once offered a passport with the number 007, the code number for fictional special agent(特工) James Bond. However, she turned it down. The passport with 007 now belongs to Geoffery Howe, a member in Thatcher's government.

Everyone needs a passport to travel around the world, but one person doesn't. Although she may not travel abroad as much as she used to, Queen Elizabeth II has traveled around the world – all without a passport. According to the U.K., it is unnecessary for the queen to have one because British passport is issued(颁发) in the name of Her Majesty. However, it doesn't mean that the entire British royal family doesn't need passports. All the other members, including Prince Philip and Prince Charles, all have passports.

The British passport had a very long history. The oldest passport still in existence in Britain dates back to June 18, 1641. And there is the signature of Charles I on it.

In addition, the British passport is one of the most powerful passports in the world. Anyone with a British passport can travel 174 countries without a visa(签证). It is as powerful as passports from Finland, Germany, Sweden and the U.S.A. However, U.K. travellers pay some of the highest passport costs in the world – more than people in China and Russia. On average, British people have to pay about 72.5 pounds for the passport.

1A passport ____________.

A.is a personal documentB.has very short history

C.is issued by royal familyD.is the most powerful

2The underlined word “bizarre” in paragraph 1 probably means _________.

A.boringB.strangeC.dangerousD.serious

3Who has the passport with the number 007 now after Thatcher turned it down?

A.Prince CharlesB.James BondC.Geoffery HoweD.Queen Elizabeth II

4__________ doesn’t need a passport to travel around the world.

A.Queen Elizabeth IIB.Margaret Thatcher

C.James BondD.Prince Philip

5Which is TRUE about the British passport according to paragraph 5?

A.The British passport is as powerful as the passports from Finland, Germany and Russia.

B.If someone has a British passport, he can travel 174 countries with a visa.

C.All British people have to pay 72.5 pounds for the passport.

D.The British passport costs more than the Chinese passport.

6The best title for the passage may be “___________________”.

A.The History of British PassportsB.The Powerful British Passport

C.Fun Facts about British PassportsD.The Most Expensive Passport in the World

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网