题目内容

【题目】补全对话,(有两项多余)

A: Nick, what are you reading?

B: Famous Man in the World.

A: 1

B: Li Bai.

A: Who is Li Bai?

B: 2

A: You want to be a poet, don’t you?

B: No, I want to be a computer scientist like Bill Gates.

A: 3

B: Yes. Computers have changed the world a lot.

A: 4

B: He was a great inventor who never gave up.

A: So he was.

B: 5

A: I agree.

A.We should try our best to do something as he did.B.Do you like reading very much?C.Who do you like best among them? D.Are you interested in computers? E.He is a great Chinese poet. F.Anybody else? G.What do you think of Edison?

【答案】

1C

2E

3D

4G

5A

【解析】

本文是两个朋友讨论了世界上的几个名人以及他们各自的成就,其中有李白、比尔盖茨和爱迪生。

1句意:——他们当中你最喜欢谁?

根据下文回答“Li Bai.(李白)”可知问句是“他们当中你最喜欢谁?”,故选C

2句意:——他是中国最伟大的诗人。

根据上文“Who is Li Bai?(谁是李白?)”可知此句是“他是中国最伟大的诗人。”故选E

3句意:——你对计算机很感兴趣吗?

根据下文“Yes. Computers have changed the world a lot.(是的,计算机已经大大地改变了我们的生活。)”可知问句是一般疑问句,句意是“你对计算机很感兴趣吗?”故选D

4句意:——你认为爱迪生怎么样?

根据下文“He was a great inventor who never gave up.(他是一名从不放弃的伟大的发明家。)”可知问句是“你认为爱迪生怎么样?”故选G

5句意:我们应该像他一样尽我们最大的努力做一些事情。

根据上文“So he was.(他的确是一名从不放弃的伟大的发明家)”,可知此句是“我们应该像他一样尽我们最大的努力做一些事情。”故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Summer is almost here and the weather is heating up. Are you drinking enough water? Many kids aren’t according to a new study in the American Journal of Public Health.

Erica Kenney a scientist at Harvard is the study’s leader. At the beginning she planned to look into the amount (数量) of sugary drinks that kids were drinking in schools. However during her research she found that many kids were simply not drinking enough water.

Kenney and her team examined data (数据) from a group of 4,000 children aged 6 to 19 between the years of 2012 and 2015. While examining the data she noticed that more than half of the kids didn’t drink enough water. Of that group boys were 76% more likely than girls to not have enough water in their system. Nearly one quarter of the kids reported drinking no plain water (白水) at all.

“These findings are very important because they point out a potential health problem that has not been given a lot of attention in the past.” Kenney said. “Even though for most of these kids this is not an immediate, serious health problem, this is a problem that could really have a harmful influence on health and life for many children years later.”

The human body is made up of 60% water. Not drinking enough water can lead to health problems like headaches or poor physical performance. Your body needs more water when you are in hot weather, after you do exercise ,and if you have a fever.

The United States National Agricultural Library says on average kids need between 10 to 14 cups of water every day. This water can come from both drinks and foods that have high amounts of water such as celery melon or tomatoes. It is also suggested that fluids (液体) come from water instead of sugary drinks that are high in calories (卡路里) and can lead to weight problems.

“The good news is that this is a public health problem with a simple solution.” said another scientist. Steven Gortmaker “If we can help children drink more water — a low cost no calorie fluid — we can improve their health which may allow many children to feel better throughout the day and do better in school.”

1What is Erica Kenney’s purpose of doing the study at the beginning?

A.To show that plain water is the best for kids.

B.To explain why kids love sugary drinks most.

C.To study if kids drink enough water at school every day.

D.To find out how much sugary drinks kids drink at school.

2What does the word “potential” in Paragraph 4 probably mean?

A.Happening often.B.Relating(有关) to the past.

C.Causing bad results.D.Possible in the future.

3When do our bodies need more water according to the passage?

A.In cold weather or after doing exercise.B.In hot weather or after doing exercise.

C.Before breakfast, lunch and supper.D.When we feel tired or have a fever.

4The findings of the study may make people realize________.

A.the importance of kids’drinking enough waterB.the health problems sugary drinks bring to kids

C.the fact that boys need more water than girlsD.the necessity of kids’drinking some sugary drinks

5According to the passage we can know ________.

A.why kids drink little water at schoolB.who should be responsible for kids’health

C.what kind of drink kids should chooseD.how to help kids drink more water

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网